Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7950
Przygotowałem dla nas nową obemapę! Jak pewnie zauważyliście stara mapa od dłuższego czasu nie działa, i raczej działać już nie będzie. Dlatego też stworzyłem całkiem nową obemapę!
Mapa przez lata świetnie odgrywała swą rolę, aż do ostatniego dnia swego istnienia. Celem obemapy jest ułatwienie nam organizowania spotkań w realu oraz gromadzenie ogólnych danych demograficznych osób interesujących się OBE tematem :)
Dusza Towarzystwa
Zapomniałem dodać, że Ci którzy dodali się wcześniej niż powstał ten temat powinni to zrobić ponownie, gdyż usunąłem wszystkie markery z mapy. Także proszę sprawdzić czy oby na pewno znajdujecie się na mapie :)
Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 8559
Proszę admina mapy o usunięcie mojego nieprawidłowego markera loozak84 nad Rzeszowem, obok miejscowości Nisko. Źle mi się kliknęło gdyż robiłem to na komórce.
Dusza Towarzystwa
CYTAT(loozak84 @ 24.07.2012 - 14:24)
Proszę admina mapy o usunięcie mojego nieprawidłowego markera loozak84 nad Rzeszowem, obok miejscowości Nisko. Źle mi się kliknęło gdyż robiłem to na komórce.
Gotowe - marker usunięty. Na mapie znajduje się już 35 markerów!
Mam nadzieję, że pojawi się ich więcej w północnej części kraju :)
Dusza Towarzystwa
CYTAT(Jarzyn44 @ 24.07.2012 - 21:05)
Dobrze było by też sprezentować mapę na innych forach.
Napisałem już na obemani i obeforum. Z tym, że na obeforum skasowano mój temat i link który wkleiłem na shoutboxie - Ale napisałem temat ponownie gdyż zrobiono to bez żadnych wyjaśnień - Mam nadzieję, że nie dostanę bana :)