|
|
01.08.2007 - 21:28
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Siema
Jestem nowy na tym forum, ale nie do końca nowy w temacie, tzn mam za sobą kilka LD, oobe mi się jeszcze nie udało osiągnąć, często leżąc udaje mi się wchodzić w dziwny stan w którym przy zamkniętych oczach widzę obraz, tzn jakby powidok tego co widziałem jak zamykałem oczy, nie sprawia mi to problemu, problem tkwi gdzie indziej, tzn jestem chronicznym palaczem MJ, nie mam problemu z nałogiem, stopki nie są dla mnie problemem, problemem jest to że jestem do MJ tak przyzwyczajony ze gdy robię stop to przez 2 3 dni nie mogę normalnie zasnąć, rozwiązuje ten problem nieśpiąc 48 godzin i wszystko wraca do normy(no moze poza cieżkim dniem), moje pytanie brzmi : czy komuś kto reguarnie pali przytrafia się oobe, może przytrafia się komuś na fazie? bo ja pomimo bardzo długich starań wyjść z siebie nie mogę, może wogole zucic MJ na jakiś czas? Jak myślicie? |
|
|
|
![]() |
| kamglow |
01.08.2007 - 21:34
|
|
Guests |
|
|
|
|
01.08.2007 - 21:47
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
MJ zamula człowieka. Robi z niego jarzyne - patrz avatar. Nie pal za duzo bo będziesz przygłupem jak mój kolega patryk. ojoj nie tego dotyczyło moje pytanie, będzie riposta pale od 7 lat, czyli odkąd skończyłem 13... zdałem maturę, zdałem szkołę tj. technikum elektroniczne, jeśli myślisz że MJ ogłupia to się mylisz, mialem w klasie kolegow ktorzy nie palili i niezdali, to że ktoś inaczej patrzy na świat nie znaczy że jest przygłupem, choć i tacy się trafiają, żeby było śmieszniej to przez 4 lata tego technikum paliłem w szkole codziennie po kilka skrętow i pomimo tego tzw. kujony ktore siedziały cały czas w ławce nie chodziły na wagary i słuchały pani/pana nie miały ze mną szans w jakiejkolwiek rozprawie nt. czegokolwiek czego w owej szkole uczono, a było tego trochę, i nie wyjeżdzaj mi tu zaraz z tym że technikum to szkoła dla debili, dla debili są stereotypy, jak np. to że mj robi z ludzi jażyny.... sorki za offtop ale to moj pierwszy post na tym forum i zdenerwowało mnie to że na każdym muszę się urzerać z tym samym podejściem do sprawy CYTAT Jak sie ma MJ w obe? nie wiem. Ktoś pisał na czacie że gożej jest mu wychodzic z ciała przy MJ. dzieki, tego mi bylo trzeba, tera bedzie miesiac STOP |
|
|
|
01.08.2007 - 22:20
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Niekoniecznie pomyliles forum, jedna jaskolka wiosny nie czyni, ale dopoki nie jestes na hyperrealu to nie spodziewaj braku negatywnych reakcji na rozne uzywki.
Sam kopce czesto i nie sadze zeby sam fakt posiadania tej substancji w krwioobiegu wplywal na brak mozliwosci wyjscia z ciala. Jednak moze wplynac posrednio na troche innych rzeczy mogacych Ci to nieco utrudnic. Zmeczenie, jesli probujesz wyjsc wieczorem tego dnia kiedy wczesniej paliles. Jeszcze wieksza niechec do wstawania o 4 rano, bo przynajmniej ja potrzebuje wtedy wiecej snu. Byc moze pogorszona koncetracja, ale to raczej osobista sprawa. Przerwa zawsze zrobi Ci dobrze, i na trzezwosc umyslu i moze pomoc Ci wyjsc z ciala jesli wmowisz sobie, ze teraz bedzie Ci latwiej. Ja osobiscie cwicze od tygodnia i czuje, ze jestem calkiem blisko i narazie z tego powodu nie mam zamiaru odmawiac sobie przyjemnosci. |
|
|
|
02.08.2007 - 00:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Siema Jestem nowy na tym forum, ale nie do końca nowy w temacie, tzn mam za sobą kilka LD, oobe mi się jeszcze nie udało osiągnąć, często leżąc udaje mi się wchodzić w dziwny stan w którym przy zamkniętych oczach widzę obraz, tzn jakby powidok tego co widziałem jak zamykałem oczy, nie sprawia mi to problemu, problem tkwi gdzie indziej, tzn jestem chronicznym palaczem MJ, nie mam problemu z nałogiem, stopki nie są dla mnie problemem, problemem jest to że jestem do MJ tak przyzwyczajony ze gdy robię stop to przez 2 3 dni nie mogę normalnie zasnąć, rozwiązuje ten problem nieśpiąc 48 godzin i wszystko wraca do normy(no moze poza cieżkim dniem), moje pytanie brzmi : czy komuś kto reguarnie pali przytrafia się oobe, może przytrafia się komuś na fazie? bo ja pomimo bardzo długich starań wyjść z siebie nie mogę, może wogole zucic MJ na jakiś czas? Jak myślicie? Tak się składa że popalam, od czasu do czasu;). Problemów nie ma żadnych, w pewnym sensie widzę nawet korzyść w paleniu, zawsze po dobrym bacie, potrafię się tak wyluzować i wyciszyć, że czas, miejsce nie mają znaczenia.. Chwila głębszej relaksacji i jazda.. Od czasu kiedy praktykuje oobe, często po większej ilości browara ze skunem, mam faze(Chodzi o dostrojenie podczas OOBE).. Wiec jeżeli w czymś leży problem to nie w MJ... Od czasu kiedy wychodze, zauważyłem że moje ciało astalne staje sie "luźniejsze" względem C.F Mają miejsce ciekawe motywy, po przesadzeniu z używkami.. |
|
|
|
02.08.2007 - 14:43
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Hehe Panie Kamglow może Pan opublikuje swoje "badania" na jakimś kongresie medycznym ?bez urazy ale to co napisałeś podchodzi pod lige polskich rodzin .To że masz tak negatywny stosunek do palaczy do końca życia może okaleczać cie z przyjaciół. Sorry jeżeli Cię uraziłem.Pozdrawiam.
|
|
|
|
| Angello |
02.08.2007 - 16:04
|
|
Guests |
|
|
|
|
| kamglow |
02.08.2007 - 16:21
|
|
Guests |
Hehe Nie mam negatywnego stosunku do palaczy (chyba że palisz raz na 12 minut i wyglondasz jak diler.. a zresztą twoja sprawa czy zakładasz różowe skarpetki na głowe).. po prostu wczorajszego dnia doznałem załamania nerwowego akurat podczas pisania postu do autora tematu. Mianowicie ktoś usilnie wmawiał mi ze jestem pojebany, ze obe jest dla pojebów. Był to mój kolega. :P Potem jeszcze niepotrzebne nerwy brata i z jakotakiej metody 4+1 nici. PAL SOBIE, ja też sobie pale. Gdybym byl w holandi to powiedzialbym ci ze mam swoją hodowle marysi. Ale nie jestem nawet na hyper.realu wiec milcze. POzatym nie mow że MJ nie ogłupia chyba że nigdy nie paliłeś. Popatrz na swój post. Ani jednej kropki - wszystko w formie jednego zdania. patrz: CYTAT(Ty @ wczoraj) pale od 7 lat, czyli odkąd skończyłem 13... zdałem maturę, zdałem szkołę tj. technikum elektroniczne, jeśli myślisz że MJ ogłupia to się mylisz, mialem w klasie kolegow ktorzy nie palili i niezdali, to że ktoś inaczej patrzy na świat nie znaczy że jest przygłupem, choć i tacy się trafiają, żeby było śmieszniej to przez 4 lata tego technikum paliłem w szkole codziennie po kilka skrętow i pomimo tego tzw. kujony ktore siedziały cały czas w ławce nie chodziły na wagary i słuchały pani/pana nie miały ze mną szans w jakiejkolwiek rozprawie nt. czegokolwiek czego w owej szkole uczono, a było tego trochę, i nie wyjeżdzaj mi tu zaraz z tym że technikum to szkoła dla debili, dla debili są stereotypy, jak np. to że mj robi z ludzi jażyny.... sorki za offtop ale to moj pierwszy post na tym forum i zdenerwowało mnie to że na każdym muszę się urzerać z tym samym podejściem do sprawy __________________ Na wszelki wypadek macie tu mój pierwszy post. Miałem pokojowe zamiary pisząc go.. chciałem tylko podsunąć że ktoś na czacie mi powiedzial to co napisałem - gorzej mu wyjśc. Jarzyna.. troche za dużo powedziane :P Sam zażucałem gałke muszkatałową bo tańsza.. niestety zdrowia szkoda i jestem czysty od dłuższego czasu. CYTAT(kamglow) "MJ zamula człowieka. Robi z niego jarzyne - patrz avatar. Nie pal za duzo bo będziesz przygłupem jak mój kolega patryk.
Jak sie ma MJ w obe? nie wiem. Ktoś pisał na czacie że gożej jest mu wychodzic z ciała przy MJ." |
|
|
|
| kamglow |
02.08.2007 - 16:27
|
|
Guests |
sry za niepotrzebny post - zamiast edycja dałem odpisz. Jestem w transie.
|
|
|
|
| kamglow |
02.08.2007 - 16:33
|
|
Guests |
;D sam nie rozumiem czemu antypatia do tych którzy lubią mieć w krwi thc może okaleczyć mnie z przyjaciół. Moge Ci powiedziec tyle. Do zobaczenia na którymś zlocie =]. bo słowa są złe, niedokładne.
Jednak prosze to rozwinąc - ze może mnie okaleczyc z przyjaciół :)) |
|
|
|
02.08.2007 - 16:48
|
|
|
Kamglow dla uspokojenia Twoich nerwów napiszę że OBE jest dla wszystkich nie tylko dla pojebów :-)
Oj nie tych niefizycznych chłopie .Chodzi o podejście.Nie tłumacz sie pliz masz prawo mieć inne zdanie.Pozdr. |
|
|
|
| kamglow |
02.08.2007 - 18:56
|
|
Guests |
Kamglow dla uspokojenia Twoich nerwów napiszę że OBE jest dla wszystkich .. dla pojebów też :-) Sugerujesz tym samym że jestem pojebem. To miało mnie uspokoić? ale nic. jestem juz spokojny teraz sie uśmiecham. Musze sie wytłumaczyć bo niechce wyjśc na zgreda wśród ćpunków trawki z tego forum. Było by to nieporządane. =] |
|
|
|
02.08.2007 - 19:08
|
|
|
Haha jak mogę uważać Cię za pojeba skoro Cię nie znam?Wręcz przeciwnie.Ot taki logiczny zawijasik.Pozdr.
|
|
|
|
| kamglow |
02.08.2007 - 19:12
|
|
Guests |
'twistoid', zdaje sie że autor tematu sie spłoszył :( niedobrze. No cóż.
|
|
|
|
02.08.2007 - 20:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Możesz rozwinąć, bo nie bardzo rozumiem? Nawet nie mam pojęcia co to jest MJ, więc się nie wypowiadam na ten temat. Skrót od Mary Jane, który jest synonimem Marihuany=]. Twistoidowi chodziło pewnie oto że w dzisiejszych czasach szersze grono znajomych, przyjaciół pali ten hajc, więc skoro ty się od niego odwracasz, to i również, w pewnym sensie od tego towarzystwa.. |
|
|
|
| Angello |
02.08.2007 - 21:04
|
|
Guests |
Skrót od Mary Jane, który jest synonimem Marihuany=]. Twistoidowi chodziło pewnie oto że w dzisiejszych czasach szersze grono znajomych, przyjaciół pali ten hajc, więc skoro ty się od niego odwracasz, to i również, w pewnym sensie od tego towarzystwa.. W tym sensie.. no cóż, praktykując OBE już odciąłem się od szerokiego grona znajomych. Co do marihuany, jednym pewnie szkodzi innym nie/mniej. Nie mnie to osądzać, bo wiedzę na ten temat mam ograniczoną. |
|
|
|
02.08.2007 - 22:42
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
człowieku wyluzuj ;) traktuj OOBE jak hobby a nie jak życie... Obudzisz sie po 30 i nie bedziesz miał do kogosię zwrócić ;)
|
|
|
|
| Angello |
03.08.2007 - 06:53
|
|
Guests |
|
|
|
|
03.08.2007 - 13:41
|
|
|
Skrót od Mary Jane, który jest synonimem Marihuany=]. Twistoidowi chodziło pewnie oto że w dzisiejszych czasach szersze grono znajomych, przyjaciół pali ten hajc, więc skoro ty się od niego odwracasz, to i również, w pewnym sensie od tego towarzystwa.. Dokładnie mistrzuniu.Pozdrawiam. |
|
|
|
03.08.2007 - 14:41
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wyobraź sobie spaliłeś sie jak świnia, udało ci się wyjść bez problemu (przynajmniej mi sie idealnie ciało rozluznialo gdy palilem mozna powiedziec odrazu spało, ale umysł nie bardzo, ale sytuacja była taka, że nie było szans sie położyć i próbować), no i następnego dnia mowisz o tym światu a ktoś cie zapyta - jarałeś ? ty mówisz - tak a typ ci odpowiada - aha i wszystko jasne z tym twoim wyjsciem. Chociaż mozna to dla siebie zachować. Niestety ja tego nie potrafie ;]
aa i zeby nie było w zyciu palilem tylko kilka razy i to dość dawno temu... narazie szkoda mi na to siana. Wole zająć sie czyms innym a oobe na czysto trenować. |
|
|
|
03.08.2007 - 15:44
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |