Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Aleksander Deyev ?
Shagy
post 21.03.2015 - 23:34
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9465

Witam, czy ktoś słyszał o tym Panu, ktoś miał styczność, pytam bo moja mama chciała skorzystać z jego 'pomocy'.
Profile CardPM
+Quote Post
3 Stron V   1 2 3 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
nosołamacz
post 23.03.2015 - 05:51
Post #2

Efekt Jojo
Nr użytkownika: 9345

Ściema. Wyciąga nie choroby, a pieniadze z portwela xD taki mały off top

Nie nie słyszałem o nim xD
Profile CardPM
+Quote Post
Shagy
post 23.03.2015 - 09:22
Post #3

Dusza Towarzystwa

Podobno jest podróżnikiem astralnym, rozmawiałem z dwiema osobami, którym rzekomo pomógł, ale w internecie czytałem opinie kobiety, która wysłała do niego zdjęcie z zapytaniem co jej dolega - w odpowiedzi dostała odp. 'że chodzi o klątwy od poprzedniego partnera' co potwierdziła pisząca to osoba że kilka lat temu zerwała z chłopakiem, który ją przeklinał i nękał, ale za kilka tygodni wysłała znów foto z zapytaniem co jej jest i dostała odpowiedź, że jej dusza 'jest obok' od 15 lat ;/

Podobno rozmawia z duszą i często mówi że dusza jest obok, albo schowała się w czakrze podstawy itp. Trochę mi to śmierdzi.

Chodzi o moją mamę, trochę wierzy w takie bajki, ale może coś w tym jest?
Profile CardPM
+Quote Post
Krukos
post 23.03.2015 - 11:09
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating
Nr użytkownika: 7269

co w tym jest, jeżeli każdy jasnowidz powie co innego

zielarz patrzył w słońce i uzyskał potęgę dojrzenia stonki na kartoflu, no zielarz czemu ty nie przepowiadasz przyszłości, a żeś taki oświczony przez słonko.
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 23.03.2015 - 11:26
Post #5

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

(IMG:http://i1255.photobucket.com/albums/hh622/JerryBenekToffik/g1420upawka_zps4f3e82cf.jpg)

Suchol od dziś będę komentował Twoje teksty obrazkami a to dlatego, że nie rozumiesz kompletnie tego co się Tobie pisze:) W sumie nie wiem czy zrozumiesz obrazkowe przesłania to podpowiem Ci, że teraz Cię wyśmiałem.
Profile CardPM
+Quote Post
Luu
post 23.03.2015 - 12:22
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9642

Parafrazując powiedzenie 'ładne to co się komu podoba' napisałabym 'dobre to co komu pomaga' ;).
... więc jeśli ktoś czuje, ze akurat to mu pomoże, to, moim zdaniem, niech próbuje :) ... z zachowaniem oczywiście zdrowego dystansu do tego.

A w czytanie z foto nie bardzo wierzę, po prostu za dużo zawirowań - energia tego co foto robił, wywoływał, energia urządzenia a teraz często też obróbka dochodzi itd i potem z dwóch rożnych zdjęć tej samej osoby, może wibrować zupełnie inna energia.
Profile CardPM
+Quote Post
bielik110
post 23.03.2015 - 19:43
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8602

CYTAT(Shagy @ 22.03.2015 - 00:34) *
Witam, czy ktoś słyszał o tym Panu, ktoś miał styczność, pytam bo moja mama chciała skorzystać z jego 'pomocy'.

:) Znalazłem coś takiego,i powiem że jest pewny siebie:) i ciepło słychać z jego głosu:)

https://www.youtube.com/watch?v=KuhtvfEkkRc
Profile CardPM
+Quote Post
pigsonwings
post 23.03.2015 - 19:51
Post #8

haereticus
Nr użytkownika: 9314

Zbyszek nagrał kilka audycji z tą osobą 34,35,42,43,44 i któreś jeszcze, człowiek ciekawy, jak dla mnie pozytywny, wie co powinno się wiedzieć

http://www.paranormalium.pl/index.php?akcj...12&strona=4
Profile CardPM
+Quote Post
Shagy
post 23.03.2015 - 20:00
Post #9

Dusza Towarzystwa

Powiem że robi dobre wrażenie, ale płaci się 500 zł z góry i przez tydzień coś 'majstruje' ze zdjęciem...
Profile CardPM
+Quote Post
pigsonwings
post 23.03.2015 - 20:12
Post #10

haereticus
Nr użytkownika: 9314

każdy jest furtką dla siebie po co szukać na zewnątrz, aczkolwiek jak kogoś na to stać to jego wola. Deyev jest dobrym człowiekiem tylko dziwiła mnie ta chęć odejścia wgl z obrębu tej planety po śmierci fizycznej no i faktycznie się ceni :) Jak dla mnie jest tu jeszcze sporo do zrobienia przez kolejne tysiąclecia, chociaż z biegiem czasu chyba bardziej jestem skłonny przyznać mu rację że ludzie tutaj nie chcą się zmieniać wibrują od skrajnego materializmu po odskoki w totalną iluzję. Tak opuścić tonącą łajbę nie po rycersku :p tegoż nawet lamowie buddyjscy nie robią :)

oczy na zdjęciu są lustrem człowieka, dzięki nim ma głębszy wgląd w daną osobę. Tylko oczy.
Profile CardPM
+Quote Post
Jenn
post 28.03.2015 - 16:39
Post #11

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9744

CYTAT(Luu @ 23.03.2015 - 12:22) *
Parafrazując powiedzenie 'ładne to co się komu podoba' napisałabym 'dobre to co komu pomaga' ;).
... więc jeśli ktoś czuje, ze akurat to mu pomoże, to, moim zdaniem, niech próbuje :) ... z zachowaniem oczywiście zdrowego dystansu do tego.

Ale to właśnie ta wiara uzdrawia, a nie dystans.
Profile CardPM
+Quote Post
Shagy
post 10.06.2015 - 22:50
Post #12

Dusza Towarzystwa

a nie wiem - dla mnie jest oszustem :)
jak można sprawdzić coś na czym się nie znamy i czego nie rozumiemy,
wszystkim mówi to samo (mniej więcej) że dusza odeszła 15 lat temu, 10 itp.
Ale czy samochód na autostradzie może jechać bez kierowcy ? albo z kierowcą w bagażniku ? nie wiem.

Na swojej stronie ma rzekomo opinie swoich klientów, którzy go wychwalają, ale jak je czytałem to 'ton' był często taki sam, jakby pisany przez jedną osobę :/
(opinie pojawią się po przesłaniu maila do niego, gdyby było tam okienko gdzie można wpisać co się chce to może bym uwierzył, a na stronie fb jakoś zero odzewu, nikt się nie wpisuje - dziwne).

Chyba zostaliśmy tak wychowani, że chcemy czuć się zależni od kogoś, co powie rodzic, nauczyciel, oo a słowo lekarza jest święte, nie wierzymy w siebie. A jak ktoś nam powie że dusza jest obok i za 1000 zł 'nas naprawi' to lecimy na to :D

Moja mama wierzy w takich nietypowych uzdrowicieli bo kilkanaście lat temu taki szaman faktycznie uzdrowił mojego ojca, nie wiem jak na niego trafiła, ale przyjmował w szopie i nie robił sobie żadnej reklamy a miał tłumy ludzi na posesji. a A.D. reklamuje się gdzie może, to jest dziwne:)

Może jeszcze ktoś się wypowie, może ktoś miał styczność ?
Profile CardPM
+Quote Post
Konopix
post 11.06.2015 - 00:10
Post #13

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9526

Uzdrowiciel jak uzdrowiciel, zrobi tyle żeby po dupie samemu nie dostać a jednak zarobić.
Profile CardPM
+Quote Post
MadziaKK
post 17.06.2015 - 12:06
Post #14

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2037

Ja moge pomoc, jak cos
Profile CardPM
+Quote Post
Nefretete
post 26.12.2016 - 15:27
Post #15

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 9924

Byłam przez długi okres czasu gwałcona astralnie, prześladowana, nękana i katowana energetycznie przez sadystycznego oprawcę - ezoteryka.
Pan Aleksander Deyev okazał się jedynym, skutecznym terapeutą, który pomógł mi w mojej niezwykle trudnej sytuacji życiowej.
Pomógł mi w momencie, gdzie inni terapeuci poddali się.
Okazał się jedyną osobą, która była w stanie uwolnić mnie z tego piekła, w którym się znalazłam.
Ocalił moje życie a przede wszystkim moją Duszę.
Otoczył mnie zrozumieniem, wsparciem oraz pomocą o jakiej nawet nie marzyłam.
Jest to człowiek, który swoim postępowaniem poświadcza wszystko co pisze na swojej stronie internietowej.
Wszystko co czyni, czyni z Duszą. Jego mądrość bije z jego głębi duszy i serca.
Genialny wirtuoz w posługiwaniu się energią.
Niezwykle precyzyjny, skrupulatny i skuteczny w swojej pracy.
To prawda, że Pan Aleksander wysoko ceni swoją pracę, lecz jego pomoc - bezcenna.

Profile CardPM
+Quote Post
Tulsi
post 26.12.2016 - 15:48
Post #16

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9350

CYTAT(Nefretete @ 26.12.2016 - 15:27) *
Byłam przez długi okres czasu gwałcona astralnie, prześladowana, nękana i katowana energetycznie przez sadystycznego oprawcę - ezoteryka.
Pan Aleksander Deyev okazał się jedynym, skutecznym terapeutą, który pomógł mi w mojej niezwykle trudnej sytuacji życiowej.
Okazał się jedyną osobą, która była w stanie uwolnić mnie z tego piekła, w którym się znalazłam.
Jest to człowiek, który swoim postępowaniem poświadcza wszystko co pisze na swojej stronie internietowej.
To prawda, że Pan Aleksander wysoko ceni swoją pracę, lecz jego pomoc - bezcenna.

Od jednego razu pogonil tego gnoja czy iles tam seansow bylo potrzeba ?
Mam nadzieje, ze odczepil go na dobre.
Profile CardPM
+Quote Post
Rafael198
post 26.12.2016 - 18:50
Post #17

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9451

CYTAT(Nefretete @ 26.12.2016 - 15:27) *

temat jest bardzo kontrowersyjny, miałem okazje spotkać takich ludzi, ale na pewno to nie jest temat do poruszania na tej stronie, to są sprawy za poważne
szacunek dla tej osoby za szczerość i odwagę
Profile CardPM
+Quote Post
Shagy
post 26.12.2016 - 22:23
Post #18

Dusza Towarzystwa

boszeee co za pseudo reklama swojej osoby .......
ludzie są tak ogłupiani przez tv że wystarczy że taki człowiek pisze na wszystkich forach pozytywne opinie o sobie i zarabia kilka tysi na dzień ......

Profile CardPM
+Quote Post
Tulsi
post 26.12.2016 - 22:36
Post #19

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9350

CYTAT(Shagy @ 26.12.2016 - 22:23) *
boszeee co za pseudo reklama swojej osoby .......
ludzie są tak ogłupiani przez tv że wystarczy że taki człowiek pisze na wszystkich forach pozytywne opinie o sobie i zarabia kilka tysi na dzień ......

.......tak myslisz?........???
Profile CardPM
+Quote Post
Shagy
post 26.12.2016 - 23:22
Post #20

Dusza Towarzystwa

opinii na necie jest sporo, każdy może sobie wyrobić swoje zdanie, nie mnie oceniać kto, co, czym i jak się zajmuje.
każdy tworzy swoją karmę:D
Profile CardPM
+Quote Post
Nefretete
post 27.12.2016 - 09:08
Post #21

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 9924

... Shagy...z Twoich wypowiedzi wynika, że mało w życiu doświadczyłeś/aś, ale nic straconego, wszystko przed Tobą :) miłego doświadczania pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
3 Stron V   1 2 3 >
Start new topic