|
|
09.11.2014 - 21:45
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jestem tu od niedawna. Interesuje sie tematem oobe i tematem odzyskiwania dusz.
Macie jakieś dusze do odzyskania? |
|
|
|
![]() |
10.11.2014 - 11:37
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
nie dzięki XD
|
|
|
|
10.11.2014 - 11:39
|
|
|
twistoid dlaczego zawsze jesteś na nie?
|
|
|
|
11.11.2014 - 01:49
|
|
|
ja mam złotom karte
|
|
|
|
11.11.2014 - 23:56
|
|
|
ooooommm sekta jogicznegoseby oooooooooommmmm tak bardzo uduchowiony tak bardzo pieniądze oooommm
|
|
|
|
12.11.2014 - 00:11
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
12.11.2014 - 13:00
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
12.11.2014 - 13:16
|
|
|
Też chciałabym wiedzieć o co chodzi z tymi duszami? Dołączam się do pytania Andersenna Wg badaczy z Irkucka "odzyskiwanie dusz" to jedna z form szamańskiego uzdrawiania spotykana w wielu miejscach. Opiera się to na założeniu, że dusza – nasza zdolność do szczęśliwego życia, poczucie wewnętrznej mocy i gotowość do działania na rzecz dobra swojego i innych to subtelny energetyczny, ale istniejący realnie twór. Ta energia jest rozbijana, a czasem nawet więziona, przez „demony” naszego lęku, gniewu, egoizmu itd., wpychana w światy fantazji kiedy krytykujemy świat wokół nas ,paraliżowana przez „złe myśli” innych ludzi lub zabierana przez tych którzy odchodzą z naszego życia. Ale skoro dusza podlega pokawałkowaniu i stracie, można ją odzyskać i scalić. |
|
|
|
12.11.2014 - 15:22
|
|
|
jogiczny feliks ty chyba nie masz ego opowiedz jak to zrobiłeś
|
|
|
|
12.11.2014 - 19:29
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A czemu wg badaczy z Irkucka? A wg. Ciebie?
Za badaczy w Irkucka powinny mówić opracowania ich badań, a Ty tutaj chyba raczej argumentować za siebie... nie? ^^. Sądzisz, że sam możesz za kogoś przejść taki proces? Nie uważasz, że tych fragmentów jaźni jest tyle w życiu każdego człowieka, że jemu samemu trudno je poskładać, a co dopiero komuś z zewnątrz...? Chyba, że potrafisz przekazać danej osobie tak silny bodziec, który nakierunkowałby ją tak, że na tej podstawie sama by się "naprostowała"... Tak wg. mnie to wygląda... A wg. Ciebie? Pozdrawiam ^^. |
|
|
|
12.11.2014 - 19:30
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czy Ci badacze z irkucka zbadali może Wielką Piramidę lub znaleźli Cheopsa, którego ukradziono? Z tego co wiem ukradziono go rano pod wieczór i gdzieś ukryto w drzewach amazonii.
Paweł Ci z Irkucka to pewnie chodziło, że odzyskują dane z twardych dysków bo jeśli odzyskiwali by jakieś cząstki kogoś to co by z nimi robili? Weki? |
|
|
|
12.11.2014 - 20:23
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Sory ale za dużo tego Irkucka. Napisz coś od siebie może.
|
|
|
|
13.11.2014 - 02:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czepiacie się. "Odzyskania" nie są niczym nowym i sporo o tym w różnych kulturach. Uwspółcześnione wydania też nie są złe, ot - choćby to co robił Moen w Polsce. Zresztą nasi rodacy też nie próżnują.
|
|
|
|
13.11.2014 - 03:14
|
|
|
no zielarz odzyskuje swoje aspekty ostatnio wyłowił z zupy włosa
|
|
|
|
13.11.2014 - 03:31
|
|
|
Odpuść twist. Ta gra jaką uprawiasz od jakiegoś czasu nie jest tego warta. Psychikę łatwo jest sobie zwichrować, ale powrót do normalności może już nie być przyjemny jak zabrniesz w tym za daleko. Nawet gdy dasz masz pomocną dłoń w pobliżu. Nie wiem, weź sobie na spokojnie siądź i podsumuj to co w życiu masz już za sobą, małe i duże osobiste sukcesy, to kim jesteś a kim nie jesteś - i spróbuj coś z tym zrobić pożyecznego dla siebie. To już ten moment.
|
|
|
|
13.11.2014 - 06:21
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a masz moze them speka?
|
|
|
|
13.11.2014 - 10:53
|
|
|
słuchaj turysta jak chcesz wyjść na dobrego bo odzyskujesz jakieś dusze a w rzeczywistości wyobrażasz to sobie mam dla ciebie realną alternatywę idź pomóż chociaż jednemu bezdomnemu a potem się tym pochwal ogól go kup mu ubrania ty przemądrzały cwaniaczku co chce wyjść na świętego
|
|
|
|
13.11.2014 - 11:33
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czepiacie się. "Odzyskania" nie są niczym nowym i sporo o tym w różnych kulturach. Uwspółcześnione wydania też nie są złe, ot - choćby to co robił Moen w Polsce. Zresztą nasi rodacy też nie próżnują. Ja pierwsze słyszę... :3 A może znam to pod inną nazwą? Hmm.... A może tak więcej szczegółów, a nie tylko hasła? Poproszę :) |
|
|
|
13.11.2014 - 15:14
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
aha ok mam dusze do odzyskania. Co dalej? Ps swoją i mojego starego ale on sie nie moze o tym dowiedzieć ze zgubił własną duszę bo mnie wyśmieje i znienawidzi
|
|
|
|
13.11.2014 - 15:53
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Twist gdybyś wiedział a ja to wiem, że jesteś odzyskany to byś tak nie gadał na Turystę. Powiem, że kiedyś zgubiłem portfel. Odzyskałem go, ale był pusty. Morał taki, że lepiej dusz nie odzyskiwać bo może wrócić do nas pusta i co wtedy?
|
|
|
|
18.11.2014 - 00:49
|
|
|
Ja zgubiłem ostatnio duszę i jadę jutro złożyć wniosek o nową... wrota niebios są dla mnie teraz zamknięte
zgubiłem portfel, a wraz z nim tożsamość :( i latać nie mogem, więc jutro pozwiedzam dublin xd |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |