oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wspólne śnienie. Jak Będzie Wyglądało życie W Polsce I Europie Za 10 Lat, jw
I L'OBE YOU
post 19.08.2013 - 14:05
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Boję się pytać o moje własne życie, bo nie wiem czy będę w stanie strawić odpowiedź. Zapytajmy o tak zwaną przyszłość ojczyzny i europy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 16)
sporaczek
post 19.08.2013 - 14:17
Post #2

Znajomy Rodziny

Notatnik

No co będzie? Gówno będzie...
[...]Odpowiedziawszy na to pytanie Ferdek ubrał kapcie i napił się browarka[...]

:)

+Quote Post
r_m
post 19.08.2013 - 17:15
Post #3

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Jak podczas snu dostanę sraczki to będzie znaczyć symbolicznie, że któraś z obecnych na scenie politycznej partii za 10 lat obejmie rządy, wtedy wystarczy spojrzeć na brązowy wzór na prześcieradle układający się w nazwę partii ;] .

A poważnie to można spróbować nowego tematu śnienia - piszę się na to. Tylko prośba bo chyba nie będziemy robić do każdego tematu śnienia osobnego wątku, trzeba to jakoś upchać w jednym temacie.

+Quote Post
serafis
post 19.08.2013 - 17:32
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Żadna wersja odnosząca się do tzw. przyszłości się nie spełni, chyba że wszystko będzie w bezruchu (inaczej, dalej wszyscy będą wierzyć w to samo i w nic więcej ani mniej). Obrabiałem to na swojej przyszłości.

Może inny temat? Np. światy równoległe bądź wymiary.

+Quote Post
sporaczek
post 19.08.2013 - 20:27
Post #5

Znajomy Rodziny

Notatnik

No to może jeszcze z innej beczki. Już teraz, na dzień dzisiejszy amerykanie posiadają robota/cyborga który może się poruszać jak człowiek.Będzie tak że maszyny będą wykonywać za nas prace a my będziemy siedzieć na zasiłku :) Jedyna przydatna profesja/wykształcenie wtedy to będzie:
"mechanik maszyn humanoidalnych"
no i oczywiście "administrator humanoidów i mechaników naprawiających je"
Tak więc albo idziemy ,póki jeszcze czas do szkoły i się szkolimy albo schodzimy do podziemia i zakładamy ręce w kaftan i się gibamy w przód i w tył czekając na "koniec"

+Quote Post
I L'OBE YOU
post 19.08.2013 - 21:04
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

spora dawka realizmu, z tym że zasiłków nikt nam nie da. roboty docelowo beda programwane aby budowac/serwisować inne roboty. z tym podziemiem cos jest, kiedys mialem sen, ze w przyszlosci bedziemy, my czlowieki, zanurzeni w plynie biologicznym w jakby piwnicach pod budynkami.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 19.08.2013 - 21:12
Post #7

Dupa Towarzystwa

Nalewki z ludzi? Nieźle.

+Quote Post
I L'OBE YOU
post 19.08.2013 - 21:34
Post #8

Dusza Towarzystwa

Notatnik

cos w tym stylu. juz nie trzeba bedzie w klawisze czy monitor stukac. bedziemy zapewnie funkjonowac w rzeczywistosci witrualno-astralno jakiejs tam, chujknows.

Zilarz Galowy wbijaj na skypa. Slavio ostatnio podkręcił moc piramidy, jest okazja zbadania mocy wlasnoręcznie, dosłownie.

+Quote Post
Foks
post 20.08.2013 - 12:00
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(I L'OBE YOU @ 19.08.2013 - 15:05) *
Boję się pytać o moje własne życie, bo nie wiem czy będę w stanie strawić odpowiedź. Zapytajmy o tak zwaną przyszłość ojczyzny i europy.

Syf, bród i ubóstwo nie trzeba mieć wizji, wystarczy spojrzeć ile ludzi ucieka z karaju, jaki jest przyrost naturalny, system sądownictwa

(IMG:http://cdn13.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/204373/katarzyna_wasniewska_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg)

Po co zastanawiać sie jak będzie, po prostu ludzie muszą sami zacząc budować cos lepszego!!

Mnie tam dobra materialne nie jarają bo to wszystko przepadnie...

Jesteśmy bardzo świętym narodem:) za 10 lat będziemy bardziej świętym...Tylko do czego wrócimy będąc emerytami?? kto będzie pracował na EMERYTURY...
Utrzymanie więźnia w polsce to 5 tysiaków. czemu nei mieli by pracować, tylk ożerują na naszych podatkach...

Dobra a teraz wracajac do tematu skoro teraz jest tak, wątpie by było lepiej...
(IMG:http://www.tapeta-afryka-pustynia.na-pulpit.com/zdjecia/afryka-pustynia.jpeg)

To nas czeka!! Nie wiem czy za 10, czy później...
Wiem jedno będą zwijane telewizory cienkie jak pergamin, ale nie dla plebsu ludzie będą dzieleni na gorszych i lepszych już tak jest tylko ktoś kiedyś przegnie pałeczkę...

,,Z unikatową strukturą grafenu wiążą się jego niezwykłe właściwości. Jest niemal całkowicie przezroczysty, ponad stukrotnie wytrzymalszy od stali i bardzo elastyczny. Wykazuje świetne przewodnictwo cieplne i elektryczne, jest więc dobrym materiałem do zastosowań w elektronice, np. do wytwarzania cienkich, elastycznych i wytrzymałych wyświetlaczy lub szybkich układów przetwarzających. Nadaje się też jako materiał do różnego typu biosensorów.''
Miałem sen jak ludzi wrzucali do jednego zbiornika, nie wiem czy na odpadki sam wpadłem i byłem w tym zbiorniku...Wybór najlepszego genu jak za czasów Adolfa Hitlera...

Biedronka nie ma tyle lat co kropek, a kropki są motywem przynależności do danego gatunku...

,,Kiedy wyginie pszczoła, rodzajowi ludzkiemu pozostaną już tylko 4 lata-Albert Einstein.''

Nie ma co sie przejmować materią, bo choćby nawet wszystko zniknie my będziemy trwali...

+Quote Post
sporaczek
post 20.08.2013 - 20:31
Post #10

Znajomy Rodziny

Notatnik

2029 rok...

Dodany plik  TP.jpg ( 189.37k ) Liczba pobrań: 84

+Quote Post
I L'OBE YOU
post 20.08.2013 - 21:00
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

...to dla niej szczesny zostawil kochanke?

+Quote Post
miczun
post 21.08.2013 - 12:22
Post #12

Znajomy Rodziny

Mi się dziś sniła inwazja ufo. Może to jakiś znak? ;)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 21.08.2013 - 12:22
Post #13

Dupa Towarzystwa

Tak, że za dużo myślisz:)

+Quote Post
Foks
post 21.08.2013 - 13:00
Post #14

Dusza Towarzystwa

Notatnik

sory, ale wole poczytać bo zanim się dowiem czegoś konkretnego musze sie nasłuchac zbędnych informacjii...A tak lece z tekstem, jak cos mi sie wydaje zbędne to to omijam...

+Quote Post
Andersenn
post 21.08.2013 - 15:24
Post #15

BÓG ZAZDROSNY

Notatnik

JA MAM PROBLEM NATURY FILOZOFICZNEJ MIANOWICIE DLACZEGO W TEMACIE WSZYSTKIE SŁOWA SA Z WIELKIEJ OPROCZ "ŚNIENIE" I "ZYCIE?"

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 21.08.2013 - 16:28
Post #16

Dupa Towarzystwa

(IMG:http://truereality.org/truereality/wp-content/uploads/2013/02/Puma-punku-1.jpg)

Reakcje na to co będzie w 10 lat.

+Quote Post
I L'OBE YOU
post 22.08.2013 - 20:37
Post #17

Dusza Towarzystwa

Notatnik

22/08/2013 20:17

wsiadam do auta o ile oddam sztylet.
wsiadam w koncu i chyba oddaje. widze samoloty na niebie. biegne zaalarmowac sztab. zbieranina i panika przed biurem. w biurze naziści w bialych chalatach. znajduje jakis zakamarek a za nim schody w dòł. na nich kilku uzbrojonych facetow. lysy mowi, że nie wiem czy może polakowi ufać. uciekamy i jestesmy na zewnatrz. jeden zakamarek. wchodzenie pod skosny dach. potem jazda w podziemiach z drezyny dostajemy sie na pociag, czy raczej sama lokomotywe. mam dziecko na plecach, pokazuje mu sztylet w brazowej pochwie lekko wygiety u podstawy. mysl o podziemnym miescie i o tym ze ci w chalatach zajmuja sie eksperymentami medycznymi. wychodzac przez eleganckie osiedle mijam kosciol z lawkami na zewnatrz, kilku wiernych i ksiedza patrzacego w moja strone.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park