Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Hemisync + Mantra, Kim była postać?
Erni
post 28.01.2013 - 17:30
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9252

Witam,
wczoraj wieczorem położyłem się do łóżka, w słuchawkach ustawiłem nagranie HemiSync Concentration (dodam, że hemisync na mnie łatwo działają a szczególnie te z Monroe Instytute) i zacząłem się rozluźniać. Koncentracja była tak mocna, że prawie w ogóle się nie rozpraszałem. Gdzieś na forach przeczytałem aby przy oobe zastosować prostą technikę powtarzania jakichkolwiek słów. To czego doświadczyłem wprawiło mnie w osłupienie. Po pewnej chwili pojawiły się ruchome plamy. Chwile później gdy powtarzałem moje słowa "Kocham, Lubię, Szanuję" obrazy zaczęły się rozmywać i zrobiło się ciemno. Gdy przerwałem mantrę dalej było ciemno, postanowiłem to pogłębić. Dalej powtarzałem. Ciało miałem zdrętwiałe ale odnosiłem wrażenie, że mogę nim ruszyć. Mimo iż odczuwałem różne doznania z ciała oddzielić się nie mogłem lub strach mi na to nie pozwalał, lekki zaznaczam. I wtedy przypomniałem sobie o słowach z książki Darka S. Miłość poza ciałem aby się otworzyć. Zaufać. Wysłać miłość z serca. I tak zrobiłem. Prostym strumieniem wizualizowałem wysyłanie energii w górę i prosiłem o odpowiedzi na pytania: Dlaczego nie mogę wyjść z ciała?, Jak mam to zrobić? Co robię źle? Było tam coś jeszcze o niefizycznych przyjaciołach i aby ze mnę porozmawiali. Ze jeżeli ktoś tam jest niech się odezwie.
I nagle z ciemności zaczęła się formować świetlista twarz! Po chwili nie miałem wątpliwości - widzę przed sobą jakąś twarz i kawałek tułowia (jak zdjęcie legitymacyjne). Ale niestety nie mogę zobaczyć kto to jest. Ma na głowie jakby za duży kaptura lub coś na wzór loga Dakar. Czuje lekki strach ale twarz nie znika. Chcę coś do niej powiedzieć ale nie mogę, jej bądź jego energia mnie przytłacza. Nie mogę się ruszyć. Czuję pozytywna energię, którą ta osoba mi wysyła ale za cholerę nie mogę się z nią porozumieć. przypominam sobie o komunikacji nie werbalnej ale niestety nie umiem jej zastosować. Porozumieć się nią. Powtarzam, że chcę porozmawiać, ale nic. Myślę ze tak po około 2 minutach twarz znika w czerni. Następny dzień czuję się b.dobrze. Spokojny i pełen energii.
Chwilę później zmieniam mantrę na "W następnym moim śnie chcę pamiętać aby rozpoznać, że śnię" i powtarzam ją z 10-15 minut cały czas słuchając hemi sync. We śnie odzyskuję świadomość. Jestem w szpitalu i widzę przed sobą moja siostrę cioteczną doktorkę. Każe mi iść za nią i nie patrzeć się na chorych na korytarzu. Pytam się jej czy jest botem i patrze jej w oczy aby dostrzec to "połyskujące życie" o którym pisał Darek a ona odpowiada że jest botem. Do rana pamiętam szczątkowo jeszcze 2 jakieś sny ale nie potrafię ich teraz opisać.

Pytanie do Was forumowicze: co to było? Jak nawiązać kontakt ponownie? Jak rozmawiać?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 11)
zx12
post 28.01.2013 - 18:59
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1194

Na pewno znalazłeś metodę na świadome sny. :) Czy popiersie, które Ci się pojawiło się przed oczyma, było manifestacją jakiejś innej istoty, czy tylko wytworem Twojej wyobraźni trudno zgadnąć. Z tym bywa różnie.
Niedawno miałem śmieszną sytuację. Rozpoczynając pogoń za istotą, która nie była botem i która zauważyła, że ją rozpoznałem, zostałem natychmiast ściągnięty do ciała, gdzie wysłuchałem pogadanki w niezbyt zrozumiałym dla mnie języku.
Jednak część treści do mnie dotarła i kilka dni potem zdziwiłem się tylko, jak pewne sprawy w realu się potoczyły.

Musisz wziąć pod uwagę, że kontakt z innymi istotami w LD/OBE nie zawsze jest zależny tylko od Twoich pragnień. Wymaga również zgody i chęci tej drugiej strony.
Ale jesteś na dobrej drodze. Jeżeli umiesz już wywoływać LD, to rób to jak najczęściej. Zwiększasz w ten sposób swój poziom wibracyjny oraz szansę kontaktu.
Profile CardPM
+Quote Post
pigsonwings
post 28.01.2013 - 19:24
Post #3

haereticus
Nr użytkownika: 9314

Erni skąd masz tego hemi-synca? nie moge w necie znalesc. jakbyś dał jakis link byłbym rad ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 28.01.2013 - 19:29
Post #4

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

http://chomikuj.pl/NLPer/*e2*98*85Nauka/Mo...-+Concentration

To nie to?

Monroe Institute - Hemi-Sync - Mind Food - Concent ration
Profile CardPM
+Quote Post
pigsonwings
post 28.01.2013 - 20:59
Post #5

haereticus

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 28.01.2013 - 19:29) *
http://chomikuj.pl/NLPer/*e2*98*85Nauka/Mo...-+Concentration

To nie to?

Monroe Institute - Hemi-Sync - Mind Food - Concent ration

Własnie tez tak myślałem chociaż napis "jedzenie umysłu" mnie troche zmylił no i trzeba zapłacić 2PLN -.- ;) jak to chomik, wolalem byc pewny
Profile CardPM
+Quote Post
Erni
post 28.01.2013 - 21:11
Post #6

Znajomy Rodziny

Ostatnimi czasy słucham go do czytania. Dużo szybciej mi idzie i się tak nie rozpraszam. Koncentracje trenowałem z urządzeniem GSR Set.h-a. Wczoraj wpadłem na pomysł, że skoro koncentracja jest kluczem jak napisał Set.h to równie dobrze można użyć innej metody do jej osiągnięcia. I zapodałem HemiSynca.
Ja słucham tego: http://chomikuj.pl/Kaozz/OBE/The+Monroe+In...centration+FLAC
Profile CardPM
+Quote Post
Darek Sugier
post 28.01.2013 - 21:50
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8905

Mam u siebie trochę płyt H-S i to tych najmocniejszych, ostatnie fale. Nie używam. Na mnie to nie bardzo działało, ale wiem, że na innych to działa. Kumpel próbował, to go wywaliło.

Jednak nie mam pojęcia jak to wrzucić i czy nie będzie to wbrew prawu. Łamać prawa nie mogę… bo zawiasy mi się nie dawno skończyły :) Poważnie. Darek Sugier to skazaniec po wyroku, ale to już wspominałem chyba.

Także nie pisać za dużo o gandzi, grzybach i innych narkoleptach, bo ABW może DS śledzić i przypadkowo innemu koło tyłka zrobić.

W tej chwili mówię poważnie. Nie żartuje. Jak śledczy badał sprawę, to kurna wszędzie zaglądali: na naszą klasę, byłą stronkę, wszędzie. Nawet im się podobała moja „działalność”. Hehehe.

Wyrak przyjąłem na klatę. Wpłaciłem 1200zł i pół roku pierdla w zawieszeniu na 2lata dostałem.
To była śmieszna sytuacja. Nie chciało mi się już chodzić po tych sądach i machnąłem ręką. Dostałem za niewinność.

Także nic się nie bać, DS partii żadnej nie założy, a tym bardziej sekty, bo jest skazanicem, grzesznikiem przebrzydłym. Zresztą, 2000 lat temu jak poznałem JEZUSA, też byłem niezłe ziółko…

Tak czy siak, z nas 12-tu, tylko ja umiałem szybko upierdolić ucho…

DS

Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski
Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski
Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem"
2002 e-book drukarski

archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009
porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002
Profile CardPM
+Quote Post
turysta49
post 29.01.2013 - 01:58
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8000

Chłopie, kogo ty picujesz.
Profile CardPM
+Quote Post
edimaneta
post 29.01.2013 - 09:01
Post #9

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 8415

CYTAT(Darek Sugier @ 28.01.2013 - 21:50) *

Czy ten strażnik zwał się Malchos ?
Profile CardPM
+Quote Post
pigsonwings
post 29.01.2013 - 15:21
Post #10

haereticus

CYTAT(Darek Sugier @ 28.01.2013 - 21:50) *
Tak czy siak, z nas 12-tu, tylko ja umiałem szybko upierdolić ucho?

które i tak wróciło cudownie na swoje miejsce -.- , Darek umiesz Aramejski???
Profile CardPM
+Quote Post
HUGH
post 31.01.2013 - 10:54
Post #11

Guests

Darku, jeżeli nie używasz płyt, może po prostu wystaw je na jakiś serwis aukcyjny... Na pewno znajdzie się osoba, która będzie miała z nich pożytek :)
+Quote Post
Erni
post 06.02.2013 - 10:30
Post #12

Znajomy Rodziny

Dziś nad ranem po 4 godzinach snu zastosowałem tę metodę. Zaowocowało to długim i stabilnym LD.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic