Trzecie Oko, cyklopa:) |
|
|
3 Stron
1 2 3 >
|
 |
Odpowiedzi
(1 - 20)
Sallys
|
17.07.2012 - 13:49
|
Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 8713

|
CYTAT(Deimond @ 16.07.2012 - 21:58)  A ja mam trzecie oko w doopie:D (sorry ale nie mogłem się powstrzymać:D) Ja miałem napisać to samo, ale mnie wyprzedziłeś Co do tematu ja wiedzę białą plamkę u góry jakby 3 oko mi świeciło ;D
|
|
|
|
|
|
makyo
|
18.07.2012 - 11:50
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 8310

|
Ja się grzecznie pytam, a zenkel o masowaniu jajek. A jak monedator czyści wątek, to niech czyta dokładnie kto jakie bzdety wypisuje, bo takie czyszeczeni to nie jest czyszczenie.
Czemu ma słuzyć wątek? Chciałem się dowiedzieć czy ludzie widzą tunel/wir i wejście do niego. W różnych tekstach opisuje się to właśnie w ten sposób. Dla mnie nie jest to mit, podanie czy egenda, tylko fizjologia i anatomia. Szyszynka jest zbudowana tak jak oko. U nietórych zwierząt jest ono ciągle aktywne. Za moich czasów uczyli tego na biologii w podstawówce.
Na tematy praktyk homoseksualnych nie będę rozmawiał, bo nie mam o tym zielonego pojęcia. Musicie mi wybaczyć.
Mam nadzieję, że słowo "homoseksualizm" nie obrazi moderatora i nie usunie on.ona mojego posta po raz kolejny.
Pozdrawiam serdecznie
ps. jeśli chodzi o śnieg optyczny, to część ludzi uważa, że postrzegają energię. niektórzy z nich widzą poszczególne śnieżki w różnych kolorach. Dla mnie to dość niesamowite. I nie mam na myłśli czegoś co powstaje po nacisnięciu oka:/ Zmysły większości z nas są przytłumione. Wystarczy porównać się z myśliwym polujacym w jungli:) To że ktoś czegoś nie widzi/słyszy/czuje, nie znaczy że iny też tego nie postrzega.
ps.2 Czasem jak czytam niektóre odpowiedzi, to mi się wydaję, że piszą je jakieś dzieci z forum o grach komputerowych a nie ludzie którzy są w stanie podróżować swoją świadomością poza ciałem fizycznym. :) do tego trzeba mić świadomość.
|
|
|
|
|
|
Pavveł
|
20.07.2012 - 19:53
|

Nr użytkownika: 3901

|
ciekawe... a propos wody: http://www.laboratoriatv.net/filmy/vid,272.htmlnaprawdę polecam obejrzeć ten film Makyo, a propos Twojego pierwszego linku w poprzednim Twoim poście, ten gość nakręcił też filmik, jak w 5 minut zobaczyć ludzką aurę - kiedyś tak patrząc na moją rękę stwierdziłem, że moja aura jest błękitna, a zaczerpując wiedzy od wiarygodnej znajomej dobrze widzącej aury i nie tylko, okazało się, że inna... także to chyba powidoki, to o czym gość mówi, a nie aury :/ pozdro
|
|
|
|
|
|

3 Stron
1 2 3 >
|
 |
|