Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wyciąganie Ludzi Z Ciał - Prawda Czy Fałsz
Zyga
post 19.11.2012 - 19:32
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8367

Jestem początkujący. Zawsze nim będę. Zawsze warto się pytać, więc się pytam. Kto tutaj z tego forum, kiedykolwiek i w jaki sposób kogokolwiek wyciągnął z ciała? Jeszcze tego nie robiłem, a bardzo chciałbym to zrobić (o ile jest to w ogóle możliwe). Wyciąganie z ciała to prawda czy mit? Jest to rzecz, nad którą będę pracował i przy nadarzającej się okazji wypróbuję. Zapraszam wszystkich do dyskusji. Wszystko jedno jak bardzo OBEznanych.
Profile CardPM
+Quote Post
3 Stron V   1 2 3 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
Messanger
post 19.11.2012 - 19:46
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8755

Kilka dni temu był dokłądnie taki temat... Coś się zmieniło od tego czasu? :)
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 19.11.2012 - 19:59
Post #3

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

Dużo się zmieniło. Pawlak przegrał przecież. Na swoim przykładzie powiem, że może nas wyciągnąć nasza autosugestia. Wtedy przyjdzie w nocy ta nasza autosugestia pod postacią jakąś i nas wyciągnie. Ta autosugestia może też być jakimś rzeczywistym bytem duchowym. Tutaj trzeba już eksperymentować.

Jak ktoś wyjdzie z ciała i zawędruje do osobnika, którego chcemy wyciągnąć to najlepiej chyba (tak zrobiło to coś pod postacią mojej mamy) złapać ręką za klatę i wyszarpać - gwałtownie i stanowczo. To nie może być astralne molestowanie tylko szybka akcja. Taki cios z Mortal Kombat jak wyszarpuje się serce.

Ja mogę tak kogoś wyciągnąć za 149zł (brutto). Reklamacji nie uwzględniam bo nie odpowiadam za spiętego klienta.
Profile CardPM
+Quote Post
Zyga
post 19.11.2012 - 22:28
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Messanger @ 19.11.2012 - 19:46) *
Kilka dni temu był dokłądnie taki temat... Coś się zmieniło od tego czasu? :)

sorry nie zauważyłem...
i jakie były wnioski, bo nadal nie mogę znaleźć
CYTAT(Zielarz Gajowy)
Na swoim przykładzie powiem, że może nas wyciągnąć nasza autosugestia. Wtedy przyjdzie w nocy ta nasza autosugestia pod postacią jakąś i nas wyciągnie. Ta autosugestia może też być jakimś rzeczywistym bytem duchowym. Tutaj trzeba już eksperymentować.

Nie o to chodzi. Choć prawdą być może, że sami się wyciągamy. Jak wyjąć niedowiarka? To jest zadanie.
Profile CardPM
+Quote Post
baryla
post 19.11.2012 - 22:54
Post #5

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 9222

Witam , nie wiem co do tego wyciągania jak to dokladnie jest - słyszałem ze mozna kogos poprosic aby cie wyciagnął ale kogo lub co ? to nie mam pojęcia hmm ;/

Ćwicze OOBe juz od kilku lat i powiem szczerze ze no wiele razy juz mi sie udało wyjśc ale mam problem bo tylko przebywam w swoim pokoju nigdy po za ten obszar sie nie ruszałem albo tez nie przyszlo mi to do głowy...

Sam jestem ciekaw jak to w sumie jest z tym wyciąganiem czy jest to mozliwe w ogóle czy nie , pzdr :)

btw. Pisałem ostatnio w swoim notatniku o pewnej próbie OOBe która mialem , chodziło w niej o to ze coś mi blokowało czoło - ujrzałem niebiesko kryształowo przezroczyste oko na czole , to mnie blokowało nie mogłem wyjsc głową ale nie poddalem sie i w koncu wyszedlem cały... (wydaje mi sie ze to byla czakra 3 oka)
Profile CardPM
+Quote Post
uncommon
post 20.11.2012 - 17:12
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8975

Czakra 3 oka akurat ma mało wspólnego z opuszczaniem ciała świadomie.
Więc to dziwne. Może była zablokowana kto to wie ...
Profile CardPM
+Quote Post
baryla
post 20.11.2012 - 17:26
Post #7

Gość Rodziny
*

Witam ,dzieki za odpowiedz uncommon - pisze to co mi sie przydażyło gdy chciałem opuścić ciało tak właśnie miałem z tą pieczęcią.To mnie tak blokowało ze nie moglem po prostu wyjsc głową , wyszedłem rekoma nogami tylko głową nie byłem w stanie wyjsć przez ten znak....

Sorry bo zbaczamy z tematu zygi , jest tu ktoś kto wie cos na temat wyciagania innych z ciala ?
Profile CardPM
+Quote Post
Zyga
post 20.11.2012 - 18:36
Post #8

Dusza Towarzystwa

CYTAT(baryla @ 20.11.2012 - 17:26) *
Sorry bo zbaczamy z tematu zygi , jest tu ktoś kto wie cos na temat wyciagania innych z ciala ?
Właśnie, bo już zacząłem w to wątpić. Jednak właśnie dowiedziałem się niesamowitej historii. Otóż niedowiarek, o którego mi chodziło chyba przeżył dzisiaj OBE. Ona, bo chodzi o moją kobietkę, poczuła się nagle słabo i na chwilę się zdrzemła. W snie zobaczyła stojącego obok szafy, mówiącego do niej synka (nasz mały za bardzo jeszcze nie mówi). Bardzo chciałem, by wyszła z ciałka, ale chciałem jej w tym pomóc. Szkoda, że nie było to tak efektowne wyjście, by zrobić na niej większe wrażenie.
Profile CardPM
+Quote Post
baryla
post 20.11.2012 - 22:15
Post #9

Gość Rodziny
*

Ludzie dopóki czegoś nie przeżyją na własnej skórze to nie uwierzą , lub jesli ktoś kto nie wierzy w oobe (ufo i inne tego pokrewne) nie zobaczy to nie uwierzy ! Ja dobrze znam ten temat !

Niedowiarków jest pełno gdzie nie spojrzysz , problem w tym ze niektórzy z nich nie robią nic aby sprawdzić czy cos jest prawdą czy tez nie.Licza że ktos to zrobi za nich :)
Tu by można praktycznie każdy temat podac jako przyklad...

Otórz jest duża grupa ludzi ktora dajmy na to cos widziala lub cos przezyła podobnego lub tego samego.Mówiąc o tym bliskim nic na tym nie zyska , nie mowie ze kazdy cie zbrechta śmiechem za to co mu powiesz (np o oobe lub o ufo) ale ludzie nie dopuszczaja takies swiadomosci ze cos takiego moze istniec - a ufaja zasranej TV no jak dla mnie to jest srotfl ;)

Kiedyś poruszyłem temat ze swoim Ojcem , mowie ze ja wierze w reinkarnacje ze po smierci sie odrodzisz.Wspomnialem tez o praktykowaniu OOBe to co uszlyszalem dało mi jednoznacznie do myślenia i stwierdzam ze nie ma sensu z takimi ludźmi poruszać tak owy temat - bo nie ma to najmniejszego sensu szkoda Energi na przekonywanie człowieka do czegoś w co i tak nie uwierzy !

Mówiąc mu o reinkarnacji usłyszałem od niego tak : Jak umrzesz to nie ma nic czarny ekran tak jakbys komputer wyłączył (skąd ku...a taka pewnosc u niego ze nie ma nic ? nie wiem ) - czyli jednym słowem dla niegos śmierć to jest Black Out :|. Pytanie to po co czlowiek żyje ? Żeby umrzeć ? Moim zdaniem jest tak że rodząc sie każdy z nas musi przejść swego rodzaju lekcje i nauczyć sie czegoś w zyciu - jesli juz przyjdzie czas na ciebie , umierajac odradzasz sie ( pytanie tylko gdzie ?) i leci to dalej cos w rodzaju "awansu" czegos sie nauczyzs awasnujesz i uczysz sie czegos nowego.Tak ja bym to widział , przez to człowiek sie w jakimś sensie rozwija.
Profile CardPM
+Quote Post
RychuBaca
post 21.11.2012 - 18:38
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9173

CYTAT(baryla @ 20.11.2012 - 22:15) *
Mówiąc mu o reinkarnacji usłyszałem od niego tak : Jak umrzesz to nie ma nic czarny ekran tak jakbys komputer wyłączył (skąd ku...a taka pewnosc u niego ze nie ma nic ? nie wiem ) - czyli jednym słowem dla niegos śmierć to jest Black Out :|. Pytanie to po co czlowiek żyje ? Żeby umrzeć ?
...gdyby tak było...? Może to kwestia perspektywy? - np. może tata myśli, że jest "komputerem", ktoś inny może postrzegać siebie, jako "energię", którą go "zasila", podtrzymuje stan "czuwania"(?). Czy perspektywa, postrzeganie może stanowić odpowiedź lub wiarygodne źródło...(?). Takie tam luźne pytania... :|
Profile CardPM
+Quote Post
diaboliq
post 21.11.2012 - 21:31
Post #11

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8668

Wyciągnięcie kogoś z ciała jest możliwe tyle że wymaga to dużo doswiadczenia i umiejętności osoby która nas wyciąga. Pisze to na swoim przykładzie. Mnie kiedyś wyciągnęła moja koleżanka z klasy była naprawdę obeznana w tym całym oobe i świetnie jej to wychodziło!
Profile CardPM
+Quote Post
Lila
post 21.11.2012 - 22:24
Post #12

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 9214

Miałam ostatnio ciekawe doświadczenie, nie wiem czy był to sen, czy rzeczywiste OOBE, ale zaczęło się od tego że przyszedł do mnie... Noble, który tłumaczył mi na czym polega wychodzenie z ciała (może było to spowodowane tym, że przed zaśnięciem oglądałam jeden z jego filmików). Ja dopytywałam się ciągle i czegoś nie rozumiałam, aż w końcu Noble się zniecierpliwił i pociągnął mnie za rękę ze słowami 'no to chodź'. Schodziliśmy w dół po jakichś schodach, pojawiały się wokół rozmaite postacie, odwiedzałam bardzo różne kolorowe miejsca, a na koniec takich podróży stwierdziłam że z jakiegoś powodu trzeba wracać do domu, tylko pytanie - jak? Wymyśliłam że najlepszy będzie skok do tyłu z jakiegoś wysokiego punktu. I w momencie gdy leciałam w dół, otworzyłam oczy leżąc u siebie w łóżku.Czy to możliwe że było to OOBE do którego zostałam wyciągnięta?
Profile CardPM
+Quote Post
Zyga
post 21.11.2012 - 22:26
Post #13

Dusza Towarzystwa

CYTAT(diaboliq @ 21.11.2012 - 21:31) *
Wyciągnięcie kogoś z ciała jest możliwe tyle że wymaga to dużo doswiadczenia i umiejętności osoby która nas wyciąga. Pisze to na swoim przykładzie. Mnie kiedyś wyciągnęła moja koleżanka z klasy była naprawdę obeznana w tym całym oobe i świetnie jej to wychodziło!

Jesteś pewien, że wyciągnęła Cię ta koleżanka. Może sam się wyciągnąłeś, pod jej sugestią. Umiesz to odróżnić. Istnieje też teoria, że sami się wyciągamy i sami do siebie przychodzimy. Kiedyś śniłem się koleżance i mówiłem jej w tym śnie jakieś straszne rzeczy, ona wtedy nic nie wiedziała o tym, czym się zajmuję.
Profile CardPM
+Quote Post
baryla
post 21.11.2012 - 22:27
Post #14

Gość Rodziny
*

RychuBaca no własnie ja nie mam pojecia za co mój Ojciec sie uwarza za komputer no chyba nie on mysli ze smierc to jest koniec wszystkiego.

Wiarygodnym źródłem moze byc np osoba zreinkarnowana która pamieta swoje poprzednie wcielenia o kilku słyszałem... Z mojej strony ja uwarza to za fakt ze po smierci sie odrodzisz :) . Nasuwa sie pytanie dlaczego nie wszyscy pamietają swoje poprzednie wcielenia ?

Co do wyciagania z ciała , dzieki za odpisanie diaboliq - czyli koleżanka jest niezła w te klocki jesli cos takiego potrafi :). Też bym tak chciał kilku niedowiarków powyciagac i im pokazac o co w tym wszystkim chodzi. Pzdr :P
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 21.11.2012 - 22:47
Post #15

Dupa Towarzystwa

Nie wszyscy pamiętają wcielenia a wręcz mało kto z prostej przyczyny. W momencie śmierci nie byli świadomi, że umierają i po śmierci fizycznej nie zachowali świadomości i dali się porwać (bez kontroli) do kolejnego wcielenia. Dlatego sztuka śnienia jest taka istotna, aby śmierć fizyczna nie była wstrząsem dla naszej świadomości tylko czymś naturalnym.
Profile CardPM
+Quote Post
Noble
post 21.11.2012 - 22:53
Post #16

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 3

CYTAT(Lila @ 21.11.2012 - 22:24) *
Miałam ostatnio ciekawe doświadczenie, nie wiem czy był to sen, czy rzeczywiste OOBE, ale zaczęło się od tego że przyszedł do mnie... Noble, który tłumaczył mi na czym polega wychodzenie z ciała (może było to spowodowane tym, że przed zaśnięciem oglądałam jeden z jego filmików). Ja dopytywałam się ciągle i czegoś nie rozumiałam, aż w końcu Noble się zniecierpliwił i pociągnął mnie za rękę ze słowami 'no to chodź'.

To całkiem w moim stylu :)

Z całą pewnością w snach jest możliwa forma telepatycznego kontaktu, chociaż zazwyczaj tego nie pamiętamy. Oczywiście jest to spowodowane między innymi tym, że dzieje się to na poziomie podświadomości.

W poza bardzo często zdarza mi się uczyć ludzi wychodzenia z ciała. W końcu skoro robię to w realu to w poza tym bardziej. Działa to ze zwielokrotnioną siłą. Sam jestem czasami zaskoczony swoimi działaniami. Często zdarza się, że szkolę jednocześnie całe grupy osób pokazując i wyjaśniając ciekawe "sztuczki w poza".

Lila wyznacznikiem czy Twoje doświadczenie było OOBE powinna być sama świadomość. W realu nie latalaś, więc z całą pewnością byłaś w poza...
Profile CardPM
+Quote Post
zx12
post 22.11.2012 - 16:50
Post #17

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1194

Miałam ostatnio ciekawe doświadczenie, nie wiem czy był to sen, czy rzeczywiste OOBE, ale zaczęło się od tego że przyszedł do mnie... Noble, który tłumaczył mi na czym polega wychodzenie z ciała (może było to spowodowane tym, że przed zaśnięciem oglądałam jeden z jego filmików).

Czym nakarmisz swoją podświadomość w ciągu dnia, takimi obrazami odpowie Ci w LD. :)

Sorry Noble. ;)

Wymyśliłam że najlepszy będzie skok do tyłu z jakiegoś wysokiego punktu. I w momencie gdy leciałam w dół, otworzyłam oczy leżąc u siebie w łóżku.Czy to możliwe że było to OOBE do którego zostałam wyciągnięta?

Z Twojego postu wynika, że miałaś cały czas świadomość zachodzących zdarzeń. Ale raczej jest to klasyczny LD. Wymyśliłaś ciekawy sposób na powrót do rzeczywistości fizycznej. Ja w dzieciństwie w LD często skakałem z dużych wysokości kiedy chciałem się obudzić. :)

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Zyga
post 22.11.2012 - 19:10
Post #18

Dusza Towarzystwa

CYTAT(zx12 @ 22.11.2012 - 16:50) *
Czym nakarmisz swoją podświadomość w ciągu dnia, takimi obrazami odpowie Ci w LD. :)

Szczerze powiedziawszy, bardziej skłaniam się ku takiej właśnie interpretacji, ale czekam na więcej doświadczeń i historyjek.
Profile CardPM
+Quote Post
Lila
post 22.11.2012 - 20:06
Post #19

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 9214

CYTAT(Zyga @ 22.11.2012 - 19:10) *
Szczerze powiedziawszy, bardziej skłaniam się ku takiej właśnie interpretacji, ale czekam na więcej doświadczeń i historyjek.

Możliwe, mam sporo takich dziwnych doświadczeń z pogranicza nie wiadomo czego, które zupełnie nie wiem jak zakwalifikować. Robię w tych snach - nie snach różne rzeczy, podejmuję decyzje, ale nigdy nie było takiego momentu 'aha, to mi się śni'. Prawdziwe OOBE miałam raz i to wrażenie unoszenia się powracało później w czasie nocnego odpoczynku.
Czegoś tam doświadczam ale nie wiem czego:/

Wyciąganie z ciała ma więc jeszcze jeden pozytywny aspekt, wtedy już dwie osoby wiedzą, że to się naprawdę stało (o ile jest to ktoś z kim się na to umawialiśmy).
Profile CardPM
+Quote Post
Noble
post 22.11.2012 - 22:20
Post #20

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 3

CYTAT(zx12 @ 22.11.2012 - 16:50) *

Sorry Noble. ;)

Za co mi sorrujesz ? Przecież własnie tak to działa :>
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 22.11.2012 - 22:35
Post #21

Dupa Towarzystwa

Pełnia się zbliża. Księżyc wyciąga. Wystarczy w nocy się przebudzić i spojrzeć na niego. Jak nie możecie zobaczyć prawdziwego to na szybie przyklejcie kółko z srebrnej folii.

Naprawdę zaufajcie mocy księżyca. Co prawda nie pisze tego kultowy Darek Sugier, ale kultowego Zielarza też warto czasem posłuchać.

Niech moc księżyca będzie z Wami.

https://www.youtube.com/watch?v=PXZoWJWnBtM...feature=related
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
3 Stron V   1 2 3 >
Start new topic