zdrogi.blogspot.com
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 444
hmm? ostatnio zdarzyło mi się wyjście które trwało ok 15 min czasu "rzeczywistego" natomiast moje subiektywne odczucie czasu w poza to jakieś kilka godzin.
Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 244
Ja najdłużej ponad godzinke. Nakopalem wtedy straznika a dopiero pozniej dowiedzialem sie ze to byl straznik ;] No nie bedzie mnie nikt do ciala sciagal, nie? :P
Członek Rodziny
Nr użytkownika: 82
CYTAT
Wychodzisz na zawołanie!? To musi być uciążliwe. A co trzeba zawołać żebyś wyszedł? np. mama z kuchni: Maciek maciek obiad! a ty fru do strala:))))))
Wychodze za każdą próbą, poniekąd jest to uciążliwe. Kłade sie normalnie spać i czasem tak z zaskoczenia oobe przychodzi. Człowiek chce normalnie pospać a tu ch***. Walczyć z tym czasem trza bo wypier*ala po kilka czasem naście razy w ciągu kilku minut.
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496
Ostanio zaczeło mi się nudzić: "porozmawiałem" z każdą napotkaną niewiastą :P przesunąłem faze do środka siadłem na kamieniu i siedziałem . Byłem około 20-30 minut załamanie czasu w POZA wygląda inaczej, czy to wyklucza istnienie czasoprzestrzeni? Nie sądze .Pozdro
Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691
CYTAT(bachu @ 22.09.2007 - 04:22)
Wychodze za każdą próbą, poniekąd jest to uciążliwe. Kłade sie normalnie spać i czasem tak z zaskoczenia oobe przychodzi. Człowiek chce normalnie pospać a tu ch***. Walczyć z tym czasem trza bo wypier*ala po kilka czasem naście razy w ciągu kilku minut.