Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sny O śniących
makyo
post 01.06.2012 - 21:12
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8310

:) Mam takie zapytanko. Czy ktoś z Was miał, lub miewa sny, w których widzi śpięcych ludzi? Np. Sen o tym, że kończyła się jakaś impreza w jakimś mieszkaniu i wszyscy leżą obok siebie na podłodze i śpią.
Albo coś w tym stylu:)
Albo coś co przypomina leżakowanie w przedszkolu itp.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 14)
Zielarz Gajowy
post 01.06.2012 - 21:16
Post #2

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

Mi się śniło jak trupy leżakowały w trumnach w wielkiej krypcie.
Profile CardPM
+Quote Post
g00rmik
post 01.06.2012 - 21:25
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7163

Coś w tym jest, nie pamiętam wielu takich obrazków, żebym widział śpiących ludzi. Najczęściej łóżka były puste, acz wyczuwało się obecność.
Choć kiedyś, a ten sen pamiętam do dziś, a pętak byłem mały. We śnie zabiłem rodziców w obronie własnej. To obudziełem się w nocy i chodziłem sprawdzać, czy żyją... bez beki, mały byłem ;]
Profile CardPM
+Quote Post
Emmi
post 01.06.2012 - 21:29
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8539

Mi się mama śniła, kiedy ona spała. Wtedy też znalazłam błąd we śnie, szkoda że dopiero po obudzeniu do mnie dotarł, bo był całkiem śmieszny. Często mam sen we śnie, kiedyś nawet LD miałam we śnie :D
Profile CardPM
+Quote Post
Kordian
post 02.06.2012 - 09:37
Post #5

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 8860

Normalka. Mi się nawet śni, że sam lecę w kimę. Na długo przed Incepcją.
Profile CardPM
+Quote Post
Sallys
post 02.06.2012 - 12:14
Post #6

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 8713

Mi się śnią zazwyczaj zombiaki. Ale śpiące osoby? Nie pamiętam, za bardzo.
Profile CardPM
+Quote Post
makyo
post 02.06.2012 - 12:23
Post #7

Dusza Towarzystwa

Widzę, że ząbiaki to tez dośc popularny temat w snach.

Ja się zastanawiam czy nie śnią Wam się grupy śniących ludz, a nie pojedyńcze osoby?

Ja mam ostatnio dwa 3 tematy w snach. Jeden to wasnie śpiący ludzie, drugi to środki lokomocji(tramwaje, merta, kolejki, pociągi). Śnią mi się tesz stacje i dworne i wszystko co z tym związane.

Czyli generalnie, albo ludzie śnią, alebo podróżują.

Trzecim tematem jest spitalanie. Ja spitalam (np pociągiem), a jacyś koelsie mnie gonią (coś jak służba więzienna):)

Słuszałem kilka podobnych snów u innych ludzi, dla tego pytam.
Profile CardPM
+Quote Post
Amras84
post 02.06.2012 - 12:31
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7649

Śpących ludzie raczej sobie nie przypominam. Pociągi i tramwaje to motyw przewodni bardzo wielu moich snów, dość dobrze pamiętam takie sny, lub chociaż część tych snów bo jest ich naprawdę sporo. Kolejnym motywem są już wspomniane hmm... zombiaki. Chociaż w moich snach bywają dość specyficzne i wyglądają zazwyczaj coś jak dziewczynka z "The Ring" i często sie poruszają w nieco dziwny sposób. Od razu dodam że dziwne to, bo temat żywych trupów nigdy mnie jakoś nie fascynował. Natomiast często też sniły mi się miejsca katastrof pełne zmasakrowanych ciał, lub np. kilka razy śniło mi się jakieś więzienie także pełne zmasakrowanych zwłok. Miałem raz nawet serię tego typu snów, powtarzających ten motyw przez jakieś dwa tygodnie.
Profile CardPM
+Quote Post
Sallys
post 02.06.2012 - 13:35
Post #9

Znajomy Rodziny

@makyo- mnie też czasami poszukuje CIA i inne takie. Ale nie opisuję wszystkich snów. Raz chyba opisałem jak byłem wojownikiem ninja i właśnie walczyłem z takimi ludźmi.
Profile CardPM
+Quote Post
Malowany
post 02.06.2012 - 15:41
Post #10

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 8786

A śnią wam się czasem kilka razy te same sny lecz z innej perspektywy ? np: śni sie jaikiś sen wszysto ok a za jakiś czas śni się ten sam sen tylko już wiesz jak on się potoczy :) wtedy bardzo łatwo wejść w LD :)
Profile CardPM
+Quote Post
Sallys
post 02.06.2012 - 17:18
Post #11

Znajomy Rodziny

CYTAT(Malowany @ 02.06.2012 - 16:41) *
A śnią wam się czasem kilka razy te same sny lecz z innej perspektywy ? np: śni sie jaikiś sen wszysto ok a za jakiś czas śni się ten sam sen tylko już wiesz jak on się potoczy :) wtedy bardzo łatwo wejść w LD :)

Mi się śnią kontynuacje snów, nie pamiętam żadnego snu po śnie z innej perspektywy.
Profile CardPM
+Quote Post
makyo
post 02.06.2012 - 18:12
Post #12

Dusza Towarzystwa

hmm:)
Zombi, pociagi, CIA:)
Spoko, a motywy wampirów?

I generalnie motywy napitalania się z jakimiś wampiro-zombi-agentami CIA? :)
Profile CardPM
+Quote Post
Sallys
post 02.06.2012 - 18:32
Post #13

Znajomy Rodziny

CYTAT(makyo @ 02.06.2012 - 19:12) *
I generalnie motywy napitalania się z jakimiś wampiro-zombi-agentami CIA? :)
Ja się w co drugim śnie naparzam albo z agentami albo z zombiakami. Zazwyczaj mam przy sobie kałacha ;D
Obkmiń moje sny:
CYTAT
Byłem po szkole, siedziałem z kilkoma osobami Policja stała na przeciwko i nagle dup, na ulicę wychodzą jacyś ludzie i powoli człapią w naszą stronę. To byli zombie (zjedli bobra) chowamy się za płotem i nagle każdy ma w rękach jakąś broń. Miałem shotgun'a jak każdy zresztą i nawalamy te zombiaki. Nie będą opisywał bo nie ma czego po prostu starałem się zakładać same headshot'y ale raz trafiłem w łeb raz w tułów, pamiętam że ciężko było bo ich dużo było. Dobra każdy zmęczony, zwłoki zombiakow we krwi. Nagle ze szkoły wychodzi sagon i mówi mi, że właśnie wrócił od siostry ciotecznej (podobno niezła laska, dlatego mój mózg wybrał właśnie siostrę cioteczną xD ) i mi mówi, że zombie apokalipsa. Cieszył się, że zapierdzielił rzeszę zombiaków. Odpowiedziałem
"-jakbym kurwa nie wiedział. Spójrz tu" i pokazałem na ciała. I sen się urwał

CYTAT
Miałem LD'eka.Miałem strój i zdolności wojownika ninja. Byłem w jakimś miejscu wyłożonym kostką i stał tam taki wielki stary dom. Jacyś ludzie (jak z matrixa) się na mnie rzucili. Biłem się z nimi na dachu. Potem pojawił się jakiś pobity kardynał, którego miałem chyba bronić.Ktoś go przewrócił a on złapał się jedną ręką za krawędź dachu. Chciałem pomóc ale ktoś mnie pchnął i zleciałem, chwyciłem się drabiny. Widziałem że kardynał za chwilę spadnie więc puściłem się drabiny, przetoczyłem się w miejsce w które powinien spaść kardynał i złapałem go, a drugi ninja dokończył robotę na górze. Potem schowałem się za ścianą i zauważyłem że na parkingu stało pancerne audii.Zacząłem rozmawiać z kardynałem, ale nic nie pamiętam z tego dialogu. Potem rzuciłem granatem pod samochód, dupło i nic się nie stało. Widziałem kolesia z okularami przeciwsłonecznymi za kierownicą.Popatrzyłem sobie na plecy i zauważyłem katanę. "hmm czegoś mi tu brakuje" pomyślałem i dodałem sobie kałacha xD było już lepiej. Potem się krzątałem bez celu. Mam wrażenie że sen chciał się zmienić ale nie dawałem mu. Odzyskałem panowanie nad snem. Podbiegłem pod ten samochód i przewróciłem go na dach z pomocą mojego sprzymierzeńca i na dachu popchaliśmy go do środka tego domu i odpaliłem jakąś bombę, która zniszczyła cały dom i gruzy przygniotły ten samochód.

Chyba za długo gram w assassin's creed

EDIT: Co do wampirów, to nic mi się nie śniło jak coś to prędzej wilkołaki
Profile CardPM
+Quote Post
makyo
post 02.06.2012 - 21:32
Post #14

Dusza Towarzystwa

:D niezłe masz jazdy! Czad!
Profile CardPM