|
|
04.09.2013 - 18:30
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Hej pisze ten temat a propo zdarzenia ,ktore mialo miejsce przed chwila. Tematyka oobe zajmuje sie od dawna tzn cwiczeniami, nieraz cwiczulem przez miesiac dzien w dzien i nic nie bylo,nudzi mi sie i po jakims czasie do tego wracam. Od poczatku cwiczen zauwazylem pewne zmiany ,ktore tutaj opisze.
Przed chwila przeczytalem sobie jakis tekst o 3 oku zeby go pocierac to wtedy sie moze aktywowac no i wiec robie tak. Zaczalem sie robic troche zmeczony jak to czasami w dzien i polozylem sie, wiadomo jakies ulotne sny ,obudzilem sie znow usnalem. No i zaczyna sie watek: Jestem z kumplem na ulicy ,gonia nas dresy,uciekamy....nagle przypomnialo mi sie ze jak chce wyjsc z ciala to powinienem ruszac nogami tak jak wlasnie uciekam, moja swiadomosc przenosi sie jak by na lozko moje i stymuluje ten ruch i skupiam sie na 3 oku, co mnie zdziwilo to ze skuppilem sie na swoim oku to tak jak by wypierdzielalo mnie z ciala jakas spora sila. W tle bardzo wyraznie wuczuwam 2 rzeczy noga ktora dotyka lozka( to mi sie nie spodobalo bo niegdys zawsze gdy czylem cos takiego tzn ze bylem swiadomy lecz dobrze rozluzniony). Kolejna rzecz to cos jak by mucha ...bzyczy bzyczy strasznie mnie to irytuje.... Probuje nadal sie skupiac na oku ale ta mucha no strasznie mnie denerwuje. Mysle sobie daleko zaszedlem ale znow jakos nie moge usnac i dupa, mysle sobie wstaje, a tu nagle ....jak by takie cofniecie ,cholernie sie zdziwilem bylem pewny ze ta noga i mucha to oznaka ze nie spie ,a bylo calkowicie inaczej. Od niedawna gdy zaczynam sie jakos nastrajac na wyjscie czy ld,mam cos takiego ze w snie nagle czasami pomysli mi sie ...wlasnie teraz spie... ale zadnego podniecenia czy cos tak jak by jakas mala czesc swiadomosci mi sie wlaczyla, troche mnie to dziwi. Wczesniej nie potrafilem uzyskac doslownie zadnego efektu. Ponadto to 3 oko , nie wiem czy sobie wkrecam ale budzac sie i widzac ze faktycznie spie ,a bylem pewny ze nie bylem zszokowany, czy takie pocieranie tej czakry moze cos dawac? Skupiajac swoja uwage w snie na tym obszarze czulem wyrazniejsze wyrywanie ale to bzyczenie mi nie dawalo spokoju. Co o tym myslicie:) |
|
|
|
![]() |
04.09.2013 - 18:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Myślę że jak Ci to pomaga uzyskać świadomość to trzyj dalej:)
|
|
|
|
04.09.2013 - 18:39
|
|
|
A myslisz ze faktycznie jakos uzyskalem swiadomosc we snie? Nie bylo to tak jak sobie wyobrazalem ze odzyskam swiadomosc i mam po prostu swiadomosc pelnej obecnosci wszytkiego tylko jakas czesc. Czulem wyraznie ze ta mucha np bzyczy ale nie zastanawialem sie dlaczego bzyczy ciagle , a nie w jakis inny sposob. Dopiero po faktycznym obudzeniu zdalem sobie sprawe ze jednak bylo to troche dziwne.
Ponadto czulem troche jakis strach, nie wiem czy jeszcze przed tymi dresami czy moze bylem w fazie paralizu przysennego co by mi sie moglo zgadzac troche bo jakies dzwieki dochodza i jest uczucie strachu. Faktem jest natomiast to ze juz wtedy wydawalo mi sie ze nie spie. |
|
|
|
05.09.2013 - 10:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
sprubuj tak w realu uciekac :)
Nieogarniam tych tekstu o 3 oku, ale jak chcesz to po probuj oobe przez medytacje |
|
|
|
05.09.2013 - 13:42
|
|
|
Chodzilo mi o otworzenie czy tam pobudzenie czakry 3 oka poprzez pocieranie miejsca w ,ktorym rzekomo sie znajduje. Jak wiadomo ten czakram odpowiada za postrzeganie pozazmyslowe.
Teraz dopiero zauwazylem ze srednio ten tekst mi skladniowo wyszedl, ale jak sie nie skupie i za bardzo zapedze to objawiaja sie efekty mojej dysleksji. Sorry;( |
|
|
|
05.09.2013 - 13:46
|
|
|
PoGOOGLUJ!!! a nie o wszytko pytać. Tu na forum to tylko w ostatecznośći lub gdysz masz fajny temat do przedyskutowania ;-)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |