oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> To Objawy Obbe Czy Ld, Objawy obbe czy ld
Frostyomix
post 17.02.2014 - 21:31
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Cześć mam taką sprawe mianowicie zaczalem sie interesowac oobe oraz ld koło tygodnia temu (prowadze dziennik snow)
Interesuje mnie i to i to lecz najpierw chcialbym zaczac od ld bo oobe narazie sie poprostu troche boje
Dodam ze nie doswiadczylem ani tego ani tego nigdy.Wczoraj chcialem osiagnac ld.położyłem sie nie ruszałem liczyłem tak jak w jednej z technik i wyobrazalem sobie ze schodze w dol po jakkms czasie zrobilo mi sie bardzo goraco mialem lekkie problemy z oddychaniem w glowiebmi wszystko szalało jakbym sie hustal na hustawce i bilo mi mocno serce. Czulem ze jestem blisko tego punktu ktory chce osiagnac. I chodzi o to czy jest mozliwosc abym przez przypadek przezyl oobe zamiast ld ktore chce ? Nie chce ujrzec siebie nad lozkiem (jak narazie)chce poprostu snic o tym co sobie wyobraze oraz czy to znaczylo ze jestem blisko oobe czy blisko ld ?
Bo nie wiem ;\
Proszę o jasne wyjaśnienie, bo nie jestem za bardzo ogarniety w tych sprawach
Z gory dzieki
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 8)
Krukos
post 18.02.2014 - 09:35
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

huśtawka w głowie to prawdopodobnie moment przejścia z rzeczywistości w sen

+Quote Post
Frostyomix
post 19.02.2014 - 20:28
Post #3

Gość Rodziny
*

CYTAT(suchowiec @ 18.02.2014 - 09:35) *
huśtawka w głowie to prawdopodobnie moment przejścia z rzeczywistości w sen

Czyli wchodziłem w ld tak?

+Quote Post
twistoid
post 20.02.2014 - 08:46
Post #4

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

obe to świadome zasypianie to tak jakbyś zasypiał normalnie tyle że patrząc np. na powieki przelewasz do poza świadomość

+Quote Post
Vamdou
post 20.02.2014 - 18:42
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(twistoid @ 20.02.2014 - 08:46) *
obe to świadome zasypianie to tak jakbyś zasypiał normalnie tyle że patrząc np. na powieki przelewasz do poza świadomość

Działa za (prawie) każdym razem?

+Quote Post
Lotnik
post 20.02.2014 - 22:43
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Objawy OBE czy LD? a to jest jakaś chorobA?

+Quote Post
twistoid
post 21.02.2014 - 09:01
Post #7

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

nie ma innej techniki wychodzenia niż świadome zasypianie, patrzysz na powieki czego jesteś świadomy i zasypiasz jednocześnie, wystarczy zapamiętać tą receptę i ćwiczyć w końcu uda się albo obe albo ld dlatego że będzie przelane więcej świadomości

+Quote Post
AdeptOOBE
post 21.02.2014 - 22:50
Post #8

Znajomy Rodziny

CYTAT(twistoid @ 21.02.2014 - 10:01) *
nie ma innej techniki wychodzenia niż świadome zasypianie, patrzysz na powieki czego jesteś świadomy i zasypiasz jednocześnie, wystarczy zapamiętać tą receptę i ćwiczyć w końcu uda się albo obe albo ld dlatego że będzie przelane więcej świadomości

Możesz to rozwinąć? Bo nie rozumiem tego "patrzysz na powieki".
Chodzi o to że zamykam oczy i widzę ciemność, czyli powieki tak? I skupiam się na tym że mam przed oczami powieki, na których się skupiam ? Dobrze kombinuje?

+Quote Post
tofik
post 21.02.2014 - 23:56
Post #9

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Kolego...idź spać myśląc o dupie Maryny, zapisuj sny i w dzień ćwicz/rób testy rzeczywistości. Wyjdziesz szybciej niż myślisz i jeszcze po stopach będziesz mnie całował :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park