Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Browary I Postacie...
Foks
post 12.05.2013 - 22:05
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9073

Zazwyczaj jak wypije tak jak kazdego dnia kiedy nei ide do pracy i załatwie wszystkie swoje sprawy mam świadome sny, chociaż alkohol ogranicza dostrajanie i inne takie...Mam sen nie wiem czy wy też tak macie ale śnią mi sie różne postacie czy to kon czy afroamerykańczyk itd... Postac ciemnoskórego kolesia przyśniła mi sie bo tej samej nocy popijałem wódkę u Turka i powiedziałem wchodząc do jego restauracji że jestem terrorystą, i gadałem mu że jest talibem. On po dłuższej konwersacji postawił flaszke nie wiem czy to było spowodowane uszczypliwymi gadkami pod wpływem alko czy tak poprostu czasami mam te sny. Do czego zmierzam odzyskałem świadomosci jednego dnia miałem sen o koniach, jak chciałem wyruszyć na przejarzdzke złapał mnie za kość ogonową i pchał do przodu jakby podbił mnie do góry, podobnie było z tym murzynkiem który mi sie przyśnił. To musi miec jakiś związek być morze śmiesznei to brzmi ale tak z ciekawosci pytam czy ktos z was tak miał. ( ps . sory za błedy ale machłem już 7 piwek;-)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
diaboliq
post 15.05.2013 - 20:44
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8668

Chłopie nie chlej tyle, alkohol obniża wibracje i skaża ciało astralne czyli duszę! Bierz przykład z Darka Sugiera, on po stosownej reprymendzie od Jezusa nie pije i nie masturbuje się od 2 lat! Szkoda życia na nałogi!

Profile CardPM
+Quote Post
Krukos
post 17.05.2013 - 11:33
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating
Nr użytkownika: 7269

CYTAT(diaboliq @ 15.05.2013 - 21:44) *
Chłopie nie chlej tyle, alkohol obniża wibracje i skaża ciało astralne czyli duszę! Bierz przykład z Darka Sugiera, on po stosownej reprymendzie od Jezusa nie pije i nie masturbuje się od 2 lat! Szkoda życia na nałogi!

myślałem nad tym czy tak powinno być jak napisałeś i wymyśliłem coś takiego:

Alkohol najlepiej pić z umiarem, albo w ogóle, człowiek powinien pić wodę.

Co do uprawiania seksu, to spójrzmy na byka i na krowę, czy on sobie tego zabrania? Nie, natura go stworzyła w taki sposób żeby to robił

wystarczy spojrzeć na jedną rzecz, człowiek oddaje mocz, czy on ma sobie zabraniać oddawania moczu? Mógłby tam dłużej wytrzymać, ale po co? Żeby chorować? Jeżeli człowiek nie robi rzeczy do których go stworzyła natura jak widać choruje, lub umiera jeżeli np. by nie jadł.

Zresztą takiemu co nie uprawia seksu, zaczynają się śnić sny erotyczne, bo widać ze robi z sobą coś nie tak

Zgodzę się ze człowiek jest mądrzejszy od zwierzęcia i może sobą kierować, zwierzę oddaje mocz kiedy mu się zachcę, a człowiek mógłby kierować sobą być może i 3 dni i nie oddawać, ale pewne sprawy trzeba robić, bo tak już powinno być, po co to hamować

Zwierzę żyję bardziej w naturze i od razu ma samicę pod ręką, człowiek żyję mniej z naturą dlatego jak nie ma nic pod ręko powinien się masturbować: )

Bóg, natura na pewno nie tworzyła zwierząt i człowieka żeby coś w sobie hamowały, no bo po co by go takim tworzyły.

A jeżeli ktoś mi napisze ze to jest grzech, to jak mu odpiszę, to przestanie wierzyć w Kościół, a wolałbym z nikogo nie robić poganina: ), tym niech ktoś inny się zajmuje

Myślcie w taki, bądź podobny sposób.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic