|
|
23.11.2012 - 01:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Bedzie to taki troche offtopic ale sorry, musze napisac.
Jestem zalamany : jak mam zrozumiec ‘POZA’ skoro nie potrafie nawet zrozumiec najprostrzych zasad zycia na ziemi, a dokladniej – forum…Mimo najwspanialszych intencji ,przysiegam ze to prawda, moje zachowanie jest interpretowane jako zaczepne, puszczenie oka – jako napastliwosc, posty sa wymazywane, dostaje ostrzezenia od moderatora – prawdziwy niebezpieczny bandyta ! Byla mala iskierka miedzy mna i Zielarzem, malutka i bez znaczenia, wszystko jest w najlepszym porzadku, przynajmniej jesli o mnie chodzi, a nawet powiem ze wyszedlem z tej sytuacji z przekonaniem ze Zielarz to naprawde fajny facet ! I kto wie czy tamta sytuacja nie miala wlasnie temu posluzyc…(na zasadzie ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo -:) Zielarz, czy mozesz prosze tez potwierdzic ze wszystko jest OK ? moze przestana nas obserwowac jak dwoch uczniakow ktorzy zaraz zaczna sie bic. Z gory i dziekuje i serdecznie pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
23.11.2012 - 06:35
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
U mnie gra gitara. Kriss nie przejmuj się tym co dzieje się na forum. Moderacja jest tutaj równie zagadkowa jak nasze pochodzenie. Wiesz jedni mogą nazywać drugich pseudo satanistami i tego oczy moderacji nie widzą a Ty powiesz coś od siebie i już jazda. Ja przywykłem. Mnie nawet potrafią straszyć, że jeszcze jedno ostrzeżenie i wylecę - taka dziecinada. Myślą chyba, że moje życie kręci się wokół tego forum, ale to ich problem co myślą, jak to sobie tłumaczą i do jakich wniosków dochodzą.
Nie wiem kriss może napisz, że miałeś objawienie czy coś bo oni chyba świętych trochę lepiej traktują. Ponoć nawet święci nie mają limitu ostrzeżeń. Żartuję oczywiście. Nie przejmuj się. Słowianie mawiali, aby nie nosić żalu dłużej niż do zachodu słońca. Po co rozpoczynać nowy dzień z negatywnym nalotem dnia poprzedniego? Ja do Ciebie żadnego żalu nie miałem a może jedynie troszkę do siebie, że wzbudziłem w Tobie negatywne jakieś tam uczucia, ale podobnie zachował się wczoraj mój ojciec. Wkurzył mnie ostro a ja uległem (rozproszyłem się) i uniosłem emocjonalne. Po jakiejś tam chwili ochłonąłem i dziękowałem sytuacji bo tylko dzięki nim mogę się uczyć. Staremu nie dziękuję - jego staram się akceptować i jest coraz lepiej bo przewlekła wrogość znikła a to już dużo:) Krisss zatem reasumując nie przejmuj się. Wszystko co pojawia się w naszym życiu to nasze lekcje, to nasz nauczyciel - to nasza pobudka. |
|
|
|
23.11.2012 - 14:29
|
|
|
positive energy :) Swieci sloneczko - to super! Dzieki Zielarz ! jestes NAPRAWDE fajnym facetem. Moze nadarzy sie okazja zeby spotkac sie osobicie (pamietasz : ‘w tym samym pomieszczeniu’, ‘poltorej sekundy’… -:) - to mi jest przykro ze tak zareagowalem. Zywe wymiany to nic zlego, to tylko dowod ze wciaz nie jestesmy jeszcze w POZA… Objawien zadnych na razie nie mialem, musze znalezc cos innego dla moderacji. Dodam tylko ze za jalowe, bezbarwne posty tez nie ma ostrzezen. Ale z tym tez bede mial problemy. Przepraszam ze tak sie rozpisalem –na tym bedzie koniec, obiecuje – ale wlasnie wczoraj dostalem ostrzeznie z ktorego wynika ze pisze ‘nienormalnie’ (cytuje), zbyt lakonicznie i ‘zaczepnie’. Zaczalem nawet szukac jakiegos forum dla nienormalnych ale nic nie znalazlem. Slowo honoru – na tym koniec. Pozdrawiam wszystkich, rowniez moderacje, ha,ha,ha…(dorzucilem ‘ha,ha,ha’ jak moj Swomi-Romi sie odwrocil i odszedl). |
|
|
|
23.11.2012 - 14:29
|
|
|
Chcę mi się tańczyć:) a wam?
Jesteście doborowym towarzystwem,każda chwila spędzona na forum była dla mnie wspaniałym doświadczeniem:) pozdrawiam Swieci sloneczko - to super! Dzieki Zielarz ! jestes NAPRAWDE fajnym facetem. Moze nadarzy sie okazja zeby spotkac sie osobicie (pamietasz : ?w tym samym pomieszczeniu?, ?poltorej sekundy?? -:) - to mi jest przykro ze tak zareagowalem. Zywe wymiany to nic zlego, to tylko dowod ze wciaz nie jestesmy jeszcze w POZA? Objawien zadnych na razie nie mialem, musze znalezc cos innego dla moderacji. Dodam tylko ze za jalowe, bezbarwne posty tez nie ma ostrzezen. Ale z tym tez bede mial problemy. Przepraszam ze tak sie rozpisalem ?na tym bedzie koniec, obiecuje ? ale wlasnie wczoraj dostalem ostrzeznie z ktorego wynika ze pisze ?nienormalnie? (cytuje), zbyt lakonicznie i ?zaczepnie?. Zaczalem nawet szukac jakiegos forum dla nienormalnych ale nic nie znalazlem. Slowo honoru ? na tym koniec. Pozdrawiam wszystkich, rowniez moderacje, ha,ha,ha?(dorzucilem ?ha,ha,ha? jak moj Swomi-Romi sie odwrocil i odszedl). Tu jest twoje miejsce,tu jest twój kraj:) ty jesteś nasz,a my jesteśmy twoimi:) pozdro |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |