Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 214
Hehe:) forum się rozwija. Miejmy nadzieję, że jego użytkownicy zostaną z nami jak najdłużej. Przyłączam się do toastu, i świętuje razem z wami. Aha jeden z naszych kolegów uzyskał status świętego:D. Niech jasność jego umysłu, czuwa nad nami:D. Pozdro Ketrab:).
cIEKAwe, kto napisał post numer 10000, może ja? :)
Trochę to trwało, ale metodą prób i błędów odnalazłem autora jubileuszowego postu. Jest nim.. Pieczywo. :) Posta 9999 napisał paciorek, a 10001 nerhaa. O mały włos Panowie.
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496
10000 postów ? Kto aż nam tyle nabił ? ale jak by nie patrzeć to chyba dużo? (: hehe p.s Tak ,Day ma racje , nie musicie się już o nic martwić , Święty Hieronim jest z wami (: pozdro
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496
Trzeba szczerze przyznac że forum się rozwija ,nie to co pół roku temu gdy przez dwa dni padł maksymalnie jeden post a forum było tylko jedno, bez dodatkowych "Pod działów" hehe a w nim 2 strony tematów ,to były czasy i Karbin był pod ręką i granat ....ehh pozdro
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 668
wlasnie mialem to napisac: Brawo dla Cata! ..ta strona ma juz chyba wszystko :P.. przez forum przewijaja sie temtay z predkoscia hmm.. tak srednio 1 posta na 10 minut :D ..podcastow mozna posluchac, radia! dzieki Lukaszowi i bobek_balinek'owi :) ..galeria tez sie rozwija, a ostatnio gadalem z osmioma osobami na czacie xP - rewolucja hehe.
P.S a do tego te 10000 postow z Świętym Hieronimem (Ketrabem) na czele oraz oczywiscie naszym Leonidasem, Darkiem Sugierem :D ..no ale mnie ponioslo pozytywnie :):) ..Cat - Twoje zdrowie :P
/ no nie moge.. awansowalem!! - chyba sie dzisiaj spije ;D
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 4
Bułeczka zaraz do mnie przyjedzie i przegladajac sobie filmy z kamery Darka ze zlotu na pewno za to wypijemy :) No i za Was wszystkich tez oczywiście Buziaki OBEludziaki