Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Proszę O Pomoc Obserwatorzy, jak przedłużyć wibracje....
Foks
post 10.10.2012 - 13:42
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9073

Wczorajszej nocy eksperymentowałem, położyłem się spać relaksacja była udana aż humor mi wrócił ... bajecznie sie czułem... po jakimś czasie bo ja wiem 15 minut miałem całe ciało uwolnione tzn. czułem że każda konczyna jest odprężona, następnie myślałem sobie ,,jeżeli jesteś tam mój drogi przyjacielu pomóż mi wyjsc, weź mnie za ręke będe twym dłużnikiem jeżeli pomożesz mi ja pomogę Ci lecz tylko w dobrym celu'' itd... poczólem cos w rodzaju nie dokładnych wibracji bo były przerywane raz powstawały trwały 5 s później 10 później znów sie musiałem poruszyc i trwały 5 s itd... mam problem z utrzymaniem wibracji na pełnym gazie!! macie jakąś recepte bym potrafił utrzymac ten trans... dodam iż pare razy wywołałem stan oobe unosiłem się itd... no i miałem osupo LD ale mam problem z pogłębieniem tych wibracji czy ktoś może mi pomóc i ma recepte na to, obiecuje że jeżeli znajde łatwy sposób na to napiszę go na forum....

(dodam że nie mam czasu na technike 4+1, muszę być wypoczęty w pracy a tak się czuję rozbity później więc testuje inną metodę)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
TyHu
post 10.10.2012 - 16:14
Post #2

Coprobo
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7098

ja czasem podczas wychodzenia śpiewałem sobie i mi to pomagało
Profile CardPM