Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Poznanie Kilku żyć Podczas Ld
Foks
post 20.12.2012 - 18:55
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9073

Znowu z pytaniem czy komuś z was przydażyła się podobna sytuacja??Czy ktoś z was wychodził z ciała i znajdował się w innym ciele miał inną żonę nawet psa, kota innych rodziców przyjaciół i to było tak realne...

Dziś po pierwszym wybudzeniu z ciała a miałem ich trzy ( całkiem prawdopodobne że poprostu odbijałem od niektórych) spotkałem kobiete która mówiła że jest moją dziewczyną w innym domu ona miała paznokcie pomalowane na kolorowo, fajna laseczka ale wolę swoją:) , następnie wyszedłem jakby w jakiejś melinie obok leżał napompowany koleś a zaraz po tym słyszałem jakąś muzykę coś w stylu rapu i zabiłem kogoś kto wchodził do mnie do domu jakbym był zupełnie kimś innym ale nad wszystkim panowałem, innego dnia spotkałem swoich rodziców a jednak jakby nie moich z innymi twarzami całą rodzina jakby miałą duze nosy i kosci policzkowe jak neandertalczycy mam takich przypadków multum...czy ktoś ma podobnie ???
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
ldkiler
post 20.12.2012 - 21:20
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 287

Często, nawet można powiedzieć bardzo często, w snach moje wspomnienia, znajomi, otoczenie jest całkowicie inne i nowe, niż to co jest w rzeczywistości. Całkowicie nieznajome osoby są mi bardzo bliskie w śnie, dokładnie znam całą historie z nimi związaną, uczucia z nimi związane sa bardzo silne, po przebudzeniu rzeczywiście czuję jakbym przebywał w cudzym ciele.
Profile CardPM
+Quote Post
B.Soul
post 24.12.2012 - 11:33
Post #3

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 9029

ja miałam tak dwa dni temu.
Wyciągnął mnie z ciała jakiś facet, który twierdził ze jest moim ojcem.
Mieszkaliśmy na jakiejś zielonej wsi.
Wszyscy oni tłumaczyli mi ze jestesmy rodziną.
Miałam jeszcze braciszka i mamę, siostrę jeszcze jak się nie mylę. Ciekawe.
Ten facet był kimś sławnym, ale już nie pamiętam kim.
Niezła faza, zastanwiam sie czy ty tylko jakas przypadkowa wizja w astralu czy faktycznie poprzednie wcielenie.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic