Aleksander Deyev ? |
|
|
3 Stron
1 2 3 >
|
 |
Odpowiedzi
(1 - 20)
Shagy
|
23.03.2015 - 09:22
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 9465

|
Podobno jest podróżnikiem astralnym, rozmawiałem z dwiema osobami, którym rzekomo pomógł, ale w internecie czytałem opinie kobiety, która wysłała do niego zdjęcie z zapytaniem co jej dolega - w odpowiedzi dostała odp. 'że chodzi o klątwy od poprzedniego partnera' co potwierdziła pisząca to osoba że kilka lat temu zerwała z chłopakiem, który ją przeklinał i nękał, ale za kilka tygodni wysłała znów foto z zapytaniem co jej jest i dostała odpowiedź, że jej dusza 'jest obok' od 15 lat ;/
Podobno rozmawia z duszą i często mówi że dusza jest obok, albo schowała się w czakrze podstawy itp. Trochę mi to śmierdzi.
Chodzi o moją mamę, trochę wierzy w takie bajki, ale może coś w tym jest?
|
|
|
|
|
|
Shagy
|
10.06.2015 - 22:50
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 9465

|
a nie wiem - dla mnie jest oszustem :) jak można sprawdzić coś na czym się nie znamy i czego nie rozumiemy, wszystkim mówi to samo (mniej więcej) że dusza odeszła 15 lat temu, 10 itp. Ale czy samochód na autostradzie może jechać bez kierowcy ? albo z kierowcą w bagażniku ? nie wiem.
Na swojej stronie ma rzekomo opinie swoich klientów, którzy go wychwalają, ale jak je czytałem to 'ton' był często taki sam, jakby pisany przez jedną osobę :/ (opinie pojawią się po przesłaniu maila do niego, gdyby było tam okienko gdzie można wpisać co się chce to może bym uwierzył, a na stronie fb jakoś zero odzewu, nikt się nie wpisuje - dziwne).
Chyba zostaliśmy tak wychowani, że chcemy czuć się zależni od kogoś, co powie rodzic, nauczyciel, oo a słowo lekarza jest święte, nie wierzymy w siebie. A jak ktoś nam powie że dusza jest obok i za 1000 zł 'nas naprawi' to lecimy na to :D
Moja mama wierzy w takich nietypowych uzdrowicieli bo kilkanaście lat temu taki szaman faktycznie uzdrowił mojego ojca, nie wiem jak na niego trafiła, ale przyjmował w szopie i nie robił sobie żadnej reklamy a miał tłumy ludzi na posesji. a A.D. reklamuje się gdzie może, to jest dziwne:)
Może jeszcze ktoś się wypowie, może ktoś miał styczność ?
|
|
|
|
|
|
Nefretete
|
26.12.2016 - 15:27
|
Gość Rodziny
Grupa: Validating

Nr użytkownika: 9924

|
Byłam przez długi okres czasu gwałcona astralnie, prześladowana, nękana i katowana energetycznie przez sadystycznego oprawcę - ezoteryka. Pan Aleksander Deyev okazał się jedynym, skutecznym terapeutą, który pomógł mi w mojej niezwykle trudnej sytuacji życiowej. Pomógł mi w momencie, gdzie inni terapeuci poddali się. Okazał się jedyną osobą, która była w stanie uwolnić mnie z tego piekła, w którym się znalazłam. Ocalił moje życie a przede wszystkim moją Duszę. Otoczył mnie zrozumieniem, wsparciem oraz pomocą o jakiej nawet nie marzyłam. Jest to człowiek, który swoim postępowaniem poświadcza wszystko co pisze na swojej stronie internietowej. Wszystko co czyni, czyni z Duszą. Jego mądrość bije z jego głębi duszy i serca. Genialny wirtuoz w posługiwaniu się energią. Niezwykle precyzyjny, skrupulatny i skuteczny w swojej pracy. To prawda, że Pan Aleksander wysoko ceni swoją pracę, lecz jego pomoc - bezcenna.
|
|
|
|
|
|
Tulsi
|
26.12.2016 - 15:48
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 9350

|
CYTAT(Nefretete @ 26.12.2016 - 15:27)  Byłam przez długi okres czasu gwałcona astralnie, prześladowana, nękana i katowana energetycznie przez sadystycznego oprawcę - ezoteryka. Pan Aleksander Deyev okazał się jedynym, skutecznym terapeutą, który pomógł mi w mojej niezwykle trudnej sytuacji życiowej. Pomógł mi w momencie, gdzie inni terapeuci poddali się. Okazał się jedyną osobą, która była w stanie uwolnić mnie z tego piekła, w którym się znalazłam. Ocalił moje życie a przede wszystkim moją Duszę. Otoczył mnie zrozumieniem, wsparciem oraz pomocą o jakiej nawet nie marzyłam. Jest to człowiek, który swoim postępowaniem poświadcza wszystko co pisze na swojej stronie internietowej. Wszystko co czyni, czyni z Duszą. Jego mądrość bije z jego głębi duszy i serca. Genialny wirtuoz w posługiwaniu się energią. Niezwykle precyzyjny, skrupulatny i skuteczny w swojej pracy. To prawda, że Pan Aleksander wysoko ceni swoją pracę, lecz jego pomoc - bezcenna. Od jednego razu pogonil tego gnoja czy iles tam seansow bylo potrzeba ? Mam nadzieje, ze odczepil go na dobre.
|
|
|
|
|
|
Rafael198
|
26.12.2016 - 18:50
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 9451

|
CYTAT(Nefretete @ 26.12.2016 - 15:27)  Byłam przez długi okres czasu gwałcona astralnie, prześladowana, nękana i katowana energetycznie przez sadystycznego oprawcę - ezoteryka. Pan Aleksander Deyev okazał się jedynym, skutecznym terapeutą, który pomógł mi w mojej niezwykle trudnej sytuacji życiowej. Pomógł mi w momencie, gdzie inni terapeuci poddali się. Okazał się jedyną osobą, która była w stanie uwolnić mnie z tego piekła, w którym się znalazłam. Ocalił moje życie a przede wszystkim moją Duszę. Otoczył mnie zrozumieniem, wsparciem oraz pomocą o jakiej nawet nie marzyłam. Jest to człowiek, który swoim postępowaniem poświadcza wszystko co pisze na swojej stronie internietowej. Wszystko co czyni, czyni z Duszą. Jego mądrość bije z jego głębi duszy i serca. Genialny wirtuoz w posługiwaniu się energią. Niezwykle precyzyjny, skrupulatny i skuteczny w swojej pracy. To prawda, że Pan Aleksander wysoko ceni swoją pracę, lecz jego pomoc - bezcenna. temat jest bardzo kontrowersyjny, miałem okazje spotkać takich ludzi, ale na pewno to nie jest temat do poruszania na tej stronie, to są sprawy za poważne szacunek dla tej osoby za szczerość i odwagę
|
|
|
|
|
|
Nefretete
|
27.12.2016 - 09:08
|
Gość Rodziny
Grupa: Validating

Nr użytkownika: 9924

|
... Shagy...z Twoich wypowiedzi wynika, że mało w życiu doświadczyłeś/aś, ale nic straconego, wszystko przed Tobą :) miłego doświadczania pozdrawiam
|
|
|
|
|
|

3 Stron
1 2 3 >
|
 |
|