|
|
08.04.2013 - 02:21
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witajcie,
jest do sprawdzenia ciekawe miejsce w Gdyni. Jednak sam mam za małe doświadczenie, żeby za pomocą podrózy (oobe), czy przy pomocy Pomocników czy innych istot zbadać to dokładniej. Nie będę rozpisywał sie o nim dużo, gdyż nie chce, żeby osoby zainteresowane tematem poddane były sugestiom. Ciekaw jestem Waszych opinii a poźniej podzielę się informacjami, które zebrałem. Sprawa dotyczy Gdyni a dokładniej góry, która tam sie znajduje. Współrzędne to : 54.534707,18.474503 Jeśli wpiszecie w www.mapsgoogle.pl ul. Modlińska 15, Gdynia to od zaznaczonego punktu (patrząc na niego) wystarczy w lewo pojśc ok 150 m. Cała góra jest duża i zalesiona. Najważniesze jednak czy czujecie i widzicie coś w jej środku? Mam nadzieje, że te informacje wystarczą, jeśli nie to prosze o sugestie. Czekam na Wasze opisy i opinie. Dziekuję za pomoc i współdziałanie. Pozdrawiam Omni |
|
|
|
![]() |
08.04.2013 - 16:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Klucze zgubiłeś ?
|
|
|
|
08.04.2013 - 17:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Sprawdziuem, to tajny bunkier Donalda. Ma tam zapas swierszczykow i tabaki na 1000 lat.
|
|
|
|
08.04.2013 - 17:20
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
08.04.2013 - 22:23
|
|
|
Witajcie, jest do sprawdzenia ciekawe miejsce w Gdyni. Jednak sam mam za małe doświadczenie, żeby za pomocą podrózy (oobe), czy przy pomocy Pomocników czy innych istot zbadać to dokładniej. Nie będę rozpisywał sie o nim dużo, gdyż nie chce, żeby osoby zainteresowane tematem poddane były sugestiom. Ciekaw jestem Waszych opinii a poźniej podzielę się informacjami, które zebrałem. Sprawa dotyczy Gdyni a dokładniej góry, która tam sie znajduje. Współrzędne to : 54.534707,18.474503 Jeśli wpiszecie w www.mapsgoogle.pl ul. Modlińska 15, Gdynia to od zaznaczonego punktu (patrząc na niego) wystarczy w lewo pojśc ok 150 m. Cała góra jest duża i zalesiona. Najważniesze jednak czy czujecie i widzicie coś w jej środku? Mam nadzieje, że te informacje wystarczą, jeśli nie to prosze o sugestie. Czekam na Wasze opisy i opinie. Dziekuję za pomoc i współdziałanie. Pozdrawiam Omni Witaj Kolego ! Widzę, że pełno tutaj prześmiewców ale nie przejmuj się, oni w Twoim punkcie i z Twoim stażem byli daleko za Tobą ... Pozdrawiam ! |
|
|
|
08.04.2013 - 23:18
|
|
|
Trwam i dązę do tego, żebysmy czegos sie dowiedzieli , moze to cos dla nas Wszystkich waznego.
Czuje ze jest to istotne, tylko trzeba troche nad tym popracowac. Mam nadzieje, ze osoby konkretne to rozumieją. Czekam na rozwój sytuacji i Wasze opinie. Dziekuje wszystkim zainteresowanym. |
|
|
|
08.04.2013 - 23:40
|
|
|
Przykro mi kolego, nasz spec od eksperymentów w pomorskim dostał wiecznego bana :].
Jak macie tam zapas tabaki, to musicie się podzielić 8s. PS. Donald nie będzie zły ? |
|
|
|
08.04.2013 - 23:48
|
|
|
Nie ma co sie dziwić, gdyz temat i prośba wcale nie taka normalna i łatwa dla Wszystkich!
Będe jednak wdzieczny dla tych wytrwałych i pomocnych. Dlatego nie chce obecnie nic pisac o tym miejscu, żeby nie powstały sygestie żadne Po zdobyciu od Was informacji chetnie zaznajomie z tematem. Pozdrawiam Omni p.s. Czy namiar jaki podałem na to miejsce jest wystarczający czy trzeba cos wiecej opisac? |
|
|
|
09.04.2013 - 00:14
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Po cichu myślę że nasz spec z pomorza ma dużo wspólnego z zalożycielem tematu.
|
|
|
|
09.04.2013 - 00:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Donald nie bedzie zuy, on będzie wściekuy wszak polski zuoty miau miec pokrycie w tabace.
Omni oglądałem górkę na strit wju, satelicie i zdjęciach. Wyczuwam conajwyżej zasypany tunel z odrobiną miedzi, dam znać rano jak dowiem się więcej z transu lub snu o ile sie dowiem. Donalda nie pozdrawiam, wszystkich innych owszem. |
|
|
|
09.04.2013 - 01:07
|
|
|
To pulapka zalozona przez Towarzystwo Sceptykow (sa pewni ze wygraja walkowerem).
|
|
|
|
09.04.2013 - 04:52
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Omni Góra Ślęża kryje też wiele tajemnic a kiedyś była tu starożytna kopalnia a pod zamkiem a obecnie kościołem korytarze itd. Na zboczach góry są jednak sztolnie, korytarze, jaskinie prowadzące gdzieś i to kusi, aby odkrywać.
Czy Ty przeszukałeś tą górę w poszukiwaniu jakiś wejść ukrytych? |
|
|
|
09.04.2013 - 11:44
|
|
|
Omni Góra Ślęża kryje też wiele tajemnic a kiedyś była tu starożytna kopalnia a pod zamkiem a obecnie kościołem korytarze itd. Na zboczach góry są jednak sztolnie, korytarze, jaskinie prowadzące gdzieś i to kusi, aby odkrywać. Czy Ty przeszukałeś tą górę w poszukiwaniu jakiś wejść ukrytych? Witaj, nie chciałem nic pisać żeby tych, ktorzy mogą swoimi metodami ją zbadać nie wprowadzać w błąd i inne sugestie. Powiem tyle, że Katolicy zainstalowali się tam oczywiście (sa ławeczki, krzyż,) ale jak w wielu takich miejscach energetycznych chcieli odbic własne piętno :) Osobiście nie szukałem zadnych wejść ale pewne zdarzenia ciągle mnie w to miejsce kirują. Zaczałem o tej górze szukać i znalazłem wiele..nawet bardzo! Jednak nie chciałem, żeby tym, ktorzy swoimi metodami podróżowania czy innymi formami badan energetycznych mogli sie w jakis sposób sugerować. Chodzi o to, żeby innymi źródłami informacji zbadac to miejsce. Mam nadzieje, że w takim gronie doświadczonych znajda się takowi. Pozdrawiam Cię Cisza... żadnych informacji. A może cisza przed...... to chyba nie jest takie proste. Ale nie poddaje się i uruchamiam kolejne kontakty. Wszystko wymaga czasu, wytrwałości i pracy.. Chyba Donald :) zablokował zbadanie tego miejsca. Jeśli Wam sie nie udało niczego zebrać, to podeślę wkrótce co inni zrobili. Dobrych lotów... Omni |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |