Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> "zŁoty Środek", do medytacji...istnieje.
jaKrzys
post 24.04.2014 - 18:57
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9584

Po wielu latach medytacji...znalazłem. Jest...cos co otwiera czakramy...coś co powoduje że można w pół roku osiągnac w medytacji wiecej niż normalnie w 5 lat. Coś co powoduje osiąganie wibracji niezbędnych do osiągnięcia OOBE. Cos...co tutaj narazie będę nazywał X. NIe musisz nic pic, nie musisz nic wdychac Wystarczy że bedziesz medytowac a X za każdym razem będzie Tobie pomagał. Za każdym razem będzie zwiekszał Twoja siłe medytacji. Może Was wznieśc bardzo "wysoko"...Ale jest jeden warunek - żeby to poczuc musisz miec otwarty co najmniej jeden czakram. Mi pomógł otworzyc czakram 2 i 3 w dwa tygodnie. Otworzył też czakram na koncu języka, na kolanach i łokciach, a także w okolicach krzyża i karku. Wszystko w około miesiąc - dwa. Zainteresowanym powiem jak zacząc medytowac a za ok 3 miesiące powiem Wam jak i z czego zrobic sobie urządzenie X. Są chętni?
Profile CardPM
+Quote Post
6 Stron V   1 2 3 > »   
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
Zielarz Gajowy
post 24.04.2014 - 19:13
Post #2

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

(IMG:http://s75.mindvalley.us/omsica/media/images/medytacja-na-lezaco.jpg)

Mnie się taka medytacja podoba. Tylko te kleszcze później, ale co tam.
Profile CardPM
+Quote Post
Deimond
post 24.04.2014 - 19:14
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8460

Bardzo chętnie przyjrzę się temu co masz do powiedzenia i wypróbuję.
Profile CardPM
+Quote Post
Krukos
post 24.04.2014 - 19:17
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating
Nr użytkownika: 7269

CYTAT(jaKrzys @ 24.04.2014 - 19:57) *
Po wielu latach medytacji...znalazłem. Jest...cos co otwiera czakramy...coś co powoduje że można w pół roku osiągnac w medytacji wiecej niż normalnie w 5 lat. Coś co powoduje osiąganie wibracji niezbędnych do osiągnięcia OOBE.

wibracje to może osiągnąć każdy nawet teraz, wystarczy ze nie będzie poruszał ciałem, wibracje powstają od nie ruszania się
Profile CardPM
+Quote Post
Konopix
post 24.04.2014 - 19:48
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9526

A ta cała aura tajemniczości to w jakimś konkretnym celu, czy tak dla podniecenia zainteresowania?
Profile CardPM
+Quote Post
Deimond
post 24.04.2014 - 19:54
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8460

No ja właśnie czekam na ten moment - jeśli chcesz poznać dalsze tajniki wpłać xxxx zł na konto xxxxx. Choć mam cichą nadzieję że będzie inaczej.
Profile CardPM
+Quote Post
pigsonwings
post 24.04.2014 - 20:26
Post #7

haereticus
Nr użytkownika: 9314

Konceptualizacji medytacji to w pewnym sensie jej zaprzeczenie, jesli 5 lat czegoś szukałeś i czujesz nagle "wow znalazłem coś, X" to pewnie straciłeś te 5 lat, a potem bedzie y,z.... medytacja jako mechaniczny proces pozwala tylko ćwiczyć umysł, tak jak z wszystkim innym np gra na fortepianie jesli będzie odpowiednią to robił to wycwiczysz. Pod całą powłoką koncepcji jest zawsze przestrzeń, przeciętny jan kowalski moze ją odczuc góra 2 sekundy zanim znowu odpłynie, ezoteryczny guru nadal pozostanie konceptualizacją samego sobie względem zewnątrz, jaKrzys możesz mi powiedzieć do czego dążyłeś poprzez jak to ująłeś "praktyke 5 letnią" czy miało to na celu szarpanie się z tym co jest nami, czyli tak jakby trzymać koniec sznurka a drugi jego koniec będzie szarpał wściekły pies i tak w nieskończoność, czy miało na celu obserwacje siebie. Nie otworzysz czakramów mechanicznym spinaniem umysłu, tylko łagodną uwaznością i świadomym życiem, nie ma na to czipu do mózgu.
Profile CardPM
+Quote Post
Pavveł
post 24.04.2014 - 20:36
Post #8

Nr użytkownika: 3901

Krzysiu drogi, ile tych czakramów, może jeszcze na każdym palcu u nogi po jednym, co?
Profile CardPM
+Quote Post
Konopix
post 24.04.2014 - 21:21
Post #9

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9526

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 24.04.2014 - 19:13) *

ale wlasnie po to nogi sie krzyzuje zeby kleszcze nie dotarly za daleko, dasz mi numer do tej pani? ostatnio jestem singlem wiec moze sie pomedytuje razem na lonie przyrody
Profile CardPM
+Quote Post
Pavveł
post 24.04.2014 - 21:23
Post #10

chcesz przerywać tej pani taką milusią medytację? :/
a taka pani za pewne ma komórkę w d... daleko od siebie, co by nie przeszkadzała w naturalnym trybie życia :p
weźcie nie straszcie kleszczami, boję się kleszczy :/ są wszędzie, atakują znienacka, że nawet o tym się nie wie, a dowiaduje się po fakcie, kiedy umiera od zakażenia :p ;/
Profile CardPM
+Quote Post
jaKrzys
post 24.04.2014 - 21:41
Post #11

Członek Rodziny

CYTAT(Deimond @ 24.04.2014 - 19:54) *
No ja właśnie czekam na ten moment - jeśli chcesz poznać dalsze tajniki wpłać xxxx zł na konto xxxxx. Choć mam cichą nadzieję że będzie inaczej.

nie obawiaj sie...zadnych pieniedzy nie potrzebuje i nie bede chciał...przekaże swoje doswiadczenia za darmo...zadowolony?
Profile CardPM
+Quote Post
jaKrzys
post 24.04.2014 - 21:43
Post #12

Członek Rodziny

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 24.04.2014 - 19:13) *

z tym co mi sie udało odkryc...taka pozycja do medytacji jest mozliwa...
Profile CardPM
+Quote Post
jaKrzys
post 24.04.2014 - 21:44
Post #13

Członek Rodziny

CYTAT(Pavveł @ 24.04.2014 - 20:36) *
Krzysiu drogi, ile tych czakramów, może jeszcze na każdym palcu u nogi po jednym, co?

z tego co pamietam...co kiedys przeczytałem...na ciele człowieka jest ponad 200 czakramow...
Profile CardPM
+Quote Post
jaKrzys
post 24.04.2014 - 22:12
Post #14

Członek Rodziny

medytowałem dla zabawy...zeby sie uspokoic, lub żeby dokonczyc cos co zacząłem wiele lat temu. Kiedys w internecie (prapoczatki) nie było tyle na ten temat informacji. Byłem ciekawy...teraz wiem dlaczego wtedy tak szybko udało mi sie cos w tym zakresie osiagnąc. Po paru miesiącach medytacji obudziłem się pod sufitem w swoim pokoju...dosłownie - pod sufitem. Wtedy sie tego wystraszyłem i zaprzestałem medytacji na wiele lat. Teraz wiem co to było. Swoja wiedza na temat medytacji i tajemniczego X sie z Wami podziele...chociażby dlatego ze wiem ze Watykan i Iluminaci tez to znają. Mi się udało...wiec chce zebyście i Wy o tym wiedzieli. Zastanawialiście się dlaczego oprócz paru świętych nikt inny znany nie miał stygmatów (chociażby mnisi Buddyjscy - oni napewno lepiej wiedzą jak medytowac) Zastanawialiście się jak to robił Nostradamus? W wieku 50 lat odwiedził francuska królową. Po co? Zeby jej przekazac swoja wiedze, swój sposób na temat przewidywania przyszłości? Kto teraz tej wiedzy (tego sposobu) używa i w jakim celu? Czemu to wszystko jest przed nami - szarakami - ukrywane? Mam wiecej takich pytań. Na nie przyjdzie jeszcze czas. Proponuje zaczac od medytacji Vipassana...czyli - usiadz spokojnie i wdychaj swiatło a wydychaj czarny dym (w wyobrażni) Dodajmy do tego 8 sylab zeby wdechg i wydech był dłuższy Niech to bedzie DO,RE,MI,FA,SOL,LA,SI,DO a na wydechu DO,SI,LA,SOL,FA,MI,RE,DO. Te sylaby nie maja zadnego znaczenia wiec nie powinny zbytnio skupiac uwagi osoby medytującej. Jako mantrę można też używac słów - Miłośc i Wdzięcznośc...dlaczego? Radze obejrzec sobie film - "Woda - wielka tajemnica" Chociazby na Youtube.
Profile CardPM
+Quote Post
jaKrzys
post 24.04.2014 - 22:24
Post #15

Członek Rodziny

odnosnie Nostradamusa - proponuje obejrzec film...ZWIERCIADŁA KOZYRIEWA...tam jest wzmianka jak to wygladało z Nostradamusem. Ja gdzies czytałem ze Nostradamus siedział na miedzianym taborecie a rece i dłonie miał zanurzone w miskach z wodą. Sprawdzałem ten sposób mając jednoczesnie zanurzone przewody od elektrosymulatora mieśni w wodzie. Plus na nogi, minus na ręce. Sprawdziło się. Trochę pomogło. Poszedłem z tym dalej. Uzywałem też urzadzenia TENS. Efekty były znikome. Nawet stymulowałem szyszynke (4Hz...mały prad) Nie tedy droga...wciąż szukałem sposobu na przyspieszenie...no i mam. Powodzenia w medytacji...jutro do pracy...odezwę się za parę dni. Jako kierowca mogę wrócic jutro lub za pięc dni. Pozdrawiam - Kk
Profile CardPM
+Quote Post
pigsonwings
post 24.04.2014 - 22:32
Post #16

haereticus
Nr użytkownika: 9314

CYTAT(jaKrzys @ 24.04.2014 - 23:12) *
Zastanawialiście się dlaczego oprócz paru świętych nikt inny znany nie miał stygmatów (chociażby mnisi Buddyjscy - oni napewno lepiej wiedzą jak medytowac)

Tak to ma sens mnisi buddyjscy i stygmaty :] gubisz się w rozkminach, nie mają stygmatów bo ich podświadomość nie dąży do takiej zmiany tkanek, pozatym nie są w tak ciemnym i zawężonym światopoglądzie jak chrześcijaństwo, ale chyba sam dobrze o tym wiesz, pozatym to nie religia :) Illuminaci, Watykan, Nostradamus juz sie boję tych rozmyśleń.
Profile CardPM
+Quote Post
Pavveł
post 24.04.2014 - 22:34
Post #17

CYTAT(jaKrzys @ 24.04.2014 - 22:43) *
z tym co mi sie udało odkryc...taka pozycja do medytacji jest mozliwa...

no łał, jak to odkryłeś? :)

CYTAT(jaKrzys @ 24.04.2014 - 22:44) *
z tego co pamietam...co kiedys przeczytałem...na ciele człowieka jest ponad 200 czakramow...

no tak, przeczytałeś, to i wszystko jasne...

PS: Intrygujące rzeczy piszesz, ale przydałoby się, byś pisał więcej konkretów, a nie tylko wymieniał "tysiąc" zagadnień w jednym poście, a żadnego nie rozwijał. Pozdrawiam :)
Profile CardPM
+Quote Post
Krukos
post 25.04.2014 - 01:51
Post #18

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating
Nr użytkownika: 7269

CYTAT(jaKrzys @ 24.04.2014 - 23:12) *
Zastanawialiście się jak to robił Nostradamus? W wieku 50 lat odwiedził francuska królową. Po co? Zeby jej przekazac swoja wiedze, swój sposób na temat przewidywania przyszłości? Kto teraz tej wiedzy (tego sposobu) używa i w jakim celu? Czemu to wszystko jest przed nami - szarakami - ukrywane?

książeczki o Nostradamusie powstały po tym jak już wydarzenia miały miejsce, ale co tam sprzedawały się lepiej niż chleb w sklepie
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 25.04.2014 - 02:29
Post #19

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

w medytacji nie chodzi o to żeby coś znaleźć, bardziej żeby pogubić, swoje oczekiwania, swoje wierzenia, porzucić wszystko stać się wolnym kolego
Profile CardPM
+Quote Post
Foks
post 25.04.2014 - 10:06
Post #20

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9073

Medytacja swiecy ,skupianie sie na punkcie. Relaksacja, wizualizacja.,, Powiem wam w swoim czasie" nawet sie nie niecierpliwie bo to sprawa indywidualna jeden zlozy meble z ikea drugi je sp*** to rozwiazanie grunt to pozbyc sie bodzcow z zewnatrz tak jak podczas snu ... (transu itd.)
Profile CardPM
+Quote Post
Woytas74
post 25.04.2014 - 17:17
Post #21

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9279

CYTAT(jaKrzys @ 24.04.2014 - 21:24) *
odnosnie Nostradamusa - proponuje obejrzec film...ZWIERCIADŁA KOZYRIEWA...tam jest wzmianka jak to wygladało z Nostradamusem. Ja gdzies czytałem ze Nostradamus siedział na miedzianym taborecie a rece i dłonie miał zanurzone w miskach z wodą. Sprawdzałem ten sposób mając jednoczesnie zanurzone przewody od elektrosymulatora mieśni w wodzie. Plus na nogi, minus na ręce. Sprawdziło się. Trochę pomogło. Poszedłem z tym dalej. Uzywałem też urzadzenia TENS. Efekty były znikome. Nawet stymulowałem szyszynke (4Hz...mały prad) Nie tedy droga...wciąż szukałem sposobu na przyspieszenie...no i mam. Powodzenia w medytacji...jutro do pracy...odezwę się za parę dni. Jako kierowca mogę wrócic jutro lub za pięc dni. Pozdrawiam - Kk

a to taka odpowiedź w odcinkach? Nie rozumiem dla czego nie napiszesz prosto z mostu.
Istnieje urządzenie do stymulacji niskim prądem nazywa się alpha stim ale nie wiem jak działa
http://www.telegraph.co.uk/health/wellbein...Alpha-Stim.html

tylko niezłą ma cenę £749.00 GBP
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
6 Stron V   1 2 3 > » 
Start new topic