Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1649
CYTAT(Zielarz Gajowy @ 07.06.2012 - 22:35)
Spis treści intrygujący i nawet sporo stron. Będzie co czytać. Amras dam znać jak całość wyłowię.
nie kituj! nie widziałeś spisu treści, ani nie wiesz, ile jest stron, bo książka nie jest jeszcze w składzie (jeśli już to w wersji worda). jeśli jest odwrotnie, podaj wszystkim żródło.
Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816
Właśnie, że widziałem tylko projekt okładki jak dla mnie tandetny, ale treść się liczy a ta powiadam Wam zacna pomimo czasami dość specyficznego słownictwa. Jak nie wierzysz to się pomódl!
Źródłem jest głowa Darka a do niej można wniknąć różnymi sposobami i zapoznać się z książką. Można poczytać też podczas snu. Nigdzie nie napisałem, że widziałem czy czytałem ją w formie elektronicznej czy drukowanej.
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1649
CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.06.2012 - 13:10)
Właśnie, że widziałem tylko projekt okładki jak dla mnie tandetny, ale treść się liczy a ta powiadam Wam zacna pomimo czasami dość specyficznego słownictwa. Jak nie wierzysz to się pomódl!
Źródłem jest głowa Darka a do niej można wniknąć różnymi sposobami i zapoznać się z książką. Można poczytać też podczas snu. Nigdzie nie napisałem, że widziałem czy czytałem ją w formie elektronicznej czy drukowanej.