|
|
28.11.2012 - 19:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mam do Was pytania:
1. Czy wierzysz w życie pozagrobowe? Uzasadnij 2. Czy OBE miało wpływ na Twoją wiarę lub jej brak? 3. Czy sen (zwykły, LD, OBE) to tylko "uboczny efekt pracy mózgu"? 4. Czy zauważyłeś relacje między prośbami, pytaniami względem Boga lub losu a materializowaniem się odpowiedzi na nie w Twoim życiu? 5. Jaki wg Ciebie ma sens nasze ziemskie życie? 6. Czy umiejętności nabyte w POZA będą Ci do czegoś kiedykolwiek potrzebne? |
|
|
|
![]() |
28.11.2012 - 19:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dlaczego szacowny pan Darek Sugier jeszcze nie odpowiedzial na nasze pytania? Mam nadzieje ze niedlugo to zrobi. Taka rola, zobowiązuje.
|
|
|
|
28.11.2012 - 20:03
|
|
|
Mam do Was pytania: 1. Czy wierzysz w życie pozagrobowe? Uzasadnij 2. Czy OBE miało wpływ na Twoją wiarę lub jej brak? 3. Czy sen (zwykły, LD, OBE) to tylko "uboczny efekt pracy mózgu"? 4. Czy zauważyłeś relacje między prośbami, pytaniami względem Boga lub losu a materializowaniem się odpowiedzi na nie w Twoim życiu? 5. Jaki wg Ciebie ma sens nasze ziemskie życie? 6. Czy umiejętności nabyte w POZA będą Ci do czegoś kiedykolwiek potrzebne? Zyga, załóż nowy temat :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |