oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Falun Buddha Law - Wykład Pierwszy Guangzhou, 1994.12. 19 - 28 - Li Hongzhi. Więcej na temat Falun Dafa
Jakub.S
post 31.10.2014 - 09:15
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Falun Buddha Law - wykład pierwszy Guangzhou - 1994.12. 19 - 28 - Li Hongzhi.

Więcej na temat Falun Dafa http://pl.falundafa.org/introduction.html

https://www.youtube.com/watch?v=csGafHr5kjs
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Stron V   1 2 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
Rokinon
post 31.10.2014 - 18:18
Post #2

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Jakub.S @ 31.10.2014 - 10:15) *
Falun Buddha Law - wykład pierwszy Guangzhou - 1994.12. 19 - 28 - Li Hongzhi.

Więcej na temat Falun Dafa http://pl.falundafa.org/introduction.html

https://www.youtube.com/watch?v=csGafHr5kjs

Trochę zbyt dużo z postawy "tylko ja mam rację";)

A propos naturalnych reaktorów nuklearnych, które rzekomo miały być dziełem ludzi:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Naturalny_reaktor_j%C4%85drowy

+Quote Post
Deimond
post 31.10.2014 - 19:32
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

+15 do MANY i CHARYZMY
-20 do EGO

!!!!! Osiągnąłeś następny LEVEL 31.
Wybierz trzy z poniższych zdolności :

- wskrzeszanie zmarłych poziom I
- nawiedzanie czakramów wroga
- lewitacja podstawowa
- zaimki chińskie w sytuacjach lekko gorszących
- oswajanie bytów pomniejszych

+Quote Post
Obserwator
post 31.10.2014 - 19:41
Post #4

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Deimond @ 31.10.2014 - 20:32) *
+15 do MANY i CHARYZMY
-20 do EGO

!!!!! Osiągnąłeś następny LEVEL 31.
Wybierz trzy z poniższych zdolności :

- wskrzeszanie zmarłych poziom I
- nawiedzanie czakramów wroga
- lewitacja podstawowa
- zaimki chińskie w sytuacjach lekko gorszących

Nie dostał bonus healing? o_O

+Quote Post
Deimond
post 31.10.2014 - 19:52
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Obserwator @ 31.10.2014 - 20:41) *
Nie dostał bonus healing? o_O

Nie - ma jeszcze zbyt mało bo tylko 13 poziom magii. A healing jest od 15 tego:D

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 03.11.2014 - 08:34
Post #6

Dupa Towarzystwa

Każdy jest symbolem swego życia.

+Quote Post
Konopix
post 05.11.2014 - 04:52
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Kiedy legalizujemy oobe sektę?

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 05.11.2014 - 08:45
Post #8

Dupa Towarzystwa

Sekta już istnieje. oob.pl przecież. Nie wiem tylko co z guru bo wiem, że dla wielu jest taki, ale wielu też uważa, że guru ten odpłynął za daleko:) Zatem skoro zdania na temat wiadomo kogo są podzielone to proponuję abyście wybrali nowego guru. Jest kilku, których by się nadawało i którzy wręcz pragną być takim guru.

Myślę, że Twist byś się nadawał idealnie. Nie ma jaj, ale ma charyzmę i to jest klucz do jego sukcesu, ale są też inni co prawda z dużo mniejszym potencjałem i intelektualnymi predyspozycjami, ale dali by radę: Deimond, Konopix, Suchwiec nawet od biedy totalnej...jest sporo "ciekawych" kandydatur.

+Quote Post
Rokinon
post 05.11.2014 - 15:41
Post #9

Dusza Towarzystwa

Mimo,że założyciel tej sekty, Li posiada całe mnóstwo "ukrytych zdolności" -oczywiście nie ujawnia ich do końca dlatego,że jest skromny. / daje tylko do zrozumienia ,że był uczniem wielkich mistrzów i mniszek, jest specem od sztuk walki, posiada moce nadnaturalne itd/ to udało mi się znaleźć jedną , udokumentowaną nawet przez władze chińskie zdolność: potrafi grać na trąbce w orkiestrze.
I wszystko jasne.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 05.11.2014 - 16:11
Post #10

Dupa Towarzystwa

Takie zdolności to nie "mam talent":) One pojawiają się jako w zasadzie coś ubocznego i nie stanowią dla posiadaczy tych mocy czegoś szczególnego:) To my ludzie internetu traktujemy jasnowidzenie, jasnosłyszenie itp jako coś niesamowitego, ale jakby do tych mocy zaliczyć oobe to już jakoś inaczej patrzymy na te zdolności, których jest wiele różnych?:)

+Quote Post
Rokinon
post 05.11.2014 - 16:23
Post #11

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 05.11.2014 - 16:11) *
Takie zdolności to nie "mam talent":) One pojawiają się jako w zasadzie coś ubocznego i nie stanowią dla posiadaczy tych mocy czegoś szczególnego:) To my ludzie internetu traktujemy jasnowidzenie, jasnosłyszenie itp jako coś niesamowitego, ale jakby do tych mocy zaliczyć oobe to już jakoś inaczej patrzymy na te zdolności, których jest wiele różnych?:)

Ok a jaki ma związek z rzeczonym Li?;)
Facet na dobry garnitur a dobre odzienie świetnie rekompensuje resztę braków;)

+Quote Post
Konopix
post 05.11.2014 - 16:32
Post #12

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 05.11.2014 - 08:45) *
Sekta już istnieje. oob.pl przecież. Nie wiem tylko co z guru bo wiem, że dla wielu jest taki, ale wielu też uważa, że guru ten odpłynął za daleko:) Zatem skoro zdania na temat wiadomo kogo są podzielone to proponuję abyście wybrali nowego guru. Jest kilku, których by się nadawało i którzy wręcz pragną być takim guru.

Myślę, że Twist byś się nadawał idealnie. Nie ma jaj, ale ma charyzmę i to jest klucz do jego sukcesu, ale są też inni co prawda z dużo mniejszym potencjałem i intelektualnymi predyspozycjami, ale dali by radę: Deimond, Konopix, Suchwiec nawet od biedy totalnej...jest sporo "ciekawych" kandydatur.

Mam pomysła, niech "gòrem" bedzie posiadacz największej ilości punktòw... ałtorytet jak czeba. Dam Ci jeszcze jednego Miszczu żeby cie nie zdetronizowalo

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 05.11.2014 - 16:47
Post #13

Dupa Towarzystwa

dzięki. Astrologos taki, że najłatwiej wykpić czyjeś zdolności:) Potem pojawiają się głosy, że skoro je posiada to niech pokarze:) Chuja tacy pokarzą bo to nie na pokaz:)

Ja nie mogę być guru bo jestem już guru w innej sekcie.

+Quote Post
Rokinon
post 05.11.2014 - 19:02
Post #14

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 05.11.2014 - 16:47) *
dzięki. Astrologos taki, że najłatwiej wykpić czyjeś zdolności:) Potem pojawiają się głosy, że skoro je posiada to niech pokarze:) Chuja tacy pokarzą bo to nie na pokaz:)

Ja nie mogę być guru bo jestem już guru w innej sekcie.

Ale jakie zdolności? :)

Mnie nauczono aby NIE WIERZYĆ!

Najpierw SPRAWDZAM a jeśli ktoś coś potrafi - wtedy mówię: Ok, jesteś moim "guru"!:)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 05.11.2014 - 19:20
Post #15

Dupa Towarzystwa

Sprawdź na sobie:) Po co wierzyć, że ktoś wychodzi z ciała? Sam wyjdę i się przekonam - tak to powinno działać a nie jakieś oczekiwania, że ktoś będzie prezentował swoje zdolności:)

W takie coś jesteś w stanie uwierzyć?:)

https://www.youtube.com/watch?v=ckqDX2XpdyY

+Quote Post
Rokinon
post 05.11.2014 - 19:52
Post #16

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 05.11.2014 - 19:20) *
Sprawdź na sobie:) Po co wierzyć, że ktoś wychodzi z ciała? Sam wyjdę i się przekonam - tak to powinno działać a nie jakieś oczekiwania, że ktoś będzie prezentował swoje zdolności:)

W takie coś jesteś w stanie uwierzyć?:)

https://www.youtube.com/watch?v=ckqDX2XpdyY

Ja nie muszę wierzyć w wychodzenie z ciała, bo to mi się przydarza co jakiś czas.
Ja to WIEM:)

Zdolności sawantów kosztem ograniczenia ich zdrowia psychicznego są mi również znane/choc nie z doświadczenia hehe/.
Wnioskuję jednak,że gdyby pana Li obadrowano tyloma nadprzyrodzonymi zdolnościami jego iloraz inteligencji oscylowałoby w granicach 30 IQ;)

+Quote Post
twistoid
post 05.11.2014 - 19:57
Post #17

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

te wszystkie zdolności biorą się z niedowartościowania są próbą wzbudzenia zainteresowania swoją osobą a przez to są nic nie warte

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 05.11.2014 - 20:40
Post #18

Dupa Towarzystwa

Przecież wielu mistrzów nie próbuje wzbudzać zainteresowania bo nawet o nich nie wiemy:) Jaki absurd:)

Czyli wszyscy astralni podróżnicy są niedowartościowani?:) Fajne towarzystwo tu macie. Niedowartościowane:)

To Ty raczej Twist masz kompleksy bo ciągle próbujesz pouczać i negujesz wszystko jak leci:)

+Quote Post
nosołamacz
post 05.11.2014 - 21:42
Post #19

Efekt Jojo

Notatnik

zielu wyjątki są wszędzie. monroe był wyjątkiem, można astral porównać do zioła, jedni badają temat, a innych to uszczesliwia. i cpunow jest więcej niestety

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 06.11.2014 - 07:39
Post #20

Dupa Towarzystwa

Innych jeszcze badając uszczęśliwia. Astral to wymiar niefizyczny i podobnych krain jest znacznie więcej. Kiedyś każdy z nas nie będzie musiał się już ucieleśniać i będzie żył w światach niefizycznych i tam dalej się szkolił.

+Quote Post
Obserwator
post 06.11.2014 - 20:52
Post #21

Dusza Towarzystwa

Po dzisiejszej medytejszyn atenszyn koncentrejszyn wbiłem wyższy lvl, ale nie nie, nie powiem wam jakie skille dostałem, o nieee....

A tak na poważnie: "Kiedyś każdy z nas nie będzie musiał się już ucieleśniać i będzie żył w światach niefizycznych i tam dalej się szkolił."

Dlaczego kiedyś? Może to już się stało, albo dzieje cyklicznie :D? a może nic się nie dzieje? Rozmyślanie o 'istocie stworzenia' to temat rzeka, nigdy się nie kończy, każdy ma swoją koncepcję.

Nie wiemy czym jest czas i czym jest rzeczywistość.

'Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone' - nie wiem czyje to słowa ale.... jakże zajebiście trafne :D.

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park