|
|
09.03.2013 - 16:25
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witajce otóż chciałbym wam przedstawić sytuacje która miała miejsce dzisiejszego poranka. Ale zacznę moze od początku a więc od jakies czasu intersuje się OOBE zyciem po smierci i wszytkimi zagadnieniami wokól tego tematu. Nie raz kiedy leżalem juz mocno zrelaksowany czułem jak moje ciało niefizyczne samo wyrywa się do wyjścia ale nigdy nie udało mi sie tego dokonać do dzisaj chyba ;) Wczoraj siedziałem z kolega przy piwku do około 1:30 po czym poszedłem spac i zasnąłem bez problemu. Obudziłem się dzisiaj o około 9:30 wstałem pokrzątałem się chwile po mieszkaniu po czym stwierdziłem ze jeszcze się położe. Nie jestem w stanie powiedzieć czy działo sie to naprawde czy we śnie ale odzyskałem w pewnym momencie swiadomość byłem w łóżku i poczułem ze własnie to ten moment żeby spróbować sie wyrwac i tak jak zawsze spróbowałem wyrwać dłoń. W nieudanych próbach kończylo sie to tak ze poprstu po chwili poruszalem swoja fizyczną dłonią i rozbudzałem sie na nowo ale nie tym razem. Tym razem kiedy chciałem wyrwać dłoń i skupiłem sie na tej czynności w pewnym momencie poczułem sie jak rakieta która własnie startuje. Czułem poprostu ze cały drgam a wszędzie wokół slyszalem odgłos (wręcz straszny huk) który wydaje startująca rakieta, no i wystrzeliłem gdzieś w góre po czym po chwili znalazłem sie na ulicach mego miasta. Trwało to kilka sekund moze 5 potem straciłem swiadomość. Zadzwił mnie kolor tramwaju koło którego się znalazłem był taki realistyczny pobłyskiwał ogólnie moje odczucie było takie ze widze ten kolor lepiej niż w realu.
Jestem bardzo ciekaw co o tym sądzicie :) Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
10.03.2013 - 00:32
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie wiem, czy satysfakcjonuje Cię odpowiedź osoby, która tego stanu nie doświadczyła, ale biorąc pod uwagę moje informacje, to wydaje mi się, że to było OOBE. Ten huk, oznaczał przejście w inną częstotliwość, do czego także zdarzało mi się dojść, a szybki powrót to chyba tzw. "cofka", która mogła wynikać z poziomu alkoholu.
|
|
|
|
10.03.2013 - 02:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Piękne wyjście, jeśli chodzi o cofkę- to alkohol nie ma tu raczej nic do rzeczy- może zbyt się podekscytowałeś ? :)
Pozdrawiam |
|
|
|
12.03.2013 - 13:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
szybki powrót to chyba tzw. "cofka", która mogła wynikać z poziomu alkoholu. Moje pierwsze LD miało miejsce po 3 żubrach, oczywiście po przespaniu pobudce i powrocie do łòżka. Trucizna, ale w umiarkowanych ilościach zadziałała in plus, a ile razy to sie słyszało że alkohol obniża poziom wibracji ;-) |
|
|
|
12.03.2013 - 15:32
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Alkohol tu w niczym w sumie nie pomogł i to racja ze przeszkadza. Pomogł skutek uboczny po alkoholu czyli odwodnienie i to że człowieka suszy :) Co do tej cofki to przemyslałem i to na bank przez eksytacje bo nastepna noc nie moglem w ogole spac.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |