Warning: reset() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1463

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1465
Czy Niektóre Marzenia Mogą Być Niebezpieczne ? - Forum OOBE

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czy Niektóre Marzenia Mogą Być Niebezpieczne ?, Ciekawi mnie co sądzicie na ten temat
Waszym zdaniem
Suma głosów: 3

Jason
post 22.06.2012 - 10:24
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8682

Tutaj postanowiłem zapytać was o to czy za marzenia o danej osobie można wpaść w problem jeśli dana kobieta nam się np podoba i marzymy o niej co noc.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 7)
Deimond
post 22.06.2012 - 11:15
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8460

Chłopie weź się ogarnij i nie marz - tylko działaj - bo piszesz juz któryś raz o tym marzeniu. O ile mi wiadomo za marzenia nikt nikogo do więzienia nie wsadził :D
Jedyne kłopoty jakie możesz mieć to psychiczne z frustracji że marzenia nierealizowane prowadzą do doła.
Profile CardPM
+Quote Post
zankel
post 22.06.2012 - 11:25
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8691

Jest taki okres że te "marzenia" i myśli wyczuwa kobieta/facet i chcąc szukać miłości znajdzie to ale w dziwny sposób. To już zależy od niej samej i oczywiście psychiki
Jak jeszcze raz mówię. Człowiek jest odbiornikiem jak i nadajnikiem
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 22.06.2012 - 12:16
Post #4

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

Marzycielu jedź na grzyby. Dużo padało i jest ciepło..będzie wysyp i pozwoli to Tobie trochę oderwać się od marzeń bo skupisz się na kurkach, które przyrządzisz wieczorem z jajeczkiem. Wspaniała perspektywa, co?
Profile CardPM
+Quote Post
Deimond
post 22.06.2012 - 12:28
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8460

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 22.06.2012 - 13:16) *
Marzycielu jedź na grzyby. Dużo padało i jest ciepło..będzie wysyp i pozwoli to Tobie trochę oderwać się od marzeń bo skupisz się na kurkach, które przyrządzisz wieczorem z jajeczkiem. Wspaniała perspektywa, co?

Mówisz? Może skoczę :)
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 22.06.2012 - 13:29
Post #6

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

Kurki na Dolnym Śląsku się pojawiły zatem szykuje się wysyp pierwszy. Jedź, jedź i jedz:) Miłego grzybobrania:) Ja też skoczę na dniach w magiczne miejsce na prawdziwki:

Historia

Na początku epoki żelaza (400 - 300 lat p.n.e.) powstał na Raduni kamienny krąg kultowy, otaczający sanktuarium księżyca. Zachowane do dziś partie mają 1780 m długości, średnia szerokość 4,5 m, a wysokość do 60 cm. Na szczycie znajduje się zagłębienie, tak zwana "Kacza Kałuża", w którym znaleziono ułamki naczyń. Poniżej bije źródło Srebrnik używane prawdopodobnie do rytualnych ablucji. W tym miejscu odkryto przedmioty wykonane z brązu. Nazwa Radunia (Radnyna) pojawia się w źródłach pisanych od XIII wieku.
Profile CardPM
+Quote Post
Jason
post 22.06.2012 - 13:43
Post #7

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 8682

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 22.06.2012 - 14:29) *
Kurki na Dolnym Śląsku się pojawiły zatem szykuje się wysyp pierwszy. Jedź, jedź i jedz:) Miłego grzybobrania:) Ja też skoczę na dniach w magiczne miejsce na prawdziwki:

Historia

Na początku epoki żelaza (400 - 300 lat p.n.e.) powstał na Raduni kamienny krąg kultowy, otaczający sanktuarium księżyca. Zachowane do dziś partie mają 1780 m długości, średnia szerokość 4,5 m, a wysokość do 60 cm. Na szczycie znajduje się zagłębienie, tak zwana "Kacza Kałuża", w którym znaleziono ułamki naczyń. Poniżej bije źródło Srebrnik używane prawdopodobnie do rytualnych ablucji. W tym miejscu odkryto przedmioty wykonane z brązu. Nazwa Radunia (Radnyna) pojawia się w źródłach pisanych od XIII wieku.

Dobra rozumiem że pora sobie zrobić przerwę od marzeń ? Spoko ale co ja poradzę na to że ogarniają mnie one wbrew mojej woli ?
Profile CardPM
+Quote Post
heksakosjoiheksekontaheksa
post 22.06.2012 - 14:26
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8565

hehe po prostu nie mgę się oprzeć... chłopie wyluzuj tyle wystarczy, jak nie masz odwagi do niej podejś i zagadać to podaj mi jej numer i twoje imie a ja załatwie sprawe:P
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic