|
|
05.08.2007 - 18:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Co tu dużo kręcić, było po prostu zajebiście. Wypowiadajcie sie tutaj i zamieszczajcie materiały ze zlotu. Kurcze... ile emocji teraz doświadczam, najlepsza impra jaką znałem. BTW. Kurcze Zbychu, ktoś mnie za głowę pociągnął :D.
|
|
|
|
![]() |
| kamglow |
05.08.2007 - 18:24
|
|
Guests |
no no z tego co sobie przypominam (a ciężko jest sobie coś przypomnieć) to było zajebiscie.
|
|
|
|
05.08.2007 - 20:10
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Impreza total:) Będą czego żałować osoby które nie przyjechały na zlot.
Poniżej podaje linka do jeszcze gorących zdjęć z obezlotu: Okiem Imara i Druida: http://www.ratsquare.pl/obezlot.html |
|
|
|
05.08.2007 - 20:15
|
|
|
CO SIĘ DZIAŁO !!! :D Mega Astralnie było :))
|
|
|
|
05.08.2007 - 20:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Po waszych postach na forum sądziłem że jesteście.. młodsi xD Qrde.. żałuje że nie przyjechałem, naprawde.. szlak mnie trafia...
|
|
|
|
05.08.2007 - 20:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hej ludziska super że już jesteście. :) Fotki są extra, pewnie mieliście wspaniałą zabawę. Czekam na relację oraz jakieś filmy. Pozdr :)
|
|
|
|
05.08.2007 - 20:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Powiem wam coś koledzy bardzo szczerze ,otwarcie bez zbędnego pie..... nie nie będe przeklinał zbyt podniosła chwila -gadania (: ............... Po prostu w czterech słowach > Żal mi dupsko ściska
p.s Spoko z was ludzie ,pozdro |
|
|
|
05.08.2007 - 20:31
|
|
|
Dosłownie to samo czuję Ketrab. Ale cóż niestety wyszło jak wyszło. Cieszmy się tym że im się udało. :)
|
|
|
|
05.08.2007 - 20:40
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Widzę że z takimi ludzmi jak Wy, nie jeden szczyt jest do zdobycia.
|
|
|
|
05.08.2007 - 20:45
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
heh.. zazdroszczę.
|
|
|
|
05.08.2007 - 20:46
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Udało się ZAJEBI*CIE wszyscy byli wspaniali dzięki Imar za zdjęcie na tym jednym to masakra wygląda jak bym z Noblem rozmawiał mając zamknięte oczy czyżbym w tamtej chwili już nic nie widział:-D chyba jakiś nie fotogeniczny jestem jednak zlocik był SUPER MEEEEGA ZARĄBISTY a w sobotę to się dopiero działo:-):-):-) pozdrawiam gorąco ziomali i ziomalki ze zlotu:-)
|
|
|
|
05.08.2007 - 20:56
|
|
|
No supcio fotki, teraz czekać na filmiki tylko hehe, wtedy dopiero będziecie żałować. Dzieki za wszystko. Można powiedzieć, że byłem beniaminkiem tego spotkania, bo byłem najmłodszy xD. Rozmawiało sie wspaniale i wiek tutaj nie odgrywa większej roli. Ludzie bardzo młodzieżowi i skłonni do chodzenia po ognisku na bosaka (nie nie.. ja nie miałem na myśli Darka :D) Pozdrawiam tych obecnych na zlocie, jak i tych żałujących ze się nie zjawili :).
Edit: hmmm Namaste, mógłbyś przypomnieć swoją tożsamość? Bo w dzienniku nie mam Twojego wpisu :). |
|
|
|
05.08.2007 - 21:22
|
|
|
Dzięki Everybody za niezwykłe dni !!! :)
|
|
|
|
05.08.2007 - 21:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zgodnie z obietnicą na zlocie zarejestrowałem się, nick Misza był zajęty, więc jest Mishah, a co do zlotu to DZIAŁO SIĘ, DZIAŁO :p
|
|
|
|
05.08.2007 - 21:29
|
|
|
NIE NIE NIE TO NIE MOŻLIWE ŻEBY ZA ROK NIE POWTÓRZYĆ TEGO ZLOTU!!!:D Tym razem ja i wiele innych osób być może dołączymy sie do zlotu!!
Super opisujcie co sie działo czekamy na relacje:D:D:D |
|
|
|
05.08.2007 - 21:32
|
|
|
Za przeproszeniem,
K***! Żałuje jak jasna cholera, że mnie nie było na tym zlocie. Nie martwcie się jednak :) Za rok będę napewno! |
|
|
|
05.08.2007 - 21:36
|
|
|
No supcio fotki, teraz czekać na filmiki tylko hehe, wtedy dopiero będziecie żałować. Dzieki za wszystko. Można powiedzieć, że byłem beniaminkiem tego spotkania, bo byłem najmłodszy xD. Rozmawiało sie wspaniale i wiek tutaj nie odgrywa większej roli. Ludzie bardzo młodzieżowi i skłonni do chodzenia po ognisku na bosaka (nie nie.. ja nie miałem na myśli Darka :D) Pozdrawiam tych obecnych na zlocie, jak i tych żałujących ze się nie zjawili :). Edit: hmmm Namaste, mógłbyś przypomnieć swoją tożsamość? Bo w dzienniku nie mam Twojego wpisu :). Draqu 157 zdjęcie |
|
|
|
05.08.2007 - 21:46
|
|
|
eh..... Ja Pier*** Q*** mać !!!!!!!!!!!!!!! JA WAS WSZYSTKICH KOCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak sie wyspie to napsze cos wiecej... chociaz ciezko przelac na slowa to co czuje... pozdro dla wszystkich !!
|
|
|
|
| Artur_flyer |
05.08.2007 - 21:56
|
|
Guests |
Ludzie gratuluje, udało się, świetne zdjęcia. Żałuje że mnie nie było, tyle pięknych kobiet, darmowe kubki no i Daruś, kurcze
Miłość WYGRAŁA Noble i my cię kochamy |
|
|
|
05.08.2007 - 22:27
|
|
|
JESTEŚMY JEDNOŚCIĄ...
MIŁOŚĆ... KOCHAM WAS FP... Rozkleiłem się nie mogę. Zayebiście wracajcie no, wracajcie !!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):) |
|
|
|
05.08.2007 - 22:27
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |