|
|
26.03.2013 - 21:42
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
...latam sobie...spojrzałem w dół miasta i zobaczyłem gromadkę ludzi. Jedna z dziewczyn zobaczyła mnie i w tej samej chwili usłyszałem jej myśli: jak Ty to robisz, jak latasz? Wylądowałem obok niej i rzekłem do niej. Jak latam? Normalnie. Po prostu latam. Ty też tak możesz i wzniosłem się znowu do góry a ona za mną. Lataliśmy sobie kręcąc różne figury i cieszyliśmy się tym stanem. W pewnym momencie ona znalazła się pode mną a ja nad nią. Tak lecieliśmy chwilę, kiedy pojawiła się myśl, że mam ochotę dotknąć jej piersi. Tak też zrobiłem i w tej samej chwili zaliczyliśmy ostrą glebę a sen się urwał.
Jutro jest pełnia księżyca. Eksperymentujcie z oobe i świadomym śnieniem podczas tych kilku dni kiedy łysek daje czadu. Najlepiej jak po przebudzeniu macie możliwość dojrzeć księżyc. Warto zawiesić na nim oko przez chwil kilka a później usnąć. Strzeżcie się piersi. Jakieś demony w nich drzemią chyba. Ja już więcej ich nie dotknę! Co do demonów to moja córa dzisiaj w nocy obudziła się z płaczem, że ktoś jej ukradł język. Uspokoiła się dopiero jak sprawdziła, że ma język. Dziwne rzeczy się dzieją. Kradną języki i kuszą. Uważajcie. Coś nas atakuje. Ja dzisiaj pod poduszkę wkładam czosnek. Nie ma żartów. |
|
|
|
![]() |
26.03.2013 - 22:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wybacz że nieczytałem jak się na chwile obudze, obiecuje zwróce na Ciebie uwage
Ps. Gratuluje |
|
|
|
26.03.2013 - 22:06
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Żona już wie?
|
|
|
|
26.03.2013 - 22:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zielu a tak poważnie ksieżyc wywołuje we mnie strach, i to naprawde silne
Zileu nie idz:(, jeden tulepiej doswiadczony od drugiego, to tylko moja frustracjia) nie wiem, Pierś to Bóg wymyslił tylko na złość mężczyznom i dla dzieci Ps. Pomóż mi andrzeju. Mój dziadek mnie kochał, przeźył wojne i nikt go nie rozumiał niż jego wnuk Jestem pewny że się pozbierał, nie było to łatwe, ale to mójdz dzidek, kochany Jestem pewny że mi pomaga i jestem pewny że robi to tak żebym nie powiedział że mi pomógł Nie wiem dawno umrł, ale ciągle czuje że żyje, .... Ps. Dobra przepraszam już się z Was nie nabijam |
|
|
|
26.03.2013 - 22:27
|
|
|
Twist wie, że o wielu rzeczach nie wie...Dwie piersi. Dualizm. Tego Bóg nie wymyślił bo Bóg w przeciwieństwie do mądrej ludzkiej rasy nie myśli. Głupcy myślą.
Też miałem fajnego dziadka i nigdy mi się nie przyśnił. Ciekawe dlaczego. Zabierał mnie do knajpy "Mikrus" w Bolesławcu. Wieś zamieniła się w miasto a na pokrzywach wyrosły bloki. |
|
|
|
26.03.2013 - 22:28
|
|
|
Nazwij jeszcze raz głupcem tego który sprawił że w ciemności swiatło masz.
Umówie się jutro z dziewczyną jak nie zapomne, jest idealna Nie chce mnie znać:) |
|
|
|
26.03.2013 - 22:31
|
|
|
E tam. Dualizm stworzyła potężna siła jaką jest zazdrość. Rodzisz się w bólu i powoli umierasz w cierpieniu.
|
|
|
|
26.03.2013 - 22:33
|
|
|
Zielu dobrze mnie poznałeś, wsumie najważniejsze że się nie gniewasz:) :PPPPPPPPPPPPPPPPPP
|
|
|
|
26.03.2013 - 22:43
|
|
|
To forum nauczyło mnie wielu rzeczy. Czytania, pisania, ale głównie akceptacji. Gniewać się jest łatwo i dlatego Słowianie gniewali się najdłużej do zachodu słońca, aby ze wschodem nie budzić się zatrutym jadem dnia poprzedniego.
Masa wbrew pozorom jesteś tu prawie najnormalniejszy! Byłeś kiedyś szalonym joginem dodam na marginesie. Piszcie tylko nie na temat bo będę raportował. |
|
|
|
26.03.2013 - 22:48
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
żeby piersi były problemem ;) hahaha, to bylo by dosc prosto. Jak LD sie dobrze dostroi i instynkt bierze gore to idzie lepiej... ;)
co do demonow, nie sadze ze czosnek pomoze, co najwyzej milosc |
|
|
|
26.03.2013 - 22:53
|
|
|
|
|
|
|
26.03.2013 - 22:54
|
|
|
...latam sobie...spojrzałem w dół miasta i zobaczyłem gromadkę ludzi. Jedna z dziewczyn zobaczyła mnie i w tej samej chwili usłyszałem jej myśli: jak Ty to robisz, jak latasz? Wylądowałem obok niej i rzekłem do niej. Jak latam? Normalnie. Po prostu latam. Ty też tak możesz i wzniosłem się znowu do góry a ona za mną. Lataliśmy sobie kręcąc różne figury i cieszyliśmy się tym stanem. W pewnym momencie ona znalazła się pode mną a ja nad nią. Tak lecieliśmy chwilę, kiedy pojawiła się myśl, że mam ochotę dotknąć jej piersi. Tak też zrobiłem i w tej samej chwili zaliczyliśmy ostrą glebę a sen się urwał. Jutro jest pełnia księżyca. Eksperymentujcie z oobe i świadomym śnieniem podczas tych kilku dni kiedy łysek daje czadu. Najlepiej jak po przebudzeniu macie możliwość dojrzeć księżyc. Warto zawiesić na nim oko przez chwil kilka a później usnąć. Strzeżcie się piersi. Jakieś demony w nich drzemią chyba. Ja już więcej ich nie dotknę! Co do demonów to moja córa dzisiaj w nocy obudziła się z płaczem, że ktoś jej ukradł język. Uspokoiła się dopiero jak sprawdziła, że ma język. Dziwne rzeczy się dzieją. Kradną języki i kuszą. Uważajcie. Coś nas atakuje. Ja dzisiaj pod poduszkę wkładam czosnek. Nie ma żartów. co daje ten czosnek:) a tak poza tym zazdroszczę tego lotu :) |
|
|
|
26.03.2013 - 22:59
|
|
|
Deimond Ty za dużo myślisz i dlatego siwiejesz. Zauważ, że czy To Skłodowska czy Archimedes, Einstein swoich odkryć dokonali podczas relaksacji, kiedy dali odpocząć umysłowi od myśli. Wniknij w temat. Główne odkrycia, przełomowe powstały dzięki relaksacji bo wtedy napływały odpowiedzi...Wiesz ile Einstein dziennie siedział w wannie i się relaksował?
"Czosnek jest najbardziej znany ze swych właściwości odstraszania wampirów. Niemniej, jest uważany za równie skuteczny w odstraszaniu złego oka, demonów i wiedźm. Wiele mieszanin leczniczych zawiera czosnek i sznury gałek czosnku noszonych na szyji lub zawieszanych wewnątrz domu są używane do odstraszania złych duchów, czarów i istot." Niektóre demony wykorzystują ludzi seksualnie podczas snu i dlatego zalecam, aby ząbek lub główkę czosnku "Harnaś - polska odmiana z gór" zaaplikować sobie do tyłka. Można się śmiać, ale każdy orze jak może. |
|
|
|
26.03.2013 - 23:01
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Niektóre demony wykorzystują ludzi seksualnie podczas snu i dlatego zalecam, aby ząbek lub główkę czosnku "Harnaś - polska odmiana z gór" zaaplikować sobie do tyłka. Można się śmiać, ale każdy orze jak może. Z tym wykorzystywaniem to fakt jak najbardziej, nie raz uciekalem, bo jakies obrzydlistwa wychodza, ale jak staniesz face to face to juz ci chu*a zrobi. |
|
|
|
26.03.2013 - 23:21
|
|
|
Deimond Ty za dużo myślisz i dlatego siwiejesz. Zauważ, że czy To Skłodowska czy Archimedes, Einstein swoich odkryć dokonali podczas relaksacji, kiedy dali odpocząć umysłowi od myśli. Wniknij w temat. Główne odkrycia, przełomowe powstały dzięki relaksacji bo wtedy napływały odpowiedzi...Wiesz ile Einstein dziennie siedział w wannie i się relaksował? "Czosnek jest najbardziej znany ze swych właściwości odstraszania wampirów. Niemniej, jest uważany za równie skuteczny w odstraszaniu złego oka, demonów i wiedźm. Wiele mieszanin leczniczych zawiera czosnek i sznury gałek czosnku noszonych na szyji lub zawieszanych wewnątrz domu są używane do odstraszania złych duchów, czarów i istot." Niektóre demony wykorzystują ludzi seksualnie podczas snu i dlatego zalecam, aby ząbek lub główkę czosnku "Harnaś - polska odmiana z gór" zaaplikować sobie do tyłka. Można się śmiać, ale każdy orze jak może. Do jajecznicy wystarczy, zreszta mam hemoroidy to i tak moze mnie taki gwalcidupek co najwyzej zrobic astralna galke hehe co do relaksacji Alberta gdzie znajde informacje na ten temat?? |
|
|
|
27.03.2013 - 00:09
|
|
|
Deimond Ty za dużo myślisz i dlatego siwiejesz. Ja siwieje jak czytam takie rewelacje:D Dobrze że za coś innego nie dualnego nie miałeś ochoty złapać- bo pod co byś wtedy to podpioł ?:D W sumie dooopa jak by nie było sztuk jedna choć pośladki dwa .....o kurde - Zielu ty możesz mieć jednak rację ... Tyle że w dualizmach pośladków i piersi nie widzę przeciwieństw - one są raczej bliźniacze:D Pomyśl o tym w ten sposób - dziwne by było gdyby co chwila śniły ci się damy z jedną tylko piersią - to by było nienaturalne i wskazujące na jakieś objawienie. A z dwoma to raczej norma z którą pewno Twoja mózgowina jak i moja ma do czynienia na co dzień :) |
|
|
|
27.03.2013 - 01:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zielarz mozesz blizej opisac ta dziewczyne ? jezeli to jest ta co mysle, to powiem ci co masz zrobic zeby nie uciekla nastepnym razem jak ja dotkniesz.
|
|
|
|
27.03.2013 - 02:39
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Co do demonów to moja córa dzisiaj w nocy obudziła się z płaczem, że ktoś jej ukradł język. Uspokoiła się dopiero jak sprawdziła, że ma język. Dziwne rzeczy się dzieją. Kradną języki i kuszą. Uważajcie. Coś nas atakuje. Ja dzisiaj pod poduszkę wkładam czosnek. Nie ma żartów. No bez jaj... gdzieś chyba przedwczoraj jakiś demon chciał mnie opętać we śnie... niezbyt przyjemne, jak z horroru jakiegoś :/ Szkoda, że nie miałem pełnej świadomości, to bym sobie może poradził, a tak... zostało tylko wołanie Jezusa o pomoc :P ostatnia deska ratunku :) ... choć trochę wątpię, że to Jezus pomaga, gdyby tak było, to pomoc byłaby spektakularna, a nie taka licha ledwo, ledwo i to z opóźnieniem... prędzej to podświadome programy z dzieciństwa, nie mając pełnej świadomości uciekam się do nich, a że są na tyle silnie wszczepione, wyrażona wola w tym wypadku ma na tyle siły, aby ledwo, ale się obronić... chociaż jak intruz zaczął zamykać drzwi od kuchni i krzyknąłem wku*wiony "OTWÓRZ TE DZRWI!" to posłuchał się... widać mamy moc większą niż myślimy, siła woli... tylko ze świadomością tego bywa problem :/ |
|
|
|
27.03.2013 - 08:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
AHA :)
|
|
|
|
27.03.2013 - 08:38
|
|
|
|
|
|
|
27.03.2013 - 09:50
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |