Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Egzorcyzmy Emily Rose - Mroczna Sztuka Ogłupiania, Egzorcyzmy Emily Rose - Mroczna Sztuka Ogłupiania
WsiuBzdziu
post 25.06.2013 - 17:42
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9402

Egzorcyści wciąż pytają z którym duchem mają do czynienia, nie odróżniają ich ponieważ wszystkie mówią tym samym zachrypniętym głosem Anneliese. Nie wiem, może głos Lucyfera jest rzeczywiście głosem kobiety udającej faceta, ale Hitler? Nic co słyszymy w nagraniach naszej bohaterki, a co miało reprezentować tego zbrodniarza, nie przypomina jego głosu. Jeśli Złu zależy na naszych reakcjach, dlaczego nie przemówi jego znanym nam z przemówień głosem? Zapytajmy wprost, dlaczego diabeł potrafi jedynie tyle, ile opętana potrafiłaby sama? Przerażające dźwięki egzorcyzmowanych, w zamierzeniu największy postrach, jawią się jako największa żenada tego spektaklu. Oczywiście, możemy (a raczej musimy) założyć, że szatan nie próbuje z opętanym niczego co by było ponad jego ludzkie siły. Rodzi to jednak najtrudniejsze pytanie - po co? Czy nie można mówić normalnie, czy trzeba kompromitować się infantylnym warczeniem? Jeśli diabłu zależy na pokazaniu swojego demonicznego oblicza - jeśli nie potrafi tego zrobić, jako pan ciemności nie powinien zadowalać się tak marną namiastką. Czy jeśli nie da się dorobić opętanym prawdziwych rogów, warto aby nakładali w ich miejsce czerwony, plastikowy, mrugający kicz?
Profile CardPM
+Quote Post
4 Stron V   1 2 3 > »   
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
rab
post 25.06.2013 - 18:47
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2845

opętanie to ściema.
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 25.06.2013 - 18:51
Post #3

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

Aha. Uf. Ciekawe tylko jak ta ściema się ma np. do wyskoku przez okno gościa z akademika ileś lat temu we Wrocławiu podczas zabaw w wywoływanie duchów. Taki przykładów jest pełno. Ponadto czy egzorcyzmy w takiej sytuacji zostały wymyślone dla jaj?
Profile CardPM
+Quote Post
rafal13-50
post 25.06.2013 - 18:53
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9121

To powiedz tym co są ,już ,opentani,, zacznij od Darka Sugiera ;-)
Profile CardPM
+Quote Post
WsiuBzdziu
post 25.06.2013 - 19:06
Post #5

Członek Rodziny

A właśnie że nie ma takiego czegoś jak opętanie!! Dla mnie osobiście dowodem rzeczowym w sprawie, byłby przypadek w którym osoba opętana zaczęłaby mówić w języku sumeryjskim. J. Sumeryjski, jest językiem wymarłym od 2000 tys lat. I obecnie tylko nieliczni mówią w tym języku, np. ja. Jeśli osoba opętana zaczęłaby rozmawiać w tym języku ze mną, wówczas uwierzyłbym w diabła lub w ogóle w istoty transcendentne. Pamiętajmy, że istoty pozaziemskie też mogą opętać człowieka na poziomie mentalnym, tzw. kanalizm.
P. S. Osoba pod wpływem narkotyku, też może wyskoczyć przez okno. Podczas tzw. seansów spirytystycznych podaje się środki halucynogenne do kadzidła albo do napojów. Stara jak świat sztuczka różnych sekt religijnych.
Profile CardPM
+Quote Post
WsiuBzdziu
post 25.06.2013 - 19:31
Post #6

Członek Rodziny

Te wasze OOBE to też tylko ściema! Ale na razie skupmy się Anneliese Michel, to w końcu była opętana czy nie? Podajcie proszę wiarygodny materiał dowodowy. Jakiś motyw, wydarzenie spektakularne, które nauka nie podważy.
Profile CardPM
+Quote Post
rab
post 25.06.2013 - 19:36
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2845

CYTAT(WsiuBzdziu @ 25.06.2013 - 20:31) *
Te wasze OOBE to też tylko ściema! Ale na razie skupmy się Anneliese Michel, to w końcu była opętana czy nie? Podajcie proszę wiarygodny materiał dowodowy. Jakiś motyw, wydarzenie spektakularne, które nauka nie podważy.

Proponuje ogarnąć capslock.
Profile CardPM
+Quote Post
kizak
post 25.06.2013 - 19:36
Post #8

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 8644

https://www.facebook.com/UFOPolska?hc_location=timeline
identyczny tekścik na FB :/ skopiowałeś na bezczela, czy sam redagujesz na FB
Profile CardPM
+Quote Post
Woytas74
post 25.06.2013 - 19:41
Post #9

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9279

Profile CardPM
+Quote Post
WsiuBzdziu
post 25.06.2013 - 19:43
Post #10

Członek Rodziny

Nie odwracaj kota ogonem. Tylko pisz na temat.

Mawia katolicka jest bezwzględna i trzyma prosty motłoch w rydzach.
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 25.06.2013 - 19:45
Post #11

Dupa Towarzystwa

WsiuBzdziu nie ma większej ściemy od Ciebie:) Twist czemu śpisz i ten temat jeszcze istnieje?:)

W rydzach? Ryzach chyba lub rydzykach:) Porażka:)
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 25.06.2013 - 19:47
Post #12

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

HAHAHAAH delta wrocil HAHAHAHAHAHAHA w rydzach lol w kurkach
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 25.06.2013 - 19:50
Post #13

Dupa Towarzystwa

To nie Delta. Za mało kolorów:) Delta miał bardziej artystyczny wyraz i był wykształcony a tutaj mamy do czynienia z jakimś analfabetą:)
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 25.06.2013 - 20:00
Post #14

Ikona Grupy

tylko delta wpadłby na pomysł cytowania samego siebie, albo jakiś przekupiony 12 latek
Profile CardPM
+Quote Post
WsiuBzdziu
post 25.06.2013 - 20:03
Post #15

Członek Rodziny

Nie zwracaj uwagi na literówki. Tylko skup się na meritum sprawy.

Zmarła nastoletnia dziewczyna. Za tą zbrodnie nikt nie odpowiedział. Batmani są wstanie podstępnie mordować niewinnych ludzi, aby utrzymywać się przy władzy poprzez wiarę i religie. Przecież to jest chore. A wy jesteście ofiarami tego systemu!
Gdzie jest wiarygodny dowód??? Nima.

Co do OOBE, to już niedługo wyślę wam link do artykułu, udowadniającego, że to tylko iluzja hipnotyczna.

„Delty”? Nie rozumiem.
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 25.06.2013 - 20:10
Post #16

Ikona Grupy

HAHAHA
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 25.06.2013 - 20:12
Post #17

Dupa Towarzystwa

Jednak Delta. Iluzja hipnotyczna go zdradziła.
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 25.06.2013 - 20:14
Post #18

Ikona Grupy

batmani są w stanie mordować ludzi BATMANI
Profile CardPM
+Quote Post
pigsonwings
post 25.06.2013 - 20:17
Post #19

haereticus
Nr użytkownika: 9314

DObra widze że kolejny temat schodzi na spam więc do rzeczy. Opetanie to nie ściemia allle osobiscie byłem rok temu na Mamrze w Częstochowie aby zobaczyć ten spektakl. To czysta prawda, jakieś byty wchodza w niektórych i potem pod wpływem rytuałów księży zaczynają sie manifestować. Między innymi nadludzką siłĄ, zwężeniem strun głosowych itd. Kadedra była zapchana ludźmi, nie jednego waliło osobiście, krzyki, przeklinania to była norma. Nieraz jak pełno gapiów sie zleciało nad jednym a tu nagle drugiego powaliło. Nawet stałem obok gościa nagle zobaczyłem że mu powieka strasznie drga nienaturalnie podszedł do księdza i odrazu gleba, krzyki, 4 go trzymało etc. Nie bedę wnikał bo każdy wie jak to wygląda, filmy nieraz przesadzają ze spektakularnością ale sam ten fakt następuje. Teraz pytanie czy te byty to jakies wampiry duchowe, jak to działa do końca nikt nie wie, nawet księża którzy tylko "to coś wyrzucają, nie starają sie pomóc temu "bytowi" a nawet temu opętanemu bo wywalają i idą dalej, tak to wygląda na masowych egzorcyzmach. Klimat dośc pompatyczny i w strachu wykreowany, pełno ludzi sie skula i boi obserwując te wszystkie zjawiska i ekscesy. Ale nawet na sporą ilosc osob to działa, kapłani katoliccy mają ogromne ręce roboty. Nawet działa to na takiej zasadzie na poczatku że ksiądź mowi formulke po mszy "niech byty ktore żerują na tle seksualnym opuszczą to miejsce, ktore weszly w kogos pod wplywem krzywdy na tym tle" i nagle ze 3 osoby w oddali ryki i sie ciskają. Potem idzie jak po sznurku. Sam do teraz wiem że to nie jest takie kolorowe i swoje przekonania mam, księża nie sa pomocnikami duchowymi, nie pracują i nawet nie chca starać sie zrozumieć że "negatywny byt też" jest zagubiony wyleci w pizdu i wejdzie za jakis czas w inna dziure tak już jest. Ponadto jako ciekawostke chce powiedzieć bo jestem ciekaw jak działa, katolicy to nazywają"spoczynek w duchu świętym" o. Cyran (ten główny) chodzi modli sie nad ludzmi dmucha i oni bezładnie opadają. Kilku z ochrony ich łapie działa to masowo. Podszedł do mnie i do znajomego nawet, i "dmuchnął", znajomy jak kłoda na ziemi z 5 sekund nie przytmony. A ja ani drgne, dmuchał tak z 5 razy i modlił sie nademną, potem powiedział mi kilka rzeczy na ucho odnosnie osobistego zycia co mnie trapi (trafił) po czym uznał że " nie mam jeszcze w sercu Jezusa" i poszedł dalej "dmuchać". Na mnie jednego nie zadziałał ten dmuch, a stal z 3minuty (ludzie pewnie mysleli ze opetany jestem) a tu dupa z 5 razy dmucha i nic. Podswiadomie bylem zadowolny że nie zadzialalo to na mnie "ta telepatia jego" ale urazy do nikogo nie mialem. I jeszcze cos, wtedy ostatni raz w zyciu sie "wyspowiadałem", powiedzilem o oobe etc. chcialem pogadac z klechą, to niieee z gory mnie znegowal etc. Jak wyszedlem z konfesjonału byłem zły na tego debila w czerni "młodego" któremu sie przed chwila zwierzałem. Dodam jeszcze tylko że katolikiem nie jestem, nigdy nie będę. Do kosciola chodze raz w roku z powinnosci jak kazdy "pogrzeb czy slub, komunia jakas, chrzest". Wierze w miłość i zrozumienie, ale nie w ich(kler) który nie stara sie zrozumieć czegokolwiek.
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 25.06.2013 - 20:18
Post #20

Dupa Towarzystwa

Rokita o Komorowskim:

Nieudacznik opętany przez Tuska

(IMG:http://8.s.dziennik.pl/pliki/1948000/1948588-rokita-o-komorowskim-nieudacznik-300-227.jpg)
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 25.06.2013 - 20:23
Post #21

Ikona Grupy

Pigs o tego chodzi? Pooglądałbym bo się zaciekawiłem.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
4 Stron V   1 2 3 > » 
Start new topic