|
|
06.04.2016 - 19:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Musimy zebrać chociaż z 4, 5 osób, z tego forum, żeby zorganizować ''zlot''. Niech wpisują się na listę osoby chętne. Osoby, które nie będą wydziwiać i są w stanie przyjechać. Nie róbcie mi w tym temacie żadnych dymów i żadnych głupich pytań, czy zlot może się odbyć gdzie indziej (NIE MOŻE) i czy mamy miejsce zakwaterowania jakieś już na oku. Nie mamy, ale będziemy mieć, miejsce docelowe zlotu to SZCZECIN. Teraz musimy zebrać chętnych i zdeterminowanych, wtedy reszta nie będzie problemem. Co do daty, to 30 kwiecień, ale to możemy zmienić. Zgłaszajcie się, KTO CHCE SIĘ SPOTKAĆ W SZCZECINIE I POBYĆ KILKA DNI ZE SOBĄ, WYMIENIAJĄC SIĘ DOŚWIADCZENIAMI, PRZEMYŚLENIAMI I ROBIĄC WSPÓLNIE TO I OWO I WIĘCEJ, RĘKA DO GÓRY!!!!!!
|
|
|
|
![]() |
06.04.2016 - 19:27
|
|
|
Mamy 3 osoby chętne, na ten moment
1. Allanntaniel 2. Nosołamacz 3. Osoba spoza forum |
|
|
|
06.04.2016 - 19:30
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Kolejny temat o zlocie. Może zróbcie osobne tematy do każdych miast w Polsce. :P
|
|
|
|
06.04.2016 - 19:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
06.04.2016 - 20:35
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jeśli termin się zmieni to ja chcę jechać. Nie wydziwiam, tylko dopiero dowiedziałem się o zlocie i już nie mogę nic zrobić by mieć wolną majówkę.
|
|
|
|
06.04.2016 - 22:22
|
|
|
WZYWAM WAS :)
|
|
|
|
06.04.2016 - 23:49
|
|
|
Może zróbmy Konferencję PÓŁNOC i Konferencję POŁUDNIE.
Będzie najprościej, najbliżej i najwygodniej dla niepewnych. |
|
|
|
07.04.2016 - 04:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
07.04.2016 - 13:47
|
|
|
Musimy zebrać chociaż z 4, 5 osób, z tego forum, żeby zorganizować ''zlot''. Niech wpisują się na listę osoby chętne. Osoby, które nie będą wydziwiać i są w stanie przyjechać. Nie róbcie mi w tym temacie żadnych dymów i żadnych głupich pytań, czy zlot może się odbyć gdzie indziej (NIE MOŻE) i czy mamy miejsce zakwaterowania jakieś już na oku. Nie mamy, ale będziemy mieć, miejsce docelowe zlotu to SZCZECIN. Teraz musimy zebrać chętnych i zdeterminowanych, wtedy reszta nie będzie problemem. Co do daty, to 30 kwiecień, ale to możemy zmienić. Zgłaszajcie się, KTO CHCE SIĘ SPOTKAĆ W SZCZECINIE I POBYĆ KILKA DNI ZE SOBĄ, WYMIENIAJĄC SIĘ DOŚWIADCZENIAMI, PRZEMYŚLENIAMI I ROBIĄC WSPÓLNIE TO I OWO I WIĘCEJ, RĘKA DO GÓRY!!!!!! Czy mimo wstępnych deklaracji dałoby się zrobić jednak zlot gdzieś bliżej centrum naszego pięknego kraju:)? Może to pomoże frekwencji... Ja np. bardzo chciałbym przyjechać, ale to co mamy na ten moment nie do zmiany (czyli miejsce zlotu: Kołobrzeg) jest dla mnie barierą nie do przejścia (jestem z Lublina). Jeśli aktualnie są nawet zadeklarowane 4-5 osób chętnych to co to za zlot???:) Może zmiana lokalizacji coś pomoże??? Myślę, że jak zlot odbywałby się bliżej centrum Polski to dla wielu z nas byłoby to dużym udogodnieniem.... Tj. wyrównana szansa dla wszystkich niezależnie od miejsca zamieszkania... W końcu na taki zlot chciałoby zapewne przyjechać sporo osób z całego kraju, a nie tylko z północnej Polski... Mnie już w razie zmiany lokalizacji macie...:) Ale ok, to tylko moja opinia... Wiem, że w jakiś mnie bliżej nieznany sposób (jestem tu w miarę nowy) decyzja już zapadła i to w pełni respektuję. Ale może można ją zmienić skoro jeszcze nie ma rezerwacji...??? Tak przynajmniej zrozumiałem.. Nie chcę nikomu przeszkadzać, bo wiem, że organizator ma zawsze pod górkę:) I zawsze należy mu się szacunek, za to, że się w ogóle zajmuję tego typu sprawą...No ale może coś jeszcze da się zmienić...???:) Tak dla dobra wszystkich i frekwencji... |
|
|
|
07.04.2016 - 13:47
|
|
|
Musimy zebrać chociaż z 4, 5 osób, z tego forum, żeby zorganizować ''zlot''. Niech wpisują się na listę osoby chętne. Osoby, które nie będą wydziwiać i są w stanie przyjechać. Nie róbcie mi w tym temacie żadnych dymów i żadnych głupich pytań, czy zlot może się odbyć gdzie indziej (NIE MOŻE) i czy mamy miejsce zakwaterowania jakieś już na oku. Nie mamy, ale będziemy mieć, miejsce docelowe zlotu to SZCZECIN. Teraz musimy zebrać chętnych i zdeterminowanych, wtedy reszta nie będzie problemem. Co do daty, to 30 kwiecień, ale to możemy zmienić. Zgłaszajcie się, KTO CHCE SIĘ SPOTKAĆ W SZCZECINIE I POBYĆ KILKA DNI ZE SOBĄ, WYMIENIAJĄC SIĘ DOŚWIADCZENIAMI, PRZEMYŚLENIAMI I ROBIĄC WSPÓLNIE TO I OWO I WIĘCEJ, RĘKA DO GÓRY!!!!!! Czy mimo wstępnych deklaracji dałoby się zrobić jednak zlot gdzieś bliżej centrum naszego pięknego kraju:)? Może to pomoże frekwencji... Ja np. bardzo chciałbym przyjechać, ale to co mamy na ten moment nie do zmiany (czyli miejsce zlotu: Kołobrzeg) jest dla mnie barierą nie do przejścia (jestem z Lublina). Jeśli aktualnie są nawet zadeklarowane 4-5 osób chętnych to co to za zlot???:) Może zmiana lokalizacji coś pomoże??? Myślę, że jak zlot odbywałby się bliżej centrum Polski to dla wielu z nas byłoby to dużym udogodnieniem.... Tj. wyrównana szansa dla wszystkich niezależnie od miejsca zamieszkania... W końcu na taki zlot chciałoby zapewne przyjechać sporo osób z całego kraju, a nie tylko z północnej Polski... Mnie już w razie zmiany lokalizacji macie...:) Ale ok, to tylko moja opinia... Wiem, że w jakiś mnie bliżej nieznany sposób (jestem tu w miarę nowy) decyzja już zapadła i to w pełni respektuję. Ale może można ją zmienić skoro jeszcze nie ma rezerwacji...??? Tak przynajmniej zrozumiałem.. Nie chcę nikomu przeszkadzać, bo wiem, że organizator ma zawsze pod górkę:) I zawsze należy mu się szacunek, za to, że się w ogóle zajmuję tego typu sprawą...No ale może coś jeszcze da się zmienić...???:) Tak dla dobra wszystkich i frekwencji... |
|
|
|
07.04.2016 - 14:59
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
na razie czekamy na chętnych, a później wybierzemy miejscówke. z kołobrzegu jestem tylko ja wiec ta miejscówka może spokojnie odpaść, bo wole się przejechać i poznać coś nowego, a nie gnić na starych śmieciach. :)
|
|
|
|
07.04.2016 - 19:43
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
chętnych jak zwykle...
|
|
|
|
07.04.2016 - 20:13
|
|
|
Zróbcie w Warszawie - najbardziej sprawiedliwe miejsce i najwięcej atrakcji można tam znaleźć. Łatwy dojazd zewsząd. No i co najważniejsze, byłoby to plus parę osób - ja, Adrian, pewnie Paweł, Stworek, Nos też by pewnie pojechał, może Marcin. A z Wrocka do Wawy jedzie Express Inter City, więc możecie wozić ekskluzywnie swoje luksusowe dupy, nawet pierwszą klasą.
|
|
|
|
07.04.2016 - 22:08
|
|
|
miałaś nie jechać na "zlot szowinistów"...
|
|
|
|
07.04.2016 - 22:10
|
|
|
Gdybym miała wybierać między koncertem a zlotem szowinistów, to wybrałabym to pierwsze. Nie przekształcaj moich słów.
Może nie chcesz żebym jechała? |
|
|
|
07.04.2016 - 22:12
|
|
|
zwisa mi to.
|
|
|
|
07.04.2016 - 22:14
|
|
|
Wcale Ci nie zwisa, że jadę i to z Billem Gates'em.
|
|
|
|
07.04.2016 - 22:51
|
|
|
Masakra co tu sie dzieje
|
|
|
|
07.04.2016 - 23:00
|
|
|
Sandra i Andrzej -
Załóżcie sobie osobny temat tylko dla siebie i tam się pojeżdżajcie do woli, bo wszędzie robicie syf. |
|
|
|
07.04.2016 - 23:04
|
|
|
Dobrze, ale jestem ANDY! Nie Sandra.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |