Witam czy ktoś ma podobne doświadczenia, bąź masturbował się w astralu, ja to robiłem nogą i pouciekały wtedy wszytskie diabły strzygi i inne mroczne postacie i astral stał się biały i dobry i usłyszałem głos że oczyściłem kawałek wszechświata ze zła.
Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9660
Nie wiem po co wchodzić w oobe, żeby mieć tam te same doświadczenia, co w tu i teraz - czyli "cielesne". Jak mam oobe, to liczę na coś głębszego, grubszego, większego, a nie na jakąś tam masturbację.
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9526
[/color]
CYTAT(sanna @ 15.10.2014 - 07:12)
Nie wiem po co wchodzić w oobe, żeby mieć tam te same doświadczenia, co w tu i teraz - czyli "cielesne". Jak mam oobe, to liczę na coś głębszego, grubszego, większego, a nie na jakąś tam masturbację.
Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816
Twist a nie myślałeś, aby zagadać Deimonda i innych Tobie oddanych i zrobić taki mega fajowy wspólny master astralny...w kółku byście się złapali prawą dłonią za astralne siusiaki tak dla checy, co? Zróbcie se taki eksperyment a Deimond napisze referat naukowy o doznaniach kwantowych.
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9526
CYTAT(Zielarz Gajowy @ 15.10.2014 - 18:59)
Twist a nie myślałeś, aby zagadać Deimonda i innych Tobie oddanych i zrobić taki mega fajowy wspólny master astralny...w kółku byście się złapali prawą dłonią za astralne siusiaki
A Zielu sie zmaterializuje w samym środku zabawy Nie wiem jak w Astralu, ale u nas to sie bukake nazywa
nic? xD przecież wystarczy zrobić trzy rzeczy żeby roman nie wiedział skond pochodzisz xD zmiana adresu email z którym laczysz konto i info zawartych w mailu. zmiana numeru z jakiego pobierass kod aktywacyjny. zmiana IP na inny stały numer
nawet nie trzeba zmieniać stylu pisania. on i tak nie xzyta notatnikow xD