Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Bioenergoterapeuta I Inne Wróżki, bioenergia, wróżka, oobe, energia, prawdziwość,
jagielon
post 26.11.2012 - 15:38
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 3860

Witam

Zaryzykuję stwierdzeniem, że oobe jest pochodną rozwiniętego ciała energetycznego, odpowiedzialnego za samopoczucie, zdrowie, intuicję itp. Skoro są ludzie, którzy "podróżuja astralnie", siedzą głeboko w temacie, to może część z tych ludzi NAPRAWDĘ pomaga innym (czytaj. bioenergoterapeuci, wróżki) i tutaj moje pytanie:
może znacie kogoś takiego, godnego polecenia? Osobę, która jeżeli na tym zarabia, to przynajmniej zna się na rzeczy, a nie kończyła uniwerek z psychologii.

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 7)
Hamdaoui
post 26.11.2012 - 15:56
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9201

CYTAT(jagielon @ 26.11.2012 - 16:38) *
Witam

Zaryzykuję stwierdzeniem, że oobe jest pochodną rozwiniętego ciała energetycznego, odpowiedzialnego za samopoczucie, zdrowie, intuicję itp. Skoro są ludzie, którzy "podróżuja astralnie", siedzą głeboko w temacie, to może część z tych ludzi NAPRAWDĘ pomaga innym (czytaj. bioenergoterapeuci, wróżki) i tutaj moje pytanie:
może znacie kogoś takiego, godnego polecenia? Osobę, która jeżeli na tym zarabia, to przynajmniej zna się na rzeczy, a nie kończyła uniwerek z psychologii.

Pozdrawiam

Słuchaj uważnie jaki człowiek taka energia , jaka energia takie istoty , trzeba być ostroznym bo takie wrózki uzależniają potrafią rzucać uroki jak by to nie brzmiało tak jest , i co do bioenergoterapetówznam takich którzy trzepią kase na potęge , ale znam jednego który pomaga nie biorąc nawet grosza mówi ze to dar od Boga i nie śmie brac nawet grosza za swoje usługi , nawet nie będe wspominał o tak zwanych master reiki którzy za swoje zabiegi biorą kupe kasy, powiem wam coś jesli chcecie być zdrowi to myślcie pozytywnie że zdrowi jesteści, jeśli jeste chory wejdź w głab siebie i medytuj za zdrowiejesz módl sie dziękuj ze już jestes zdrowy mimo że fizycznie tak nie jest to sie stanie i pewnego dnia będziesz zdrowy każdemu według wiary, wierzyć nie znaczy chcieć wierzyć znaczy zrozumieć proces uzdrawiania pozdr.
Profile CardPM
+Quote Post
fragles
post 26.11.2012 - 19:22
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 989

@hamdaoui
Czy można w sobie wykształcić taki dar?
Czy można się tego jakoś nauczyć by służyć innym ?
Profile CardPM
+Quote Post
Hamdaoui
post 26.11.2012 - 19:51
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(fragles @ 26.11.2012 - 20:22) *
@hamdaoui
Czy można w sobie wykształcić taki dar?
Czy można się tego jakoś nauczyć by służyć innym ?

Fragles każdy posiada ten dar każdy posiada wszystkie dary , tylko u jednych są one lepiej rozwinięte a u drugich nie, jedni rodzą się z tak zwanym talentem a jest to jedynie talent spamiętany z poprzedniej inkarnacji napisz na pw to ci to wyjaśnie lepiej jak to robić
Profile CardPM
+Quote Post
jagielon
post 26.11.2012 - 21:04
Post #5

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 3860

Hamdaoui, nie wiem, czy doszła do Ciebie pw... ? chciałbym się też odnieść do Twoich słów - zrozumieć proces uzdrawiania. Nie jestem pewny czy go dobrze rozumiem, chętnie przeczytam jak Ty to widzisz.
Profile CardPM
+Quote Post
Pavveł
post 26.11.2012 - 21:55
Post #6

Nr użytkownika: 3901

CYTAT(Hamdaoui @ 26.11.2012 - 19:51) *
napisz na pw to ci to wyjaśnie lepiej jak to robić

Napisz proszę tutaj, też jestem ciekawy, jaki masz sposób... :)
Profile CardPM
+Quote Post
Hamdaoui
post 26.11.2012 - 22:10
Post #7

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Pavveł @ 26.11.2012 - 22:55) *
Napisz proszę tutaj, też jestem ciekawy, jaki masz sposób... :)

Napisze wam jutro bo dzisiaj mi sie nie za bardzo chce a jest tego troche ale powiem tak sam od siebie nie można nikomu pomóc , i ja sam od siebie nie moge nikogo uzdrowic , dusze zawsze moge wyleczyć ale ciało juz nie, a poza tym kazdy ma moc uzdrawiania w sobie, żeby uzdrowic kogos na odległosć trzeba wejsć w krótką relaksacje i poprosić Góre(BOGA) by zesłał na nas moc uzdrawiania, najlepsi rowineli w sobie te dary najczęściej przez medytacje, więc jeśli by ktoś myślał że mam cudowną moc to nie mam jej, najpierw musze po modlic sie chwile lub po medytowac bym mógł pomóc innej osobie najlepsza jest modlitwa dziękczynna,
ale można też tak się usprawnić zeby w pare chwil sprawic ze ciało zimne staje się gorące pełne miłosci i boskiego ciepła inaczej nazwać nie moge, opisze jutro to wam jak ze szkoły przyjade pozdro:)

ps: im wyzsze są wibracje ciała tym lepsza moc uzdrawiania jak to jest powiedziane bo duch udziela swej pomocy bez miary i każdemu:)
Profile CardPM
+Quote Post
Pavveł
post 26.11.2012 - 22:18
Post #8

Nr użytkownika: 3901

Popieram ;3
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic