|
|
04.04.2014 - 23:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Priviet,
chodzi mi po głowie czat głosowy na naszym najukochańszym forum. orientujecie się co jak i za ile, bo ja w kwestiach technicznych zupełnie zielony. |
|
|
|
![]() |
05.04.2014 - 00:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Na pewnym innym forum to mieliśmy taki czat głosowy, że umawialiśmy się na Skype'a o konkretnej porze - fajna sprawa :)
|
|
|
|
05.04.2014 - 10:13
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja bardziej polecam program TeamSpeak3
|
|
|
|
05.04.2014 - 16:20
|
|
|
teamspik jest dobry, bo mowi jedna osoba na raz :-)
problem z teamspikiem i skypem jest taki że trzeba się właśnie umówić, wymienić kontakty itp. Mnie chodzilo o coś takiego jak tutaj, że widzisz i wchodzisz albo nie chce ci sie gadać, to puszczasz muzyke. jeszcze jakby to później podpiąć do jutuby i nadawać na żywca w eter... |
|
|
|
05.04.2014 - 16:55
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
teamspeak jest taki że wchodzisz kiedy chcesz jak tu, trzeba wykupić własnego ts'a np 30 slotowy. każdy bedzie znał ip i wchodził kiedy chce, nawet w sumie nie trzeba wykupywać moża za darmo zrobic kanał na czyimś bo jest ich od groma. Jak komuś się chce niech sie tym zajmie.
|
|
|
|
05.04.2014 - 20:08
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a może ktoś zdolny by napisał jakiś aplet, który można by umieścić na forum, tak jak czat, i który byłby sprzężony ze skypem lub teamspeakiem? :)
|
|
|
|
05.04.2014 - 20:08
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
umieszcza sie ikone teamspeaka na forum na ikonie pisze ip ile jest osob aktualnie a jak sie klknie moze nawet osoby pokazac
|
|
|
|
08.04.2014 - 00:42
|
|
|
umieszcza sie ikone teamspeaka na forum na ikonie pisze ip ile jest osob aktualnie a jak sie klknie moze nawet osoby pokazac spoglądam w stronę grupy trzymającej władzęu (IMG:http://www.jogjis.com/stock/shrek-cat.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |