Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Tak Szybko? O.o
wollamar
post 20.09.2007 - 14:16
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2109

Witam

O obe dowiedziałem sie niedawno, niecałe 4 dni temu... z początku troszkę sceptycznie do tego podszedłem, no...ale w końcu postanowiłem poćwiczyć sobie relaksacje żeby muc spróbować "wyjść". Pierwszą noc nic ciekawego sie raczej nie działo, czułem tylko lekkie drętwienie kończyn. Ale za to wczoraj! To było coś dziwnego...sciągnołem sobie jakiegoś preseta co miał ułatwiać wejście w obe...leże i leże czekając na "coś" i znowu to samo drętwienie...do tego jakies sylwetki 3 białych postaci na zmianę z jedną...i ni z tego ni z owego poczułem jakbym był przyklejony do deski nachylonej pod kątem 20 stopni w lewo...usiłowałem sie "wyturlikać" ale nie mogłem. w tym momencie poczułem jakby piorun mi walnął w klatkę piersiową (pewnie te wibracje) i tu mam małe pytanie czy pojawieniu sie wibracji towarzyszy szybkie mruganie powiekami? To chyba nie były wibracje bo czułem je tylko w okolicy klatki piersiowej i szyi...trwało to jakieś 7-10 sekund i wszystko sie skończyło...wydaje mi sie że miałem niedaleko do wyjścia ale nie potrafiłem utrzymać tych wibracji..:(
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 8)
ldkiler
post 20.09.2007 - 16:04
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 287

A tak w ogóle to co w tym dziwnego? Mogłeś o tym napisać w swoim notatniku ;)

A tak na moje oko to już niewiele Ci brakowało ;)

A i Gratulacje :)
Profile CardPM
+Quote Post
bobek_balinek
post 20.09.2007 - 16:54
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1039

A Kuba nie A'tuj tyle xD
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 20.09.2007 - 17:39
Post #4

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

Ćwicz i próbuj a wkoncu sie uda, dobrze ci idzie.
Profile CardPM
+Quote Post
wollamar
post 20.09.2007 - 17:51
Post #5

Przechodzień

Nr użytkownika: 2109

Kuba, dla mnie TO wszystko jest dziwne :) Wcześniej nie miałem pojęcia że coś takiego jest możliwe...:D
Profile CardPM
+Quote Post
ldkiler
post 20.09.2007 - 18:44
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 287

A to nie wiedziałem.
A to przepraszam xD

A tak na serio to ćwicz i jeszcze raz czytaj
Profile CardPM
+Quote Post
daywalker
post 20.09.2007 - 22:50
Post #7

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

Na twoim miejscu przewiesiłbym się czosnkiem na noc, i pokój skropił wodą święconą. Nie wiadomo co za diabelstwo się wokół ciebie kręci:/. Ale im wcześniej zaczniesz sie bronić, tym większa szansa że nie popadniesz w obłęd.
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 21.09.2007 - 13:07
Post #8

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

CYTAT(daywalker @ 20.09.2007 - 23:50) *
Na twoim miejscu przewiesiłbym się czosnkiem na noc, i pokój skropił wodą święconą. Nie wiadomo co za diabelstwo się wokół ciebie kręci:/. Ale im wcześniej zaczniesz sie bronić, tym większa szansa że nie popadniesz w obłęd.

Dokładnie.... a jak przyjdzie do ciebie wampir i wyssie ci krew ?? LEPIEJ UWAŻAJ !!!
Profile CardPM
+Quote Post
kater
post 22.09.2007 - 23:01
Post #9

OBE maniak 15
Nr użytkownika: 717

Sory ale kontrowersyjnie bedzie:P Przykro mi sie robi, że z tematu sobie jaja robicie:P:P No i dwa:D czyli moje ulubione:P nie da się wyjść po 4 dniach:0 na to potrzaba miesięcy ćwiczeń( oczywiście niezawsze) ale jak piszesz, że 4 dni temu, miałeś kontrowersje... chodzi o zgłębianie tematu, uczenie się tego dłuższy czas oraz co najważniejsze, musicie w to po prostu uwierzyć, zaufać w 100% że tak jest, przyjąc za pewnik... , a przedewszystkim przeczytać całego Monroea i wyzbyć się wiary dotychczasowej bo taka nie istnieje, no cóż, przykro mi, ale religie są dla ludzi słabych, którzy szukają odpowiedzi i ukojenia właśnie w religiach i wierzeniach a nie w samych sobie i w swoim wnętrzu. lol jakie mi naukowe wyszło:P ale jak juz sie wyjdzie, to niezłe jaja sa:D no po prostu ogranicza nas nasza wyobraźnie i nic wiecej, wiec po co nam zbawienie czy "niebo" jak nikt mi z wierzących jakoś niechciał powiedzieć jak ono wyglada, tylko sam musiałem sobie sprawdzić? zapytrajcie się jakiegoś księdza co myśli na temat wychodzenia z ciała jako dusza to wam powie że jestescie opętani:) a jak muy jeszcze powiecie, że wiecie jak wygląda niebo i jak bedzie po smierci ciała fizycznego to was wodą święconą pokropi LOL dobra do tematu. Jak wrócić? pytanie inne... po co wracać??
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic