oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Efekt Motyla, Dwa Ciałą Jednocześnie, Inna Rodzina?
Foks
post 17.01.2013 - 10:52
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam, podczas świadomego snu postanowiłem przeskoczyć do astrala...Noc moich snów świadomych jak i wyjśćia znajdziecie w moim notatniku. Mam tylko pytanie co sądzicie o czyms takim jak efekt motyla??miałem wrażenie jakbym znajdowałsię w dwóch ciałąch jednoczesnie, i znowu czułem sie jakbym gdzies w innym wymiarze wszedł do innej osoby...Nie chce być złodziejem ciał, jakie znacie sposoby żeby znaleźdz się w jakims miejscu w astralu np. plaża, góry poza myśleniem o nich w kółko....jak przywołać opiekuna ??cały czas podczas wyjscia zapominam o nim...

Jak to możliwe że potrafiłem być w dwóch ciałach jednocześnie to takie odczucie że poschizowało mnie konkretnie??? jakie znacie sposoby na kontrolę w astralu lub w takich przypadkach??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 14)
spryt2345
post 17.01.2013 - 11:08
Post #2

Znajomy Rodziny

Ja mam pytanie do Ciebie. Często miewam świadome sny jak ty ze snu przechodzisz do astrala?

+Quote Post
Foks
post 17.01.2013 - 22:25
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(spryt2345 @ 17.01.2013 - 11:08) *
Ja mam pytanie do Ciebie. Często miewam świadome sny jak ty ze snu przechodzisz do astrala?

Z początku nie potrafiłem przechodzić do astrala, ale chłopaki na forum mi podali parę przykładów poszukaj na forum.

Natomiast moim ulubionym sposobem jest wyobraźić sobie mur albo takiego poszukać jak juz odzyskam świadomość i dostroję sie poprzez patrzenie na jakiś przedmiot lub dotykanie dywanu lub czego kolwiek, to rozpędzam się i biegnę w ten mur z początku miałem problem bo blokowała mnie myśl że sie potłuczę ale w końcu sobie uzmysłowiłem ze nic mi się nei moze stać. Wieczorem zawsze jak się kładę wypruóbowywuję technike Roberta Monroe (wyobrażam sobie przedmiot oddalam go....) i powtarzam sobie że dzisiejsza noc mi przyniesie dużo szczęścia i nauczę sie czegos nowego co przyda sie w moim życiu. Oczywiscie wczesniej sie rozluźniam itd..... Jeszcze jeden sposób podczas odzyskania świadomosci we snie jest następujący, proszę aby mi ktoś pomógł kto mnie kocha ,mój opiekun ( widziałem go moze dwa razy)... Szczerze wszystko przyjdzie z czasem trzeba chcieć!!:)

+Quote Post
Arist
post 18.01.2013 - 13:23
Post #4

Gość Rodziny
*

Notatnik

Gdy przebywam w OSPUO i chcę się gdzieś przenieść, a znam to miejsce. Myślę sobie, na przykład "Chciałbym być w centrum." Zamykam oczy, czuję jakbym wirował w miejscu, otwieram je i stoję pod pałacem kultury. A gdy chcę stworzyć jakieś miejsce, to zaczynam lecieć przed siebie i próbuję tworzyć teren, wyobrażając go sobie. Niestety kończy się to w moim przypadku wybudzeniem.

+Quote Post
spryt2345
post 19.01.2013 - 10:08
Post #5

Znajomy Rodziny

Dzisiaj wieczór po technice 4+1 znalazłem się w świadomym śnie. Poprosiłem MTJ aby mnie wyciągnął z ciała czekam chyba z 30sekund i nic az tu nagle jak mnie coś nie pociągło w górę aż zamknąłem oczy bo się bałem ale mowie sobie co może i się stać? odpowiada sobie nic. Więc otwieram oczy lecę przez jakąś czarną przestrzeń. Nagle jak by obniżamy lot i puszcza mnie wchodzę w ciało. Ale wszystko takie realne jasno w pokoju jednak było coś nie tak. Znalazłem się w pokoju z przed 6 lat ale w Poznaniu gdzie w tedy mieszkałem a nie w krakowie gdzie obecnie mieszkam. Postanowiłem wrócić. i wchłonęło mnie z powrotem. Teraz żałuję że nie zbadałem tego domu;(

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 19.01.2013 - 11:16
Post #6

Dupa Towarzystwa

Zamiast się cieszyć z doświadczenia to żałowanie. Klasyczny polakko:)

+Quote Post
Foks
post 19.01.2013 - 13:24
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(spryt2345 @ 19.01.2013 - 10:08) *
Dzisiaj wieczór po technice 4+1 znalazłem się w świadomym śnie. Poprosiłem MTJ aby mnie wyciągnął z ciała czekam chyba z 30sekund i nic az tu nagle jak mnie coś nie pociągło w górę aż zamknąłem oczy bo się bałem ale mowie sobie co może i się stać? odpowiada sobie nic. Więc otwieram oczy lecę przez jakąś czarną przestrzeń. Nagle jak by obniżamy lot i puszcza mnie wchodzę w ciało. Ale wszystko takie realne jasno w pokoju jednak było coś nie tak. Znalazłem się w pokoju z przed 6 lat ale w Poznaniu gdzie w tedy mieszkałem a nie w krakowie gdzie obecnie mieszkam. Postanowiłem wrócić. i wchłonęło mnie z powrotem. Teraz żałuję że nie zbadałem tego domu;(

Jeszcze będzie czas by gładzić fumfla po pośladkach;D Całe życie przed tobą, gratuluję tak fajnego przeżycia ja się maksymalnie co wznoszę troszeczkę i frunę jedynie z okna:)

+Quote Post
Darek Sugier
post 21.01.2013 - 14:37
Post #8

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Foks @ 17.01.2013 - 10:52) *
Witam, podczas świadomego snu postanowiłem przeskoczyć do astrala...Noc moich snów świadomych jak i wyjśćia znajdziecie w moim notatniku. Mam tylko pytanie co sądzicie o czyms takim jak efekt motyla??miałem wrażenie jakbym znajdowałsię w dwóch ciałąch jednoczesnie, i znowu czułem sie jakbym gdzies w innym wymiarze wszedł do innej osoby...Nie chce być złodziejem ciał, jakie znacie sposoby żeby znaleźdz się w jakims miejscu w astralu np. plaża, góry poza myśleniem o nich w kółko....jak przywołać opiekuna ??cały czas podczas wyjscia zapominam o nim...

Jak to możliwe że potrafiłem być w dwóch ciałach jednocześnie to takie odczucie że poschizowało mnie konkretnie??? jakie znacie sposoby na kontrolę w astralu lub w takich przypadkach??

Ćwiczyć Obenauci, ćwiczyć! :)

Niczym się nie zrażać, nic sobie nie wkręcać, tylko jak najczęściej wychodzić i skrupulatnie wszystko notować. Nawet najdrobniejszy szczegół z podróży odnotowany i zapamiętany dziś, może jutro przynieś odpowiedzi na najtrudniejsze pytania, przyczynić się do lepszego wglądu w świat poza, poszerzy Waszą perspektywę.

Nie da się nie wrócić do ciała. Nie ma takiej opcji. Tak samo nie ma możliwości by wrócić nie do swojego ciała lub je ukraść komuś. Absolutnie.

To co Foks doświadczył (bycie w poza w dwóch siebie na raz), to rzadkość, ale też się zdarza. A może powiem inaczej: zdarza się często, tylko mało kto to pamięta. Foks zapamiętał. To nic innego jak przeniesienie swojej świadomości do swoich dwóch aspektów na raz. Aspektów, które w poza wyglądają jak ciała, bo mają swoje niefizyczne ciała. Gdyby to nie były aspekty Foksa, wówczas by się w nie nie wpasował.

Niekiedy mam tak, że stoję w okręgu siebie, tzn. Okręgu Swoich Aspektów i we wszystkich jestem na raz! Mało tego, widzę wszystko jeszcze z trzeciej osoby! To dopiero jaźniowy galimatias :)

Także wszystko jest okej :)
Piona Obenauci i do boju! :)

DS

Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski
Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski
Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem"
2002 e-book drukarski

archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009
porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002

+Quote Post
Foks
post 21.01.2013 - 18:04
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Darek Sugier @ 21.01.2013 - 14:37) *
Ćwiczyć Obenauci, ćwiczyć! :)

Niczym się nie zrażać, nic sobie nie wkręcać, tylko jak najczęściej wychodzić i skrupulatnie wszystko notować. Nawet najdrobniejszy szczegół z podróży odnotowany i zapamiętany dziś, może jutro przynieś odpowiedzi na najtrudniejsze pytania, przyczynić się do lepszego wglądu w świat poza, poszerzy Waszą perspektywę.

Nie da się nie wrócić do ciała. Nie ma takiej opcji. Tak samo nie ma możliwości by wrócić nie do swojego ciała lub je ukraść komuś. Absolutnie.

To co Foks doświadczył (bycie w poza w dwóch siebie na raz), to rzadkość, ale też się zdarza. A może powiem inaczej: zdarza się często, tylko mało kto to pamięta. Foks zapamiętał. To nic innego jak przeniesienie swojej świadomości do swoich dwóch aspektów na raz. Aspektów, które w poza wyglądają jak ciała, bo mają swoje niefizyczne ciała. Gdyby to nie były aspekty Foksa, wówczas by się w nie nie wpasował.

Niekiedy mam tak, że stoję w okręgu siebie, tzn. Okręgu Swoich Aspektów i we wszystkich jestem na raz! Mało tego, widzę wszystko jeszcze z trzeciej osoby! To dopiero jaźniowy galimatias :)

Także wszystko jest okej :)
Piona Obenauci i do boju! :)

DS

Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski

Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem"
2002 e-book drukarski

http://www.oobe.pl/Porady_Darka_Sugiera.htm

Dzięki za wyczerpującą odpowiedz, mnie usatysfkacjonowała;-)

+Quote Post
Omni
post 10.04.2013 - 00:51
Post #10

Gość Rodziny
*

Jestem tu od niedawna i duzo jeszcze przede mną nauki.
W dzieciństwie miałem niezłe loty, jednak póżniej gdzies to odeszło. Wracam do swiadomego snienia, jednak trzeba obecnie złamać kilka barier i naleciałości zyciowych...
Dokładnie dziś miałem taki sen jak widzę goscia, który bawi sie czy walczy ze zwierzakiem a ja patrze na to z boku. Jednak znam ta osobe i uświadamiam sobie ze to ja sam!W pewnym momencie poczułem to co temu obok sie wydarzyło. Pełne kolory i dokładność z detalami- jestem jeszcze tym poruszony.
Nie mam pojecia czy to obe czy coś innego po prostu doświadczam...
Dzięki również Wam :)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 10.04.2013 - 05:16
Post #11

Dupa Towarzystwa

Błąd.

+Quote Post
aumakumma
post 14.02.2015 - 12:19
Post #12

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Zielu nie pierdol. Jeśli Omni ma świadomość bycia obok znaczy jest w ostatnim wcieleniu (reinkarnacja już ginie ale należy zakończyć tak jak się weszło w ostatni byt).
W sumie należy pogratulować połapania ciałek i powrotu. Jestem pełna podziwu.

+Quote Post
Obserwator
post 14.02.2015 - 14:45
Post #13

Dusza Towarzystwa

CYTAT(aumakumma @ 14.02.2015 - 12:19) *
Zielu nie pierdol. Jeśli Omni ma świadomość bycia obok znaczy jest w ostatnim wcieleniu (reinkarnacja już ginie ale należy zakończyć tak jak się weszło w ostatni byt).
W sumie należy pogratulować połapania ciałek i powrotu. Jestem pełna podziwu.

(IMG:http://img.sadistic.pl/pics/eb20d5a6ce7f.png)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 14.02.2015 - 21:38
Post #14

Dupa Towarzystwa

Jeśli Omni ma świadomość bycia obok znaczy jest w ostatnim wcieleniu

Czy to oznacza, że niedługo omni już nigdy nie wejdzie np. do internetu, nie napije się piwa czy pepsi i nie stąpnie już więcej po ziemi? Omni już nigdy nie będzie miał mamy czy taty, dziewczyny, żony, samochodu, kasy. domu? Ciężko będzie. Powodzenia omni.

+Quote Post
Tulsi
post 16.02.2015 - 13:03
Post #15

Dusza Towarzystwa

Ekhm...:)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park