oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Spotkanie ForumowiczÓw Oobe W Szczecinie
Bezimienny Wiatr
post 06.04.2016 - 19:19
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Musimy zebrać chociaż z 4, 5 osób, z tego forum, żeby zorganizować ''zlot''. Niech wpisują się na listę osoby chętne. Osoby, które nie będą wydziwiać i są w stanie przyjechać. Nie róbcie mi w tym temacie żadnych dymów i żadnych głupich pytań, czy zlot może się odbyć gdzie indziej (NIE MOŻE) i czy mamy miejsce zakwaterowania jakieś już na oku. Nie mamy, ale będziemy mieć, miejsce docelowe zlotu to SZCZECIN. Teraz musimy zebrać chętnych i zdeterminowanych, wtedy reszta nie będzie problemem. Co do daty, to 30 kwiecień, ale to możemy zmienić. Zgłaszajcie się, KTO CHCE SIĘ SPOTKAĆ W SZCZECINIE I POBYĆ KILKA DNI ZE SOBĄ, WYMIENIAJĄC SIĘ DOŚWIADCZENIAMI, PRZEMYŚLENIAMI I ROBIĄC WSPÓLNIE TO I OWO I WIĘCEJ, RĘKA DO GÓRY!!!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Stron V   1 2 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
Bezimienny Wiatr
post 06.04.2016 - 19:27
Post #2

Dusza Towarzystwa

Mamy 3 osoby chętne, na ten moment

1. Allanntaniel
2. Nosołamacz
3. Osoba spoza forum

+Quote Post
Majin
post 06.04.2016 - 19:30
Post #3

Członek Rodziny
Grupa: Validating

Notatnik

Kolejny temat o zlocie. Może zróbcie osobne tematy do każdych miast w Polsce. :P

+Quote Post
Foks
post 06.04.2016 - 19:36
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Majin @ 06.04.2016 - 20:30) *
Kolejny temat o zlocie. Może zróbcie osobne tematy do każdych miast w Polsce. :P

W Zabrzu kto chce sie zlotować. Może pójdziemy na masońskiego M-aka:)

+Quote Post
jacob
post 06.04.2016 - 20:35
Post #5

Gość Rodziny
*

Jeśli termin się zmieni to ja chcę jechać. Nie wydziwiam, tylko dopiero dowiedziałem się o zlocie i już nie mogę nic zrobić by mieć wolną majówkę.

+Quote Post
Bezimienny Wiatr
post 06.04.2016 - 22:22
Post #6

Dusza Towarzystwa

WZYWAM WAS :)

+Quote Post
DonBuziallo
post 06.04.2016 - 23:49
Post #7

Dusza Towarzystwa

Może zróbmy Konferencję PÓŁNOC i Konferencję POŁUDNIE.
Będzie najprościej, najbliżej i najwygodniej dla niepewnych.

+Quote Post
Foks
post 07.04.2016 - 04:09
Post #8

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(DonBuziallo @ 07.04.2016 - 00:49) *
Może zróbmy Konferencję PÓŁNOC i Konferencję POŁUDNIE.
Będzie najprościej, najbliżej i najwygodniej dla niepewnych.

Ja mam urodziny w majowe to mogl bym tylko podjechac gdzies na gornym slasku.

+Quote Post
Stworek
post 07.04.2016 - 13:47
Post #9

Gość Rodziny
*

CYTAT(Allanntaniel @ 06.04.2016 - 19:19) *
Musimy zebrać chociaż z 4, 5 osób, z tego forum, żeby zorganizować ''zlot''. Niech wpisują się na listę osoby chętne. Osoby, które nie będą wydziwiać i są w stanie przyjechać. Nie róbcie mi w tym temacie żadnych dymów i żadnych głupich pytań, czy zlot może się odbyć gdzie indziej (NIE MOŻE) i czy mamy miejsce zakwaterowania jakieś już na oku. Nie mamy, ale będziemy mieć, miejsce docelowe zlotu to SZCZECIN. Teraz musimy zebrać chętnych i zdeterminowanych, wtedy reszta nie będzie problemem. Co do daty, to 30 kwiecień, ale to możemy zmienić. Zgłaszajcie się, KTO CHCE SIĘ SPOTKAĆ W SZCZECINIE I POBYĆ KILKA DNI ZE SOBĄ, WYMIENIAJĄC SIĘ DOŚWIADCZENIAMI, PRZEMYŚLENIAMI I ROBIĄC WSPÓLNIE TO I OWO I WIĘCEJ, RĘKA DO GÓRY!!!!!!

Czy mimo wstępnych deklaracji dałoby się zrobić jednak zlot gdzieś bliżej centrum naszego pięknego kraju:)? Może to pomoże frekwencji... Ja np. bardzo chciałbym przyjechać, ale to co mamy na ten moment nie do zmiany (czyli miejsce zlotu: Kołobrzeg) jest dla mnie barierą nie do przejścia (jestem z Lublina). Jeśli aktualnie są nawet zadeklarowane 4-5 osób chętnych to co to za zlot???:) Może zmiana lokalizacji coś pomoże??? Myślę, że jak zlot odbywałby się bliżej centrum Polski to dla wielu z nas byłoby to dużym udogodnieniem.... Tj. wyrównana szansa dla wszystkich niezależnie od miejsca zamieszkania... W końcu na taki zlot chciałoby zapewne przyjechać sporo osób z całego kraju, a nie tylko z północnej Polski... Mnie już w razie zmiany lokalizacji macie...:) Ale ok, to tylko moja opinia... Wiem, że w jakiś mnie bliżej nieznany sposób (jestem tu w miarę nowy) decyzja już zapadła i to w pełni respektuję. Ale może można ją zmienić skoro jeszcze nie ma rezerwacji...??? Tak przynajmniej zrozumiałem.. Nie chcę nikomu przeszkadzać, bo wiem, że organizator ma zawsze pod górkę:) I zawsze należy mu się szacunek, za to, że się w ogóle zajmuję tego typu sprawą...No ale może coś jeszcze da się zmienić...???:) Tak dla dobra wszystkich i frekwencji...

+Quote Post
Stworek
post 07.04.2016 - 13:47
Post #10

Gość Rodziny
*

CYTAT(Allanntaniel @ 06.04.2016 - 19:19) *

Czy mimo wstępnych deklaracji dałoby się zrobić jednak zlot gdzieś bliżej centrum naszego pięknego kraju:)? Może to pomoże frekwencji... Ja np. bardzo chciałbym przyjechać, ale to co mamy na ten moment nie do zmiany (czyli miejsce zlotu: Kołobrzeg) jest dla mnie barierą nie do przejścia (jestem z Lublina). Jeśli aktualnie są nawet zadeklarowane 4-5 osób chętnych to co to za zlot???:) Może zmiana lokalizacji coś pomoże??? Myślę, że jak zlot odbywałby się bliżej centrum Polski to dla wielu z nas byłoby to dużym udogodnieniem.... Tj. wyrównana szansa dla wszystkich niezależnie od miejsca zamieszkania... W końcu na taki zlot chciałoby zapewne przyjechać sporo osób z całego kraju, a nie tylko z północnej Polski... Mnie już w razie zmiany lokalizacji macie...:) Ale ok, to tylko moja opinia... Wiem, że w jakiś mnie bliżej nieznany sposób (jestem tu w miarę nowy) decyzja już zapadła i to w pełni respektuję. Ale może można ją zmienić skoro jeszcze nie ma rezerwacji...??? Tak przynajmniej zrozumiałem.. Nie chcę nikomu przeszkadzać, bo wiem, że organizator ma zawsze pod górkę:) I zawsze należy mu się szacunek, za to, że się w ogóle zajmuję tego typu sprawą...No ale może coś jeszcze da się zmienić...???:) Tak dla dobra wszystkich i frekwencji...

+Quote Post
nosołamacz
post 07.04.2016 - 14:59
Post #11

Efekt Jojo

Notatnik

na razie czekamy na chętnych, a później wybierzemy miejscówke. z kołobrzegu jestem tylko ja wiec ta miejscówka może spokojnie odpaść, bo wole się przejechać i poznać coś nowego, a nie gnić na starych śmieciach. :)

+Quote Post
nosołamacz
post 07.04.2016 - 19:43
Post #12

Efekt Jojo

Notatnik

chętnych jak zwykle...

+Quote Post
Andy16
post 07.04.2016 - 20:13
Post #13

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Zróbcie w Warszawie - najbardziej sprawiedliwe miejsce i najwięcej atrakcji można tam znaleźć. Łatwy dojazd zewsząd. No i co najważniejsze, byłoby to plus parę osób - ja, Adrian, pewnie Paweł, Stworek, Nos też by pewnie pojechał, może Marcin. A z Wrocka do Wawy jedzie Express Inter City, więc możecie wozić ekskluzywnie swoje luksusowe dupy, nawet pierwszą klasą.

+Quote Post
nosołamacz
post 07.04.2016 - 22:08
Post #14

Efekt Jojo

Notatnik

miałaś nie jechać na "zlot szowinistów"...

+Quote Post
Andy16
post 07.04.2016 - 22:10
Post #15

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Gdybym miała wybierać między koncertem a zlotem szowinistów, to wybrałabym to pierwsze. Nie przekształcaj moich słów.
Może nie chcesz żebym jechała?

+Quote Post
nosołamacz
post 07.04.2016 - 22:12
Post #16

Efekt Jojo

Notatnik

zwisa mi to.

+Quote Post
Andy16
post 07.04.2016 - 22:14
Post #17

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Wcale Ci nie zwisa, że jadę i to z Billem Gates'em.

+Quote Post
Bezimienny Wiatr
post 07.04.2016 - 22:51
Post #18

Dusza Towarzystwa

Masakra co tu sie dzieje

+Quote Post
DonBuziallo
post 07.04.2016 - 23:00
Post #19

Dusza Towarzystwa

Sandra i Andrzej -
Załóżcie sobie osobny temat tylko dla siebie
i tam się pojeżdżajcie do woli,
bo wszędzie robicie syf.

+Quote Post
Andy16
post 07.04.2016 - 23:04
Post #20

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dobrze, ale jestem ANDY! Nie Sandra.

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park