CYTAT(diaboliq @ 15.05.2013 - 21:44)

Chłopie nie chlej tyle, alkohol obniża wibracje i skaża ciało astralne czyli duszę! Bierz przykład z Darka Sugiera, on po stosownej reprymendzie od Jezusa nie pije i nie masturbuje się od 2 lat! Szkoda życia na nałogi!
myślałem nad tym czy tak powinno być jak napisałeś i wymyśliłem coś takiego:
Alkohol najlepiej pić z umiarem, albo w ogóle, człowiek powinien pić wodę.
Co do uprawiania seksu, to spójrzmy na byka i na krowę, czy on sobie tego zabrania? Nie, natura go stworzyła w taki sposób żeby to robił
wystarczy spojrzeć na jedną rzecz, człowiek oddaje mocz, czy on ma sobie zabraniać oddawania moczu? Mógłby tam dłużej wytrzymać, ale po co? Żeby chorować? Jeżeli człowiek nie robi rzeczy do których go stworzyła natura jak widać choruje, lub umiera jeżeli np. by nie jadł.
Zresztą takiemu co nie uprawia seksu, zaczynają się śnić sny erotyczne, bo widać ze robi z sobą coś nie tak
Zgodzę się ze człowiek jest mądrzejszy od zwierzęcia i może sobą kierować, zwierzę oddaje mocz kiedy mu się zachcę, a człowiek mógłby kierować sobą być może i 3 dni i nie oddawać, ale pewne sprawy trzeba robić, bo tak już powinno być, po co to hamować
Zwierzę żyję bardziej w naturze i od razu ma samicę pod ręką, człowiek żyję mniej z naturą dlatego jak nie ma nic pod ręko powinien się masturbować: )
Bóg, natura na pewno nie tworzyła zwierząt i człowieka żeby coś w sobie hamowały, no bo po co by go takim tworzyły.
A jeżeli ktoś mi napisze ze to jest grzech, to jak mu odpiszę, to przestanie wierzyć w Kościół, a wolałbym z nikogo nie robić poganina: ), tym niech ktoś inny się zajmuje
Myślcie w taki, bądź podobny sposób.