oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wiedza I Ufonauci
MAtMAks
post 27.07.2013 - 22:06
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam
Poszukuje osoby, która jest odpowidnio rozwinięta energetyczni, potrawi dokładnie i logicznie szukać wiedzy w świenie niefizycznym a także nie ma zaśmieconej karmy. Moją proźbą jest sprawdzenie wiedzy związanej z UFOnautami, czyli okręśleniem stworzonym przez Jana Pająka i opisanych w jego monografiach. Jan Pająk opisał w swoich książkach wiedze dotyczącą UFO/NOL, opisuje w nich, istoty pasożytnicze, które od setek tysięcy lat okupją ziemi i chodują ludzi na Ziemi i na innych planetach. Opisuje tam wiele rzeczy, które ciężko podważyć, zgodność z rzeczywistością jest bardzo duża. Analizując wiedze w jego książkach można przyczepić się tylko do 1 % opisów. Tu jest jego strona i wszystki monografie http://totalizm.pl/. Z książek można się dowiedzieć, że jesteśmy cały czas bombardowani przekazem telepatycznym, który mówi, że Jan Pająk i jego monografie to bujda, UFO jest neutralny, bądź dobre i wszystko jest cacy. Osoby zainteresowane tematem muszą pamiętać, że istnieje niebezpieczeństwo poruszania tej wiedzy.

Bardzo dzękuję za jakąkolwiek pomoc w zdobywaniu wiedzy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 7)
Deimond
post 27.07.2013 - 23:08
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Rozwaliłeś mnie a łopatki - wielki szacun :D
Płaczę ze śmiechu
Jacek Pająk :D The SPIDER:D
Masz musztardy na pocieszenie:D
" Z książek można się dowiedzieć, że jesteśmy cały czas bombardowani przekazem telepatycznym, który mówi, że Jan Pająk i jego monografie to bujda" Widocznie mam przekaz telepatyczny bombardujący:D Właśnie wystawiłeś tej książce recenzję - taka niedźwiedzia przysługa:D

(IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b5/Bread_with_mustard.JPG/250px-Bread_with_mustard.JPG)

+Quote Post
Tulsi
post 28.07.2013 - 06:12
Post #3

Dusza Towarzystwa

CYTAT(MAtMAks @ 27.07.2013 - 23:06) *
Witam
Poszukuje osoby, która jest odpowidnio rozwinięta energetyczni, potrawi dokładnie i logicznie szukać wiedzy w świenie niefizycznym a także nie ma zaśmieconej karmy. Moją proźbą jest sprawdzenie wiedzy związanej z UFOnautami, czyli okręśleniem stworzonym przez Jana Pająka i opisanych w jego monografiach. Jan Pająk opisał w swoich książkach wiedze dotyczącą UFO/NOL, opisuje w nich, istoty pasożytnicze, które od setek tysięcy lat okupją ziemi i chodują ludzi na Ziemi i na innych planetach. Opisuje tam wiele rzeczy, które ciężko podważyć, zgodność z rzeczywistością jest bardzo duża. Analizując wiedze w jego książkach można przyczepić się tylko do 1 % opisów. Tu jest jego strona i wszystki monografie http://totalizm.pl/. Z książek można się dowiedzieć, że jesteśmy cały czas bombardowani przekazem telepatycznym, który mówi, że Jan Pająk i jego monografie to bujda, UFO jest neutralny, bądź dobre i wszystko jest cacy. Osoby zainteresowane tematem muszą pamiętać, że istnieje niebezpieczeństwo poruszania tej wiedzy.

Bardzo dzękuję za jakąkolwiek pomoc w zdobywaniu wiedzy.

CYTAT
Tajne testy nad Polską? Audycja specjalna na antenie Radia
Paranormalium.

Dziś o 21:15 na antenie Radia Paranormalium niezwykle mocna
audycja, która z pewnością ucieszy osoby zainteresowane ufologią. Będzie
to audycja specjalna, przygotowana wspólnie z Portalem Infra, poświęcona
domniemanym testom nowych statków powietrznych. Spróbujemy się
dowiedzieć między innymi, czy te pojazdy są pochodzenia ziemskiego, czy
też nie. W ramach audycji zarejestrowana została rozmowa ze świadkiem
manifestacji jednego z takich obiektów. Zapraszamy do słuchania na
http://radio.paranormalium.pl/ !

Może ta audycja będzie Ci pomocna ?

+Quote Post
toneraylle
post 28.07.2013 - 08:26
Post #4

Częsty Gość Rodziny
**

Czytałem ongiś czasu te jego "monografie" i przyznam, ze nie dobrnąłem do końca, bo chyba nie ma takiej osoby na świecie, która by to pochłonęła w całości...

Może i pisze miejscami całkiem do rzeczy, ale w całości trudno to zaakceptować.

+Quote Post
Akartian
post 28.07.2013 - 10:42
Post #5

Gość Rodziny
*

Ja przeczytałem jego monografię w całości jak byłem jeszcze dzieckiem. Całość jego konstrukcji bazuje na komorze oscylacyjnej która jest banalna w budowie, jednak profesor mówi że nie jest w stanie jej zbudować bo bombarduje go UFO. Ze stron profesora możemy również wyczytać iż to UFO zabiły jego kota powodując u niego powstanie raka. Generalnie wszystkie porażki życiowe, takie jak potknięcie się koło jaskini albo zamknięcie strony internetowej tłumaczy sobie tym iż to wina UFO.

+Quote Post
Ender
post 28.07.2013 - 14:04
Post #6

Członek Rodziny

" Jan Pająk opisał w swoich książkach wiedze dotyczącą UFO/NOL, opisuje w nich, istoty pasożytnicze, które od setek tysięcy lat okupją ziemi i chodują ludzi na Ziemi i na innych planetach. "

Polecam ci cykl "dokumentalny" Stargate: SG-1, a po polsku Gwiezdne wrota.
Ewentualnie drugi cykl, też o obcych pasożytach żerujących na ludziach Stargate: Atlantis, a po polsku Gwiezdne wrota: Atlantyda.
W trzecim sezonie brak pasożytniczych obcych żerujących na ludziach ;]

+Quote Post
Deimond
post 28.07.2013 - 14:47
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Kurdę - przecież to zakrawa o pomstę do nieba - równie dobrze można przytoczyć dziecięce powiedzonko - kto się nie bawi ten GUPI.
A czytając opis mam wrażenie że koleś ma schizofrenię paranoidalną.

+Quote Post
twistoid
post 28.07.2013 - 14:48
Post #8

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

HAHAHAHAHA JAN PAJONK RZOMDZI ma podobnego schiza do delty
http://pl.wikiquote.org/wiki/Jan_Paj%C4%85k zamykam bo się zrobi masakra

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park