|
|
04.08.2007 - 12:33
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
No wiec wczoraj dnia 03.08.2007 przez przypadek natknełem sie na wasze forum, z ciekawosci sporo z niego wyczytalem, no i zainteresowało mnie to wiec postanowilem sprobowac. Kiedy lezalerm w łużku byla juz godzina po 12 w nocy, byłem dosc zmeczony po calym dniu w pracy. W moim pokoju było dosc ciemno, i cicho. Moje ciało było ułożone nastepujaco: lezalem na plecach nogi mialem proste rece w zdloz tułowia. Staralem sie byc jak najbardziej spokojny. W myslach powtarzalem sobie "wyjde z ciała" "wyjde z ciała" i tak w koło. w pewnym momencie moje cialo zazcelo lekko drgac to były raczej drgania nieregularne. oczy miałem zamkniete ale mialem wrazenie tak jak bym mial otwarte i patrzył w ciemnosc. 2 wrazenie bylo takie jak staralem sie patrzec w góre (tak jakby na moje czoło, oczywiscie przy zamknietych oczach) mialem wrazenie jak bym byl pod sufitem. Serce zaczelo mi mocno bic i byłem troche przestraszony wtedy wszystko ucichlo. Kiedy probowalem to powtuzyc juz 2 raz sie nie udalo. Co to było ?? Czy to miało jakis zwiazek z OOBE?? Prosze o pomoc. Pozdrawiam!
|
|
|
|
![]() |
04.08.2007 - 12:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
WSZYSTKO BYŁO JUŻ NA FORUM, i NA WSZYSTKO ZNAJDZIESZ ODPOWIEDZI W PRZYPIĘTYM TEMACIE "POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH": http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=616
Żeby mieć coś wspólnego z OOBE to trzeba długo ćwiczyć, trenować i nie poddawać sie a to co Ciebie spotkało raczej tyczy się relaksacji ciała i odpływania w bardzo płytki trans - nic nadzwyczajnego. Pozdrawiam. |
|
|
|
| Artur_flyer |
04.08.2007 - 21:20
|
|
Guests |
O nie, Jerry już to zobaczył :) he he he
MARSI nie przejmuj się, ćwicz, szukaj, na forum jest prawie wszystko dla początkujących. I nie martw się, że Jerry cię tak zbeształ :), po prostu starszych forumowiczów denerwują te same pytania notorycznie zadawane przez nowych użytkowników peace:) |
|
|
|
04.08.2007 - 21:32
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jerry uspokój sie bo odstraszysz nowych OOBEmaniaków ;) hehe
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |