Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> 7 Praw Kosmicznych
Hamdaoui
post 12.12.2012 - 19:46
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9201

Witam serdecznie:)

Jako że chce przedstawić i ukazać naszym uzytkownikom Prawa Kosmiczne , pewnie jedni onich wiedzą drudzy się dowiedzą ,jak wiecie prawa kosmiczne nie są moimi prawami i istnieją od początku stworzenia więc są znane no trudno mi powiedzieć ile ale bardzo długo pare setek tysięcy lat z pewnoscią.
Więc te Prawo nie są czymś nowym lecz owym przypomnieniem dla tych którzy juz je znają i poznaniem tych praw dla tych którzy ich jeszcze nie poznali.
Napisałem te prawa kosmiczne choć w internecie są na różnych stronach internetowych opisane więc postanowiłem że tak od siebie napisze lecz wiedzcie że to nic nowego chociaż dla jednych i drugich powinno
dać chwilke refleksji więc jak by ktoś niezrozumiał do konca opisanych przezemnie praw kosmicznych więc spokojnie moze odwołać się do innych stron internetowych:)

1.Prawo Mentalne:
(„ zwane również prawem mentalizmu’’)
Co znaczy prawo mentalne oznacza ono bowiem że wszystko jest energia i połączone ze wszystkim tak jak nasz umysł z każdą energią, cząsteczką, my jesteśmy połączeni z tymi cząsteczkami a te cząsteczki z nami stanowimy jedność.
Znaczy to bowiem że jesteśmy połączeni każdy z każdym , jesteśmy braćmi i siostrami z jednego źródła tym źródłem jest Bóg Ojciec-Matka która jest we wszystkim ona w nas my w niej.
Wszystko jest Duchem a zatem Energią i my jesteśmy duchem, kiedy przyjdzie większe
przebudzenie i poznanie a zwłaszcza zrozumienie
Człowiek będzie panował nad swoim ciałem i nie będzie musiał umierać lecz zamiast śmierci dokona
Świadomego odejścia z ziemi.

2.Prawo Połączenia:
(„zwane również prawem zgodności”)
Te prawo na mówi że to co czynimy na ziemi czynimy również i w niebie.
„Jak na górze tak na dole, Jak na dole tak na górze”
Te prawo pokazuje nam ze to co czynimy na ziemi czynimy również na górze , że jesteśmy połączeni ze światem duchowym jak i fizycznym jednocześnie , w dniu w którym poznacie siebie poznacie wszystkie tajemnice bowiem sami będziecie poznani i nie będzie już nic ukrytego lecz wszystko jasne.

3.Prawo Wibracji:
Te Prawo mówi nam że wszystko jest energią , że każda rzecz nawet ta która wydaje nam się stała materialna np.: krzesło, biurko, komputer itp.
Jest wirem wibrujących energii , nawet Einstein twierdzi ze wszystko jest energią lecz dostrzegamy tylko te rzeczy które jesteśmy zdolni pojąć naszymi pięcioma zmysłami.
Wiec nic nie jest stałe lecz wszystko wibruje.
Ten kto pojmuje te prawo w nim drży moc jest wstanie odczuwać energię poprzez wyższy zmysł i ją kontrolować.

4.Prawo Biegunowości:
(„Zwane również jako prawo funkcjonalności”)
To prawo mówi nam ze wszystko ma górę i dół, tak jak jest północ i południe, gorąco i zimno. Znaczy to że wszystko ma swoje pary przeciwieństw, kobieta-mężczyzna, energia żeńska-męska, choć w świecie materialnym wydaje nam się to przeciwnościami to w świecie duchowym są jednością bo Bóg jest jednym a wszystko jest w nim. Chodź ludzie dostrzegają przeciwności takie jak dobro i zło to na wyższym stopniu rozwoju służy ku temu żeby lewa strona rozpoznała prawą stronę i stała się równa.

5.Prawo Rytmu:
To prawo mówi nam ze jest one związane z prawami Zgodności, Wibracji i Biegunowości. Prawo te mówi nam ze poruszamy się w górę i w dół albo w prawo i lewo. Prawo to nam mówi że gdy dochodzimy np.: do sukcesów, szczęścia lub jakiegoś punktu życiowego to osiągając ten punkt ściąga nas ponownie do poprzedniego stanu w którym byliśmy, np. doznaliśmy jakiegoś cierpienia i gdy te cierpienia odchodzi z powrotem po jakimś czasie powraca. Pomówmy jak wyjść ponad te prawo i żyć w harmonii ,
jedyną możliwością jest uzyskanie równowagi wewnętrznej bo gdy to uczynimy wewnątrz stanie się to na zewnątrz, gdy osiągniemy równowagę, możemy nazwać to w pewnym sensie oświeceniem wtedy ale wyrównanie w ciele energii żeńskiej i męskiej po równo w ciele w tym stanie oświecenia nie będzie już cierpienia, namiętności gonitw , celów będzie tylko teraz , bezinteresowność czysta miłość i jedność ze wszelkim bytem.

6.Prawo Przyczyny i Skutku:
Jakże wiele napisałem o tym prawie na forum ale cóż opisze je jeszcze raz , a wiec nic nie dzieje się przez przypadek i wszystko ma swój skutek.
Jeśli ktoś myśli ze przydarzyło się mu coś przez przypadek ale udało to jeszcze jest nie świadomy tego co wcześniej uczynił, i po prostu tego nie rozpoznaje, ktoś mądry kiedyś powiedział dopóki nieświadomego nie uczynisz świadomym będziesz nazywał to przypadkiem albo przeznaczeniem. Więc Zważajcie na swoje myśli bo każda myśl dąży do manifestacji/urzeczywistnienia.
Więc każda myśl zasiana jest karmą i człowiek to co sieje zbierać będzie, rozważcie jakie myśli wami kierują, dużo pisałem o tym prawie i o reinkarnacji pisałem wam również co trzeba uczynić by już nie naradzać się ponownie, Otóż trzeba być tu i teraz , gdy myśli o jutrze tworzysz sobie karme a więc siejesz dzień jutrzejszy powiedzcie mi gdzie jest tu obecność teraz skoro myślami jesteście gdzieś w przyszłości?
Kazanie na górze jest tą drogą , ale samo znanie tych słów nic nie pomoże jedynie a jedynie ich urzeczywistnianie w dniu codziennym one prowadza do bycia tu i teraz , Jezus rzekł ten kto chce być doskonały bądźcie jak anioł w niebie nie będzie się martwił o dzień wczoraj ani nie będzie się martwił o dzień jutrzejszy , znaczy to że będzie tu i teraz inny czas nie będzie mieć dla niego znaczenia.

7.Prawo Rodzaju:
(tak zwane prawo płci energii męskiej i żeńskiej)
Prawo te mówi nam że każdy z nas posiada elementy/cechy/energie żeńskie i męskie a więc Każdy z nas jest w połowie kobietą i mężczyzną,
Bóg w swej najwyższej formie jest bezosobowy , bezinteresowny ,wszystkim i we wszystkim, Dlatego są kazania na górze by inni mogli kroczyć drogą ku Bogu by mogli stać się jak on, Jezus rzekł: Bądźcie i wy doskonali jak Ojciec wasz doskonały jest.
Energia męska jest wyrażana jako umysł świadomy,
Energia żeńska wyrażana jest jako umysł nieświadomy.
Gdy człowiek stanie się męski i żeński stanie wtedy w pełni człowieczy i stanie się w pełni choć już jest synem człowieczym(synem/córką Boga)

Napisałem dla was urywek tychże praw , ciekawskich zapraszam do szukania pełniejszego zrozumienia tych praw kosmicznych, jakże fajnie jest się zwami dzielić, więc mam nadzieje że jedna osoba na tym forum zbliży się albo uswiadomi jakie sa prawa kosmiczne i jakze Bóg blisko jest.

Pozdrawiam
Jam Jest
Profile CardPM
+Quote Post
8 Stron V   1 2 3 > »   
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
.
post 12.12.2012 - 20:03
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating
Nr użytkownika: 7692

A ja znalazłem takie coś:

Prawa Kreacji

1. Wszystko jest wibracją.

2. Sensem życia jest ewolucja duchowa.

3. Wszystko podlega procesowi nieustannej przemiany.

4. Każdy czyn wywołuje skutek, a każdy skutek ma przyczynę.

5. Wszystko co hamuje rozwój i zniewala umysł ulega eliminacji, a zmiany prowadzące do zwyrodnienia ulegają zniszczeniu.

6. Każda męska forma życia jest zdolna zapłodnić wiele form żeńskich.

7. Każda istota fizyczna posiada świadomość materialną i duchową.

8. Emocje istnieją tak długo, jak długo istnieje ciało fizyczne.

9. Kreacja zapewnia każdemu niezbędne warunki do kroczenia obraną przez niego drogą, ale drogi tej nie kontroluje.

10. Każda istota na etapie rozwoju materialnego podlega ustawicznemu cyklowi narodzin, życia i śmierci w świecie fizycznym oraz pobytu niematerialnego w świecie duchowym, gdzie jej życie jest przetwarzane przed ponownymi narodzinami.

11. Prawda jest stała i nie wymaga aktualizacji.

12. Każdy, kto dąży do prawdy, prędzej czy później osiągnie cel.

13. Nie ma istot nieomylnych i doskonałych, gdyż konfrontacja i dążenie do doskonałości stymulują rozwój.

14. W celu wspomożenia rozwoju na każdej zamieszkałej planecie w jednym okresie czasu żyje jedna nadzwyczaj wysoko rozwinięta duchowo istota wspomagana przez wyższe inteligencje, a w okresach przełomowych więcej.15. Wraz z rozwojem duchowym istoty zmieniają się jej cechy charakteru.

16. Wszelkie formy życia osiągają wiek odpowiedni do stopnia rozwoju umysłowego.

17. Krzywa popełniania błędów wraz z wiekiem spada.

18. Im wyżej rozwinięta istota, tym bardziej jest precyzyjna.

19. Kto postępuje wbrew prawom i nakazom Kreacji, ten wywołuje katastrofę.

20. Wszystkie informacje wszechświata gromadzone są w Pamięci Wszechświata.

(stąd-> http://kosmita.ofp.pl/5.02.html :)
Profile CardPM
+Quote Post
danEG
post 12.12.2012 - 20:04
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 6797

a co byłeś w kosmosie że znasz te prawa?
Profile CardPM
+Quote Post
Hamdaoui
post 12.12.2012 - 20:14
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(danEG @ 12.12.2012 - 20:04) *
a co byłeś w kosmosie że znasz te prawa?

czy byłem w kosmosie kiedys pojmiesz że kosmos jest w tobie a ty w kosmosie jesteś mikrokosmosem
przyjdzie czas ze staniesz się makrokosmosem.

Pozdrawiam
Jam Jest
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 12.12.2012 - 20:18
Post #5

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

Każdy jest w kosmosie:) No chyba, że nasza planeta razem ze swym układem słonecznym i galaktyką Drogą Mleczną nie zalicza się do kosmosu:) Jądra naszych atomów to mini czarny dziury zatem jesteśmy zbudowani z miliardów wszechświatów. Tak naukowo to wygląda a co z tego wynika duchowego to już inna para kaloszy.

Hamdaoui mam pytanie do Ciebie. Piszesz o tu i teraz i oczywiście trudno się z tym nie zgodzić bo to podstawa. Darek Sugier wciskał nam tu wiele razy bajkę o Lewiatanie i o tym co ma się wydarzyć w 80% tej zimy lub kolejnych. Pytam zatem. Poco nam zawracał głowę przyszłością? Jaki jest cel i sens takiego postępowania?

Mesanagerze ja Cię proszę nie obrażaj nikogo...nawet kapcia bo on też wibruje i jest Tobą i mną...ba. Kapeć jest nawet Bogiem. Kocham Cię mój osiołku:)
Profile CardPM
+Quote Post
Messanger
post 12.12.2012 - 20:22
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8755

Może wymyśl własna ideologię Hamburgerze, a nie czyjąś kradniesz złodzieju i nawet źródła nie podasz...

A powiedziane zostało Panie Miszczu Objawień Wszelakich: "Złodziej przychodzi tylko po to, aby kraść, zabijać i niszczyć. Ja przyszedłem po to, aby [owce] miały życie i miały je w obfitości. "

@Zielu

Ja nikogo nie obrażam, ja stwierdzam fakty znane... od kiedy Ziemia została stworzona.

PS. Właśnie zauważyłem, że temat o salami wyparował... :(
Profile CardPM
+Quote Post
masa
post 12.12.2012 - 20:38
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7779

Normalnie mnie to spina, nie zna nawet trzeciej zasady dynamiki choć ją ciągle powtarza z sieniem i zbiorami, jezyk staro polski został mu po Janie, Bozia mu osczedziła wykształcenia fizycznego i jeszcze mówi że prawa fizyki mam w srodku. Wybacz stary ale jak na Einstaina sie powołujesz a nawet nie rozumiesz co odkrył to już mnie całkiem rece opadają. No gotuje się we mnie i jakim prawem?
Profile CardPM
+Quote Post
Jarzyn44
post 12.12.2012 - 20:47
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8610

Prawdą jest że wszystko jest energią, - http://www.youtube.com/watch?v=CC7Sg41Bp-U
Eistein, który interesował się religiami wschodu, "przyznał oświeceniu rację" - bo na tym polega oświecenie, na doświadczeniu i poczuciu jedności "wszystkości".

Nie jestem pewien co do zasady przyczyny i skutku, przyczyna i skutek istnieją równomiernie, źródłem istnienia naszych zmysłów może być materia, zaś materia nie istniała by bez naszych zmysłów, świat nie ma podszewki, swojej jednej naturalnej formy istnienia na której opierały by się inne - istnieje tylko jaźń, wszystko istnieje w jaźni, i przez jaźń - jaźń jest wszystkim, nie mogło by jej nie być. Jaźń to :
-nasze myśli
-zmysły
-uczucia
Poza tym, nic nigdy nie istniało i istnieć nie mogło. Kiedyś postaram się wyjaśnić.
Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 12.12.2012 - 20:49
Post #9

Dupa Towarzystwa

Masa prawem przyczyny i skutku:) Messa obrażasz, obrażasz:) "Jesteś głupi i tępy jak kapeć." Tu nie chodzi oto, że obrażasz jego bo jeśli on jest świadomy to nie podlega obrazom tak jak i ja im nie podlegam. Sam siebie jednak obrażasz i sam siebie poniżasz. To uniwersalne prawo.

Musisz to wiedzieć przecież, że ludzie, którzy nas denerwują to nasi najlepsi sprzymierzeńcy. To oni najszybciej nas uczą i to dzięki nim stajemy się doskonalsi, bardziej zrównoważeni a jeśli ulegasz emocjom i oceniasz kogoś, obrażasz, osądzasz to masz problem i warto, abyś się nad tym zastanowił bo szkoda, abyś marnotrawił hamburgerową lekcję życia.

Hamdaoui nie zapomnij o moim pytaniu:)
Profile CardPM
+Quote Post
Hamdaoui
post 12.12.2012 - 20:50
Post #10

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 12.12.2012 - 20:18) *
Każdy jest w kosmosie:) No chyba, że nasza planeta razem ze swym układem słonecznym i galaktyką Drogą Mleczną nie zalicza się do kosmosu:) Jądra naszych atomów to mini czarny dziury zatem jesteśmy zbudowani z miliardów wszechświatów. Tak naukowo to wygląda a co z tego wynika duchowego to już inna para kaloszy.

Hamdaoui mam pytanie do Ciebie. Piszesz o tu i teraz i oczywiście trudno się z tym nie zgodzić bo to podstawa. Darek Sugier wciskał nam tu wiele razy bajkę o Lewiatanie i o tym co ma się wydarzyć w 80% tej zimy lub kolejnych. Pytam zatem. Poco nam zawracał głowę przyszłością? Jaki jest cel i sens takiego postępowania?

Mesanagerze ja Cię proszę nie obrażaj nikogo...nawet kapcia bo on też wibruje i jest Tobą i mną...ba. Kapeć jest nawet Bogiem. Kocham Cię mój osiołku:)

czesc Zielu:)
Wiesz myślę że przyszłość jest taka jaką my ją tworzymy a na dzień dzisiejszy , prawdopodobnie jest taka jaką Darek nam przedstawia, choć nie widziałem przyszłości sam ją tworze a moze juz ją utworzyłem i podązam za nią kto wie. Nawet gdy jasnowidz przepowiada przyszłość nie znaczy że ona się spełni znaczy to że przedstawił ten jasnowidz jedno z wielu dróg która się moze wydarzyć, więc jeśli Darek tak pisał to wierze ze tak moze być ale , przyszłosć jest nieznana i zmienna a więc jest niewiadomą.

Mesanagerze napisałeś ze to jest złe i okultystyczne ze tak się wyraże ale powiedz mi bracie kto ci tak powiedział, jeśli piszesz ze jestem głupi i tępy to po co czytasz teksty człowieka który jest głupi i tepy i powiedz czegoś ty się mógł po takim człowieku spodziewać? :)
a i jeszcze jedno nie przypominam sobie bym głosił apokalipse co się ma wydarzyć to się wydarzy.

pozdrawiam:)
Profile CardPM
+Quote Post
masa
post 12.12.2012 - 20:51
Post #11

Dusza Towarzystwa

Poprostu to całe gadanie nic nie da, fizyka jest tak rozwinieta ze do ciała mentalnego może wszystko wyjaśnić. Czy przez to ludzie coś zrozumieli. Czy te ciągłe gadanie w głowie nie jest własnie jedyną barierą poznania. Przecież oczywiste że tak jest kiedy jest swiadomość to i prawa nie trzeba bo grzeszyć nie ma komu.
Profile CardPM
+Quote Post
bielik110
post 12.12.2012 - 20:54
Post #12

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8602

Witajcie:)

Piękne i mądre słowa:)Obrażać kogoś,ot tak wyzywac,spinać się bo to nie jego(a może jego,jakie to ma znaczenie) słowa,dziwne zachowanie.

Kochani:) dawajmy z siebie wszystko,aby sie zjednoczyć:)
Miłujmy się to takie proste:) każdy popełnia błędy,ale nie kazdy musi osądzać:)

Postarajmy się wszyscy:) wiem że jest ciężko,jesteście wspaniali i wiem że damy radę:)

pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 12.12.2012 - 20:55
Post #13

Dupa Towarzystwa

Hamdaoui, ale jaki jest cel i sens przepowiadania przyszłości i głoszenia jej na forum? Komu to służy? Czemu to służy w świetle tu i teraz?

Masa, ale tu nie chodzi o ludzi tylko o Ciebie. Jeżeli Ty zrozumiesz to możesz z wszystkimi dzielić się tym rozumieniem i na tym polega współczucie...pragniesz, aby oni zrozumieli. Użalanie się nad losem świata nic nie daje. Szkoda energii. Zrozumiałeś? To dziel się zrozumieniem i życz wszystkim zrozumienia. Proste jak rogalik.
Profile CardPM
+Quote Post
masa
post 12.12.2012 - 20:56
Post #14

Dusza Towarzystwa

Bielik bo cie pacne jak muche;p

http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA

Profile CardPM
+Quote Post
bielik110
post 12.12.2012 - 21:04
Post #15

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8602

CYTAT(masa @ 12.12.2012 - 20:56) *
Bielik bo cie pacne jak muche;p

http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA

Uwarzaj Masa:) wczoraj pobiłem ..........:) Trza ci wielge łapke

Swój rekord w wyciskaniu na desce 130kg:)

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Messanger
post 12.12.2012 - 21:06
Post #16

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Hamdaoui @ 12.12.2012 - 20:50) *
Mesanagerze napisałeś ze to jest złe i okultystyczne ze tak się wyraże ale powiedz mi bracie kto ci tak powiedział, jeśli piszesz ze jestem głupi i tępy to po co czytasz teksty człowieka który jest głupi i tepy i powiedz czegoś ty się mógł po takim człowieku spodziewać? :)
a i jeszcze jedno nie przypominam sobie bym głosił apokalipse co się ma wydarzyć to się wydarzy.

pozdrawiam:)

Czytam wyłącznie wybrane posty. A ten jest o tyle interesujący, o ile znowu podbierasz cudzy światopogląd.

Jesteś kłamcą i kradniesz filozofię innych. Jesteś kłamcą, i mówisz, że to jest z różnych źródeł. Jesteś kłamcą po trzecie dlatego, że nie rozumiesz hermetycznego przesłania Kybalionu i wymyślasz własne.

A skoro jesteś kłamcą, to mam obowiązek to naprostować. I nie czytałem Twoich mądrości, bo nie są Twoje. Tylko jakiś porąbanych niemieckich sekt i okultystów. Ty uważasz tutaj obecnych za średnio ogarniających (nie obrażając osłów) i wciskasz im cudze teksty podpisując się pod nimi.

Jam Jest - co to ma znaczyć?
Profile CardPM
+Quote Post
Hamdaoui
post 12.12.2012 - 21:08
Post #17

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 12.12.2012 - 20:49) *
Masa prawem przyczyny i skutku:) Messa obrażasz, obrażasz:) "Jesteś głupi i tępy jak kapeć." Tu nie chodzi oto, że obrażasz jego bo jeśli on jest świadomy to nie podlega obrazom tak jak i ja im nie podlegam. Sam siebie jednak obrażasz i sam siebie poniżasz. To uniwersalne prawo.

Musisz to wiedzieć przecież, że ludzie, którzy nas denerwują to nasi najlepsi sprzymierzeńcy. To oni najszybciej nas uczą i to dzięki nim stajemy się doskonalsi, bardziej zrównoważeni a jeśli ulegasz emocjom i oceniasz kogoś, obrażasz, osądzasz to masz problem i warto, abyś się nad tym zastanowił bo szkoda, abyś marnotrawił hamburgerową lekcję życia.

Hamdaoui nie zapomnij o moim pytaniu:)

Zielarzu ładnie to napisałeś , najlepiej poznajemy siebie poprzez innych ludzi którzy są naszymi odbiciami , zwierciadłami dzięki temu mozemy rozpoznac co destruktywnego jeszcze w nas jest i naprawić to pisałem to w kazaniach , ale do rzeczy jaki cel ma przepowiadanie przyszłości postaram ci się wyjaśnic na podstawie zblizających się dni 21.12.2012 r jest ponad 20 przepowiedni mówiących ze będzie 3 dni ciemności jedni uwierza i się przygotują kupująć więcej żywności i zabezpiczając na ten czas zwierzeta.
Taka przepowiednia moze być potrzebna dla tych którzy zamierzają się uchronić przed tymi dniami ale będą i tacy co ten dzień z ignorują i pytanie jeśli to się wydarzy naprawde i ludzie się przygotują do tych dni to lepiej by taki człowiek był świadom tego co go czeka niz tego że nic nie wie. Wiadoma rzecz ze ten kto miłuje ten wie ze nie musi się obawiać bo wie co się wydarzy i zmartwienia na nim nie ma , a ten kto ma wszytko gdzieś i nieprzejmuje się losem bliźniego niech się martwi bo nie wie co go czeka , dla oswieconego życie na ziemi czy nie nie ma znaczenia bo gdzie by nie poszedł jest miłoscia bo sam więc dla niego nie ma znaczenia czy żyć będzie czy umrze on po prostu jest.

CYTAT(Messanger @ 12.12.2012 - 21:06) *

Czytam wyłącznie wybrane posty. A ten jest o tyle interesujący, o ile znowu podbierasz cudzy światopogląd.

Jesteś kłamcą i kradniesz filozofię innych. Jesteś kłamcą, i mówisz, że to jest z różnych źródeł. Jesteś kłamcą po trzecie dlatego, że nie rozumiesz hermetycznego przesłania Kybalionu i wymyślasz własne.

A skoro jesteś kłamcą, to mam obowiązek to naprostować. I nie czytałem Twoich mądrości, bo nie są Twoje. Tylko jakiś porąbanych niemieckich sekt i okultystów. Ty uważasz tutaj obecnych za średnio ogarniających (nie obrażając osłów) i wciskasz im cudze teksty podpisując się pod nimi.

Jam Jest - co to ma znaczyć?

Bracie nie napisałem że to moje jest , powiedz mi gdzie tak napisałem:) po prostu napisałem tak jak pojąłem te słowa tyle.
Jam Jest , kiedys zrozumiesz co to znaczy.

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
masa
post 12.12.2012 - 21:14
Post #18

Dusza Towarzystwa

To jeszcze musisz dużo nad sobą pracować patrząć na mnie.

Powiadam Wam nie bedzie żadnych dni ciemnosci 21 pierwszego a ten który w nie uwierzy w gusła wierzy i innych Bogów stawia nademną. Biada mu i zgrzytanie zębów.
Profile CardPM
+Quote Post
Messanger
post 12.12.2012 - 21:19
Post #19

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Hamdaoui @ 12.12.2012 - 21:11) *
Bracie nie napisałem że to moje jest , powiedz mi gdzie tak napisałem:) po prostu napisałem tak jak pojąłem te słowa tyle.

Pozdrawiam

"Napisałem dla was urywek tychże praw"

Gdzie jest reszta tych praw Miszczu Oświetlenia? W Kybalionie więcej nie znajdzie, nie masz co tam szukać <SzatańskiŚmiech>

Jam Jest to chyba imię Boga, a Ty nim nie jesteś. Więc uważaj, żeby Cię Bozia o coś nie skróciła.
Profile CardPM
+Quote Post
uncommon
post 12.12.2012 - 21:21
Post #20

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8975

CYTAT(Hamdaoui @ 12.12.2012 - 21:11) *

Pozdrawiam

Hamdaoui pozwól,że się spytam, czy stałeś się ostatecznie wykonującym Prawo Boże i można powiedzieć masz 'stały kontakt z Bogiem' już,że mówisz Jam Jest .
Czy Bóg ci dał na to pozwolenie czy ktoś ?
Bo to wg. Jezus ostro zastrzega/ł mówienie gloszenie tego słowa.
Profile CardPM
+Quote Post
Hamdaoui
post 12.12.2012 - 21:40
Post #21

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Messanger @ 12.12.2012 - 21:19) *

"Napisałem dla was urywek tychże praw"

Gdzie jest reszta tych praw Miszczu Oświetlenia? W Kybalionie więcej nie znajdzie, nie masz co tam szukać <SzatańskiŚmiech>

Jam Jest to chyba imię Boga, a Ty nim nie jesteś. Więc uważaj, żeby Cię Bozia o coś nie skróciła.

Wiele razy juz wam pisałem a wy nadal pytacie i nie dowierzacie jak jeszcze wiele razy mam powtarzać,
Ten kto mnie zna ten mnie miłuje , ten zna mojego Ojca bo poznając siebie mnie poznał że Jam Jest,
uncommon słowo który pisze i rzeczy które wykonuję na co dzień świadczą omnie , Ja znam Ojca i Ojciec mnie zna, Ja i Ojciec jednym jeśteśmy , Bóg mnie uwielbia po sto kroc jak ja jego , moja miłosć do niego jest nieopisana w słowach tak jak jego do mnie.kto moze pojąć niech pojmie.Kto chce to zostawić niech zosatwi.:)

Bracie Messanger wierzę że kiedyś poznasz siebie i będziesz wiedział kim jesteś w pełni, nie myślał ze tak jest lecz wpełni tego doswiadczysz te prawa znajdują sie w Kybalionie ale te prawa są znacznie starsze niz Kybalion, więc wszystko co jest pochodzi z jednego miejsca , jedni wiedza skad pochodza te prawa inni będą sie domyślać.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
8 Stron V   1 2 3 > » 
Start new topic