Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Świadomy Sen Z Otwartymi Oczami?, Kojarzycie taką sytuację? :D
Sonata
post 14.02.2014 - 22:03
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 9540

Doświadczyliście kiedyś czegoś takiego? Jednocześnie widzicie świat snu i krawędź własnego łóżka, lub pokój.
Albo że we śnie przez przypadek otwieracie oczy, ale nie chcecie się budzić, zamykacie oczy i śnicie dalej? ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
spec
post 15.02.2014 - 01:49
Post #2

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 8467

normalka
Profile CardPM
+Quote Post
Sagle
post 16.02.2014 - 19:04
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9321

CYTAT(Sonata @ 14.02.2014 - 22:03) *
Doświadczyliście kiedyś czegoś takiego? Jednocześnie widzicie świat snu i krawędź własnego łóżka, lub pokój.
Albo że we śnie przez przypadek otwieracie oczy, ale nie chcecie się budzić, zamykacie oczy i śnicie dalej? ;)

Tak. Wiele razy mi się tak zdarza podczas snu, ld czy obe, kiedy to niechcący albo i chcący otworzę oczy na moment, zdarza się takie jakby przeplatanie obrazu ze snu/ld/obe i np widoku realnego, fizycznego sufitu w pokoju z perspektywy głowy leżącej na łóżku ciała fizycznego.

PS. Proponuje, żebyś sobie założył tutaj bloga/notatnik zamiast zadawać podobne pytania w trzech tematach, ale nie mam Ci tego za złe :).
Profile CardPM
+Quote Post
Joanna87
post 25.02.2014 - 18:20
Post #4

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 9183

Tak, często tak mam. Ostatnio się nawet tak bawiłam - otwierałam oczy i widziałam swój pokój, zamykałam i wtedy widziałam inny pokój (ten ze snu, byłam w jakimś obcym mieszkaniu), znowu otwierałam i zamykałam, co chwilę przeskakując sobie tak między dwoma światami - fajne :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic