Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dłoń Boga, Miłość Nie Fizycznych Przyjaciół.
Foks
post 15.02.2013 - 22:01
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9073

Ręka Boga, miłość nie fizycznych przyjaciół.
Technika ta polega na wizualizowaniu siebie na dłoni Boga, po przykryciu się i zapewnieniu sobie dobrego nastroju dla snu. Czujemy się świetnie, jesteśmy kochani przez stwórcę i swoich opiekunów czujemy przypływ energii jakbyśmy byli jeszcze w łonie matki. Patrzymy w ciemność mając zamknięte oczy. Powtarzamy sobie ,,Mam ochotę dziś uzyskać świadomy sen, tym samym sprawić że będę szczęśliwy i uzdrowi to moje wnętrze??
Technika sprawdzona w godzinach popołudniowych ze stoperami w uszach.
Wybudzenie i przeskok do oobe nastąpił po szarpnięciu w świadomym śnie, po spytaniu opiekunów czemu nie potrafię zawsze osiągać tego stanu powiedzieli ,,bo nie potrafisz medytować!!'' z pewnością owa wizualizacja siebie na ręce stwórcy była pewnym rodzajem medytacji.
Stan osiągnąłem będąc przemęczony i po 4 godzinnym śnie. Spytałem opiekunów czy widzą mnie w moim fizycznym świecie, odpowiedzieli że za pomocą luster i odbić. Spytałem czy może podali by mi numery totolotka odpowiedzieli ,,nie możesz taki być??

Zachęcam do przetestowania, sprawdzone jedynie na mnie więc podpisuję się!!

kto będzie mieć zadowalający efekt proszę dać znać.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
Negai1
post 16.02.2013 - 07:54
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9274

Ciekawe :D

Zawsze chciałam spróbować medytacji tylko nie wiedziałam jak się za to zabrać.
Wprowadzenie mnie do LD to nic trudnego (mam LD co noc) i z LD staram się wyjść do OOBE (chociaż miałam na reszcie 2 próby niepowodzenia) ale ta medytacja wygląda dość interesująco :)

Spróbuje, o ile nadarzy mi się niedługo spokojny, beztroski dzień.
Profile CardPM
+Quote Post
Foks
post 16.02.2013 - 09:08
Post #3

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Negai1 @ 16.02.2013 - 07:54) *
Ciekawe :D

Zawsze chciałam spróbować medytacji tylko nie wiedziałam jak się za to zabrać.
Wprowadzenie mnie do LD to nic trudnego (mam LD co noc) i z LD staram się wyjść do OOBE (chociaż miałam na reszcie 2 próby niepowodzenia) ale ta medytacja wygląda dość interesująco :)

Spróbuje, o ile nadarzy mi się niedługo spokojny, beztroski dzień.

W trakcie świadomego snu, spróbuj się teleportować. Ja się kładę na plecy i wpadam zazwyczaj do czegoś przypominającego jakiś tunel:)mówiąc sobie ,,wychodzę''
Czasami bawię się w medytację wizualizację, wyobrażam sobie że trzyma mnie ktoś za rękę i lecimy w stronę chmur :) powiem że bardzo ciekawe doświadczenia....
Profile CardPM
+Quote Post
witekZ
post 17.02.2013 - 14:51
Post #4

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 2432

Miałem dwa podobne doświadczenia. Raz myślami/uczuciami byłem bardzo blisko Jezusa, innym razem bardzo blisko Boga. Mam tu na myśli, że jakbym wyobrażał sobie, że np są obok mnie; takie uczucie bycia razem. Zawsze jak kładłem się spać. Po pierwszym razie obudziły mnie niezwykle silne wibracje. Za drugim razem też budziły mnie wibracje, już nie tak silne, za to 3 albo nawet 4 razy tej samej nocy. Z pewnością będę testował tą technik ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Foks
post 17.02.2013 - 18:29
Post #5

Dusza Towarzystwa

CYTAT(witekZ @ 17.02.2013 - 14:51) *
Miałem dwa podobne doświadczenia. Raz myślami/uczuciami byłem bardzo blisko Jezusa, innym razem bardzo blisko Boga. Mam tu na myśli, że jakbym wyobrażał sobie, że np są obok mnie; takie uczucie bycia razem. Zawsze jak kładłem się spać. Po pierwszym razie obudziły mnie niezwykle silne wibracje. Za drugim razem też budziły mnie wibracje, już nie tak silne, za to 3 albo nawet 4 razy tej samej nocy. Z pewnością będę testował tą technik ;)

Cieszę się:) ja dzisiaj nawet na ostrym kacu miałem świadomy sen, tylko nie potrafiłem zabawiać się z kobietami bo mnie wywalało ze snu hehe:) technikę tą połączyłem z patrzeniem w ciągu dnia na swoje ręce i powtażaniu że śnie...też zadowalajace efekty, sama wizualizacja opiekunów którzy są blisko mnie też pomaga zazwyczaj w ciagu dnia jak tak robie to czuję choćbym dostawał zastrzyk energii:)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic