Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Oceń Swojego Poprzednika, jakby psychozabawa czy cuś ...
SORROW
post 01.09.2007 - 21:14
Post #1

Guests

Znalazłam taki temat na pewnym forum . Mianowicie, oceniamy usera, który napisał post przed nami. Oceniamy go w 4 kategoriach:

-sygnatura
-nick
-user (czy jest spoko, czy inteligentnie pisze itp.)

Może być fajna zabawa.
Zapraszam .
+Quote Post
15 Stron V   1 2 3 > »   
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
...
post 01.09.2007 - 21:28
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1736

Już się boję, ale zacznę ;)
Avatar - Bomba :) uwielbiam niebo, a na głowie, prawie aureola :D
Nick - Sorrow, kojarzy się smutno, ale chyba tak nie jest :)
Jak pisze? Hmmm założył całkiem ciekawy temat, zabawę :-) Wydaje się w porządku i...niedawno miał urodziny :-D więc jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego.
Musiałam przejrzeć trochę postów, bo nie pamiętam czasami zbytnio. Podoba mi się wierszyk "Tęsknię", bo sama kiedyś pisałam no i...też tęsknię...czasami nie wiedząc za czym lub za kim i szukając tego po omacku, głęboko przy zamniętych oczach. Więc to mi wystarczy w ocenie pozytywnej... :)
Profile CardPM
+Quote Post
Marcin181
post 01.09.2007 - 21:34
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1152

A mnie sie strafiła Slothia ale super :) hehe! dobrze
Avatar - bardzo FAJNY widać że masz świetny gust w wyborze avata :)
Nick - Slothia kojaży mi sie ze zlotem OBEmaniaków!
zdjecie masz bardzo fajne! jak zauważyłem to już 3 w ciągu 1 tygodnia! piekny bobasek! ale wole twoje dorosłe zdjęcie!! jesteś piękną dziewczyną! często cie podglądam i chyba nie tylko ja!!
Slotha pisze! bardzo mądrze! i tak że chce sie ciebie czytać! :)często można ją spotkać na czacie! zapisze człowieka na śmierć! hehe :) o wszytkim można z tobą pogadać , otwarta dziewczyna, sympatyczna i wrażliwa! Bardzo chce sie wybrać na kolejny zlot! Wiec Darek i reszta bandy.......:) Poprostu Ideał Kobiety :) to na tyle!
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 02.09.2007 - 08:07
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Marcin masz przeje*** (:
Jakaś tam pani ze skormnym biustem uznająca depilacje jaki środek nieodżałowanej epoki średniowiecza (: ale trzeba przyznać że odważny .
nick:
Marcin181 = Marcin18+1 =Marcin19lat hehe tak to sobie wydedukowałem,po nicku na pewno wiemy że nie mamy do czynienia z Waldkiem (:
Osoba:
Odkąd znam go na forum kojarzy mi się z osobą sympatyczną, z poczuciem humoru i nie walącą Focha za byle ch*** (:
pozdro Dla poprzedników
p.s
Z mej perspektywy myślenia jestem skłonny wyciągnąc taki wniosek że ten temat się nie przyjmię because ludzie wolą oceniać niż być ocenianym,tak to bywa pies się topi(...)hehe
Profile CardPM
+Quote Post
silverek84
post 02.09.2007 - 08:29
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 68

Ooo któż to mi się trafił. :P Więc Ketrab:

1. Widzę nowiutki avatar. Już skończyłeś promocję MIWPC :P Avatar jest wporządku. Troszkę nawet mnie śmieszy ponieważ pisze na nim Kebab :P (dziwny jestem)
2. Sygnaturki niestety brak.
3. Cóż mogę powiedzieć o nicku. Jest całkiem ok. Nie mam zielonego pojęcia co oznacza. :)
4. Teraz najlepsze - Ketrab. Jest zajebistym ziomkiem :P Szczery, otwarty. Nie "pieprzy się" z tym co ma powiedzieć. Jak chce przywalić z grubej rury to po prostu to robi. Może i przez to jest troszkę kontrowersyjną osobistością dla niektórych ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie. Forum bez Ketraba nie było by już takie same. :)
Profile CardPM
+Quote Post
Sebastian - RAKIM
post 02.09.2007 - 10:22
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 490

silverek84

Avatar - Odbieram go tak: Astral to dla silverka coś bardzo ważnego :) część Jego życia. To dla niego światełko w tunelu.
Nick - "srebrny" człowiek ;) jaki skromny :D ma jakieś 2 cyferki w nicku. Ciekawe co oznaczają :P 8:4=2
user - Uczuciowy gość, refleksyjny. Łatwo się wzrusza, lubi słuchać innych i przeżywać to razem z nimi. Nawet interesuje się tym co ja :)
Jaki wróżek ze mnie hehe :)
Profile CardPM
+Quote Post
SORROW
post 02.09.2007 - 14:22
Post #7

Guests

Sebastian:

Avatar- kolo wymiatający solówkę na ...basie chyba- Sebastian to fan mocnego uderzenia,
nick- hm -mówi sam za siebie masz na imię Seba Raki-cośtam -może Rakieta ?Szybki jak rakieta. Solówki też są szybkie, takie speedy,nawet odgrywane na basie (jak ta przez Newsteeda )
user -czytałem trochę Twoich wypowiedzi - solidny gość .Odzywa się tylko kiedy musi ,lub czuje ,że musi -ew czegoś nie wie. Raczej czyta i przyswaja .
+Quote Post
daywalker
post 02.09.2007 - 20:27
Post #8

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

SORROW:D

Avatar - bardzo ciekawe ujecie, na tle słonecznego nieba. Zastanawiam się czy głównym bohaterem tego avatara nie jesteś właśnie Ty:].

Nick - Sorrow, czyli z angielskiego smutek, zal. Pomimo tego nicka, wydajesz się osobą pogodną i pełną życia, w której możemy znaleźć oparcie.

User - znamy sie z forum już dosyć długo, prawie rok:). W tym czasie wymieniliśmy wiele zdań, niekoniecznie na temat OBE:). Uważam cię za osobę bardzo interesującą, która potrafi zmotywować człowieka do działania. Wspaniały kompan, kamrat:D, oraz stary wilk morski:D, przywódca pierogowego gangu:D. Mógłbym się jeszcze długo o tobie rozpisywać, ale dam też szanse innym;). Bardzo cenna osoba dla tego forum.
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 02.09.2007 - 20:36
Post #9

Guests

DAYWALKER

Avatar Kiedyś chyba był. Tak to była medytująca postać jeśli się nie mylę. Bardzo mi się podobał.
Nick Hmm. dzienny wędrowiec, dzień wędrowca? Nieważne też mi się podoba

User Drugi po Ketrabie jeśli chodzi o liczbę postów. Chętnie pomaga początkującym, dużo się udziela, ma ciekawe spostrzeżenia, poczucie humoru i w ogóle
sam miód hehe.
+Quote Post
bobek_balinek
post 02.09.2007 - 20:45
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1039

Artur_flyer

Avatar... Piękny psychodeliczny portret xD
Nick... widać że lubi latać i wolność xD

User... Hm... Pozytywna osobowość chętnie dzieląca sie swoimi spostrzeżeniami xD No i lubi UFO xD W sumie tak jak ja xD Ogólnie pozitiva persona xD xD
Profile CardPM
+Quote Post
...
post 02.09.2007 - 20:46
Post #11

Dusza Towarzystwa

Nick: Artur Flyer - zawiera w sobie wszystko i imię i to, że jest lub chce być latawcem
Avatar: ;) też tak umiem sobie kolory odwrócić! :)
O Arturze mogę powiedzieć, że to bardzo ciepła osoba. Mnóstwo w nim Miłości, którą często wyraża w słowach: "kocham was". Wrażliwy, inteligentny, mocno wciągnięty w OOBE - pod względem prób. Często pisał, coś w stylu, by nie zapominać o naszym głównym celu, po czym szedł spać nastawiając wszystkie budziki (chce kupić trzeci, bo jakimś cudem czasami wszystkie wyłącza). Otwarty na miłość, serdeczny i miły. Tyle mogę o nim napisać, choć i tak zawsze będzie to mało.

Pozdrawiam

Heh ups, oboje napisaliśmy z balinkiem o tej samej osobie, więc jestem za tym, by ktoś napisał o balinku, o mnie już było. Wystarczy.
Profile CardPM
+Quote Post
starr
post 02.09.2007 - 20:57
Post #12

Guests

Bobek Balinek :) zabawny nick ,trochę jak imie dla jakies postaci z bajki :D
One Love - pozytywny avatar.Wciaz do tego dążysz, dobrze bo tylko to sie liczy, reszta to proch
Ogólnie pozytywny chłop, fajnie sie z nim rozmawia.Szukasz drogi do szczęścia a szczeście jest drogą.Droga jest w Tobie
+Quote Post
Noble
post 02.09.2007 - 21:17
Post #13

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 3

starr - gwiezdny nick :) gwiazda kojarząca się z lotem w astral w sam kosmos :) krótki i konkretny to mi się podoba.

Avatar: zdjatko podejrzewam prwadziwe, zajebisty z ciebie paker :D widac ze sie dobrze namiata, gwiazdy zamiast oczu coz dodają tajemniczosci i astralnosci :)

Jestem po lekturze nieslychanej opowiesci z zycia i wlasnego doswiadczenia starra ktora opisal na forum. Nie przypuszczalem ze to taki kolo :) kojarzyl mi sie jakos inaczej. Ciesze sie ze tak pozytywnie zmierzasz w stronę światła. Pisze fajnie i otwarcie, wielki podziw bierzcie z niego przyklad.
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 02.09.2007 - 21:36
Post #14

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

Noble - Waleczne Serce - doskonale określa jego osobę - nic dodać nic ująć

User - Obemaniak przez duże O - jeden z wymiataczy, ojciec AP - mimo tego skromny, może aż nazbyt skromny:) Poznaliśmy się osobiście na zlocie - szalenie sympatyczny gość. Na forum wypowiada się kiedy ma cos do powiedzenia. Szanuję takich.
Profile CardPM
+Quote Post
...
post 02.09.2007 - 21:41
Post #15

Dusza Towarzystwa

Kronopio – nie wiem co oznacza ten nick, ale jest ciekawy w odbiorze. Numer usera! 444! Liczba 4 i dwie dwójki, chodzą za mną od dawna! Ostatnio jak zauważyłam u niego ten numer to też mi to dało właśnie wspomnienie owych czwóreczek. Avatar – prawie jak obraz Pabla Picassa. Podobało mi się też to zdjęcie w profilu, na którym siedzi zrelaksowany i wyluzowany, jak bez żadnych trosk, pełen relaks :) Osoba, jak widziałam chętna do OOBE –eksperymentów i ciekawie pisząca. Jednocześnie kojarząca się trochę tajemniczo.

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Noble
post 02.09.2007 - 22:11
Post #16

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 3

Slothia - nick który czyta się bez literki h ;) przynajmniej ja tak czytam i jest fajnie :D nie wiem co oznacza ale już się przyzwyczailem :)

Avatarek - obrazek jak wyjety z ospuo, kolory odcieni zieleni przypominaja mi strumyk w obrazie ktory mi sie podoba, jest tam miesce z cieplymi zrodlami w moim mentalnym ospuo. Fajne to swiatelko na srodku to pewnie sama Slothia w czystej postaci.

Osóbka bardzo miła i pozytywnie nastawiona, odbiera się ją przyjemnie. Dużo pisze co mi się podoba, mam nadzieje że nie ma mi za złe że piszę 80 % mniej tekstu w rozmowie niż ona. Lubie czytać to co pisze, zresztą te wiersze... poetycka duszyczka.
Profile CardPM
+Quote Post
amen
post 03.09.2007 - 04:31
Post #17

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1505

No to teraz ja o Noble:)
Nick oznacza szlachetne serce i z tym kojarzy mi się.
Awatar- osoba silna i szczera (brak bluzy kojarzy mi się z szczerością).
Jest zodiakalnym Baranem,więc ma wojenne cnoty: odwaga, dzielność, zdolność do poświęceń. Gdy go zobaczyłem pierwszy raz na zlocie pomyślałem- drugi Pan Wołodyjowski:) zaufałbym mu z kilku powodów, fajny, można na nim polegać bo dotrzymuje słowa no i jest typem wojownika czyli walczy do końca:)
Profile CardPM
+Quote Post
pieczywo
post 03.09.2007 - 08:21
Post #18

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Amen
Nick moze oznaczac to, że zawsze skonczysz wszystko co zaczniesz, wszystko musi byc zapiete na ostatni Amen :) Nick bardzo oryginalny.
Avatar bardzo odpowiedni. W realu masz takie samo hipnotyzujace spojrzenie jak u tego kota.
Człowiek, który juz nie jedno w życiu przezył z pewnoscia kochajacy mąz i ojciec. Niczego za wiele niczego za mało, osoba bardzo równowazna. Pamietam nasza rozmowe kolo ogniska i w niedziele na temat Leppera (sic!) i tolerancji dla wlasnych dzieci. Jesli masz jakis życiowy problem zgłoś sie do Amena na pewno go załagodzi!
Profile CardPM
+Quote Post
Conchita
post 03.09.2007 - 10:57
Post #19

OBE Maniak 36
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1221

Pieczywo:
Nick: oryginalny, dlaczego pieczywo? Mam jakieś skojarzenia z chlebem powszednim itp. a może nick związany jest z jakąś historią z przeszłości? Wydźwięk neutralny, nie kojarzy mi się z niczym dobrym ani złym...
Avatar: no właśnie pieczywo - w sumie zabawne, bo Pieczywo jakie jest każdy widzi:) Czyli na plus.
Osoba: odbieram go jako wędrowca zarówno w wymiarze ziemskim (widzę go z plecakiem z górach) jak i astralnym. Ten facet lubi wędrować, poznawać, nie interesuje go blichtr tego świata raczej samodzielne stawianie czoła różnym wyzwaniom... Nonkonformista, doświadczony podróżnik astralny, z wypowiedzi przebija inteligencja i niestandardowe myślenie. Zamiłowania naukowe. Wytyczanie nowych dróg. Jednocześnie zrównoważony, ciepły gość, przez którego przebija światło z MTJa.

Qrcze, nie znam Cię osobiście Pieczywo, więc sobie trochę pojechałam w wyobraźnię...
Profile CardPM
+Quote Post
anula
post 03.09.2007 - 11:15
Post #20

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1413

Conchi

-avatar - jak ze snu, dominująca kolorystyka w rózach i fioletach czyli dusza, dusza, dusza - rozwój ku dokonałosci przebija lekka purpura: niebieska krew - widzę twarz na tle korpusu ludzkiego: Charakterystyczny, trudno go nie zauwazyc i nie zapamietać.

-nick - z włoskiego Muszelka jesli dobrze kojarze. Czyli pustka w pewnej formie z której potrafi wyłonić się dźwięk lub perła...

-user :)))))) co ja tu pisać bede !!! perwsze wrazenie było super trafione i potwierdza sie z każdym dniem. Jej słowa nie potrzebują żadnego filtra, od razu trafiają tam gdzie trafic mają. Prosto w serce. Pozytywna pełna miłosci i mądrosci kobieta, od której można się uczyć nie tylko kobiecosci ale i ciepła, zyczliwosci, wrazliwosci i subtelnosci. Artystyczna dusza, pełna ekspresji i porywającej pasji. Niezwykła.... Ja jestem w Niej zakochana :)))))
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 03.09.2007 - 20:54
Post #21

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

bidulko, nikt Cię nie chce ocenić? boją się Ciebie, widzisz?
no to ja po raz drugi;)

anula - pięknie, po polskiemu - od razu wiadomo o co chodzi
avatar- odczytuje go podobnie jak Platona z fresku Rafaela który pokazuje palcem niebo jako źródło wszystkich inspiracji i idei.
user'ka- jak już kiedyś wspomniałem typowa przedstawicielka gatunku kronopiów;) aby zobrazowac posłużę się cytatem: "Pewien kronopio znajduje na polu samotny kwiat. Już, już ma go zerwać, kiedy przychodzi mu na myśl, że jest to niepotrzebne okrucieństwo, więc klęka obok niego i zaczyna wesoło z nim igrać, a mianowicie: głaszcze płatki, dmucha na niego, żeby tańczył, bzyczy jak pszczoła, wącha go, po czym kładzie się pod nim i zasypia w spokoju. Kwiat myśli: 'On jest jak kwiat'. " co jeszcze? myslę że wystarczy:)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
15 Stron V   1 2 3 > » 
Start new topic