oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Katolik - Nieświadomy Satanista
Zielarz Gajowy
post 10.11.2016 - 16:21
Post #1

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Go to the top of the page

+Quote Post
5 Stron V   1 2 3 > »   
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
Shagy
post 10.11.2016 - 17:22
Post #2

Dusza Towarzystwa

jedzenie czyjegoś ciała, picie krwi .....

jednym z metod egzorcyzmów jest współżycie z opętaną :D

obecny Papież "pierdoli" żeby przyjmować z szeroko otwartymi ręcami islamskich żołnierzy ...
to mi śmierdzi nowym porządkiem świata: czyli wymieszać wszystkie rasy, jedna religia, itp itd ......

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 10.11.2016 - 17:46
Post #3

Dupa Towarzystwa

Germanie i inni niech się mieszają. Do Słowian fala emigracji nie dotarła i nie dotrze. Spodobało mi się kiedyś określenie przyjmowania ciała Chrystusa jako symboliczny kanibalizm.

Taki symboliczny kanibalizm to jedno, ale to ukazuje jak człowiekiem można łatwo zawładnąć, że je innemu człowiekowi z ręki.

(IMG:http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201407/1405956252_ff71gt_600.jpg)

+Quote Post
Rafael198
post 10.11.2016 - 19:45
Post #4

Dusza Towarzystwa

proszę byście nie mylili chrześcijan z katolikami

chrześcijanin nie budował świątyń, nie posiadał majątków, wszystko funkcjonowało na zasadzie wspólnoty
chrześcijanie byli wegetarianami, nie zabijali i nie zjadali zwierząt i wyznawali tylko i wyłącznie Boga Ojca, pełnie, Źródło
pierwsi chrześcijanie wierzyli że ciało zostało stworzone przez demona Demurgia, pierwszego archonta, wraz z innymi archontami, Jehowe uznawali za demona
śmierć ciała uznawali jako wyzwolenie, tak jak Jezus powiedział że prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niż bogacz wejdzie do królestwa niebieskiego

Chrześcijanie nie uznawali starego testamentu, co było powodem konfliktu z Żydami sam zaś Rzym uznawał ich za sekciarzy
w pierwszej fazie chrześcijaństwa liczba samobójców była katastrofalna a Rzym był bezlitosny bo nie mógł wymordować całego narodu, dlatego poszedł na kompromis z Żydami i chrześcijanami Żydowskiego pochodzenia tzw tajniakami
to co nazywacie katolicyzmem jest kościołem Rzymsko - Żydowskim
który tworzył krucjaty i wojny katarskie, aby całkowicie wyplenić wiare chrześcijańskom
chcecie znać historie chrześcijan?
Nazwa chrześcijaństwo była używana do roku 340 n.e potem chrześcijanie zeszli do podziemi i powstała nazwa gnostycy- czyli ludzie wiedzy, po roku 1000 n.e została przyjęta nazwa katarów, papierz zorganizował krucjaty przeciwko katarom 1209-1229 walki trwały 20 lat, po przegranej katarów resztę dokończyła inkwizycja
https://pl.wikipedia.org/wiki/Katarzy

dla katara ciało było klatką dla duszy, wierzyli w niewole inkarnacji kontrolowaną przez archontów, ucieczkę z tej niewoli nazywali powrotem do królestwa niebieskiego

to co przedstawiacie to jest wiara rzymska nie chrześcijańska, celem życia chrześcijanina była ucieczka z rzeczywistości stworzonej przez demony
zaś krzyż w wierze gnostyckiej był symboliką bramy do wyzwolenia, śmierć tego co więzi dusze i przejście przez bramę, powrót do pierwotnego domu
co ciekawe krzyż egipski też symbolizował bramę do zaświatów
historia jest bardzo długa, ciekawych zapraszam do faktów historycznych, szukajcie a znajdziecie ale nie mylcie pojęć bo miedzy tymi dwoma wierzeniami jest przepaść nie do pokonania dla każdej ze stron

UZBROIĆ SIĘ DO WALKI list Pawła do Efezjan 6:10-18
10 W końcu bracia, wzmacniajcie się w Panu i w potędze siły jego,
11 Obleczcie się w zbroję bożą, abyście się mogli ostać wobec zasadzek diabelskich.
12 Albowiem toczymy bój nie przeciw ciału i krwi, ale przeciwko książętom i władzom, przeciwko rządcom świata tych ciemności, przeciwko duchom nikczemnym na niebie.
13 Dlatego weźcie zbroję bożą, abyście się mogli sprzeciwić w dzień zły i być we wszystkim doskonali.
14 Stójcie więc, przepasawszy biodra wasze prawdą i "oblókłszy pancerz sprawiedliwości"
15 i obuwszy "nogi w gotowość ewangelii pokoju"

+Quote Post
Tulsi
post 10.11.2016 - 20:13
Post #5

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Rafael198 @ 10.11.2016 - 19:45) *
proszę byście nie mylili chrześcijan z katolikami

chrześcijanin nie budował świątyń, nie posiadał majątków, wszystko funkcjonowało na zasadzie wspólnoty
chrześcijanie byli wegetarianami, nie zabijali i nie zjadali zwierząt i wyznawali tylko i wyłącznie Boga Ojca, pełnie, Źródło
pierwsi chrześcijanie wierzyli że ciało zostało stworzone przez demona Demurgia, pierwszego archonta, wraz z innymi archontami, Jehowe uznawali za demona
śmierć ciała uznawali jako wyzwolenie, tak jak Jezus powiedział że prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niż bogacz wejdzie do królestwa niebieskiego

Chrześcijanie nie uznawali starego testamentu, co było powodem konfliktu z Żydami sam zaś Rzym uznawał ich za sekciarzy
w pierwszej fazie chrześcijaństwa liczba samobójców była katastrofalna a Rzym był bezlitosny bo nie mógł wymordować całego narodu, dlatego poszedł na kompromis z Żydami i chrześcijanami Żydowskiego pochodzenia tzw tajniakami
to co nazywacie katolicyzmem jest kościołem Rzymsko - Żydowskim
który tworzył krucjaty i wojny katarskie, aby całkowicie wyplenić wiare chrześcijańskom
chcecie znać historie chrześcijan?
Nazwa chrześcijaństwo była używana do roku 340 n.e potem chrześcijanie zeszli do podziemi i powstała nazwa gnostycy- czyli ludzie wiedzy, po roku 1000 n.e została przyjęta nazwa katarów, papierz zorganizował krucjaty przeciwko katarom 1209-1229 walki trwały 20 lat, po przegranej katarów resztę dokończyła inkwizycja
https://pl.wikipedia.org/wiki/Katarzy

dla katara ciało było klatką dla duszy, wierzyli w niewole inkarnacji kontrolowaną przez archontów, ucieczkę z tej niewoli nazywali powrotem do królestwa niebieskiego

to co przedstawiacie to jest wiara rzymska nie chrześcijańska, celem życia chrześcijanina była ucieczka z rzeczywistości stworzonej przez demony
zaś krzyż w wierze gnostyckiej był symboliką bramy do wyzwolenia, śmierć tego co więzi dusze i przejście przez bramę, powrót do pierwotnego domu
co ciekawe krzyż egipski też symbolizował bramę do zaświatów
historia jest bardzo długa, ciekawych zapraszam do faktów historycznych, szukajcie a znajdziecie ale nie mylcie pojęć bo miedzy tymi dwoma wierzeniami jest przepaść nie do pokonania dla każdej ze stron

UZBROIĆ SIĘ DO WALKI.
10 W końcu bracia, wzmacniajcie się w Panu i w potędze siły jego,
11 Obleczcie się w zbroję bożą, abyście się mogli ostać wobec zasadzek diabelskich.
12 Albowiem toczymy bój nie przeciw ciału i krwi, ale przeciwko książętom i władzom, przeciwko rządcom świata tych ciemności, przeciwko duchom nikczemnym na niebie.
13 Dlatego weźcie zbroję bożą, abyście się mogli sprzeciwić w dzień zły i być we wszystkim doskonali.
14 Stójcie więc, przepasawszy biodra wasze prawdą i "oblókłszy pancerz sprawiedliwości"
15 i obuwszy "nogi w gotowość ewangelii pokoju"

Madry i swiatly czlowiek jestes Rafael.
Nic dodac, nic ujac.
Amen.

+Quote Post
Rafael198
post 10.11.2016 - 20:35
Post #6

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Tulsi @ 10.11.2016 - 20:13) *
Nic dodac, nic ujac.
Amen.

Niewielu zdaje sobie sprawę, że Amen jest jednym z wielu imion szatana
Amen - egipski bóg życia i płodności, z głową barana
W magii Kabały określona jest procedura wywoływania demonów - być może również upadłych aniołów i wymawianie ich imion służy właśnie temu celowi
"-Po to nosimy imiona, aby nas imieniem wzywano." I ten proceder jest przyczyną tak kategorycznego zakazu kierowników duchowych - zakazu wymawiania owych imion demonicznych
Wyobraźmy sobie typową sytuację, która jest wielu z nas doskonale znana.
Kobieta klęczy przed posągiem Maryii, żegna się krzyżem szatańskim, czyli odwróconym. Modli się - "Zdrowaś Mario" i zakańcza modlitwę - Amen!
Trudno o większą obrazę prawdziwego Boga. Jest to złamanie kilku kategorycznych przykazań.
Drastyczne bałwochwalstwo, czynienie szatańskiego krzyża przed modlitwą, modlitwa do babilońskiej bogini Astarte, czy Królowej Niebios, a na końcu powtórzony krzyż szatański i przywoływanie demona o imieniu - Amen!
Źródło - szatańska biblia
http://www.czarymary.pl/cienik/satanizm/satan.html
są tam podane wszystkie imiona demonów, szybciej bendzie jak skorzystacie z opcji wyszukaj

więcej informacji w filmiku

+Quote Post
Tulsi
post 10.11.2016 - 21:11
Post #7

Dusza Towarzystwa

No pieknie...a ja bylam w Indiach w swiatyniach Sziwy i Kali. To chyba juz po mnie :(Ale wtedy o tym nie wiedzialam.

Prawdziwy Polak- katolik powie ze to bajdy i i tak nie uwierzy, predzej wysmieje i wyszydzi.

+Quote Post
Rafael198
post 10.11.2016 - 21:12
Post #8

Dusza Towarzystwa

Modlitwa nieświadomego katolika
Znak odwróconego krzyża
Ojcze nasz, któryś jest w niebie- niebo? Inny wymiar? Coś poza matrixem, dział kontrolny
święć się imię Twoje; - bóg nie ma imienia, imiennie mają demony
przyjdź królestwo Twoje; - a czego pragnie demon? -cierpienia
bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi;- wiadomo, kontrola Matrixa
chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj;- Jezus powiedział nie samym chlebem żyje człowiek
i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; - wiadomo że ludzie nie są skłonni do wybaczania, wiec jak nie wybaczają to na ich własną prośbę im też nie będzie wybaczone
i nie wódź nas na pokuszenie;
ale nas zbaw od złego.- przykład Hioba, panie boże każdego tylko nie mnie

Znak odwróconego krzyża i
Amen. - wezwanie demona aby zaniósł modlitwę

Modlitwa gnostyka, chrześcijanina
Chrześcijanin nie modli się na pokaz ale z pragnienia serca, wybiera miejsce zaciszne, zamyka się w ciemnicy i mówi tak, wznosząc ręce do góry

Ojcze Nasz który jesteś ponad nami i w nas, Ojcze współczucia, Ojcze naszych dusz
Niech się święci twa wola, jak u źródła tak i w pełni
Ojcze pokarmu dla naszych świadomości daj nam dzisiaj i na każdy dzień
I przebacz nam nasze winy, bo i my pragniemy przebaczać naszym winowajcom
I uchowaj nas od zasadzek złego ducha, albowiem twoja jest moc teraz i wnieskończonosci
Niech tak się stanie- ostanie słowo to akt naszej woli

+Quote Post
Tulsi
post 10.11.2016 - 21:23
Post #9

Dusza Towarzystwa

Cudna ta modlitwa. Naucze sie jej na pamiec. Dzieki :)

+Quote Post
Rafael198
post 10.11.2016 - 21:49
Post #10

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Tulsi @ 10.11.2016 - 21:23) *
Cudna ta modlitwa. Naucze sie jej na pamiec. Dzieki :)

tego sie nie uczy na pamięć, nie wiesz pamięci bo pamięć nie należy do ciebie, nie jest twoja tylko ich
tego sie pragnie, tak bardzo jak świeżego powietrza, w gorącym zadusznym pokoju, w sezonie zimowym :)
jak to mawiają mnisi zen, nie przywiązuj się do własnych myśli, a obserwuj je tak jak obserwuje się chmury
mózg, mięso ogranicza nasz potencjał, poza umysłem mamy dostęp do nieskończoności
a kto nie wierzy, to wystarczy pękniecie czaszki żeby nie wiedzieć kim się jest, gdy zasypiamy też tracimy pamięć, pewien mnich katolicki powiedział że przeciętny człowiek umiera każdego dnia i rodzi się na nowo rano ;)

+Quote Post
Rafael198
post 10.11.2016 - 21:58
Post #11

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Tulsi @ 10.11.2016 - 21:11) *
No pieknie...a ja bylam w Indiach w swiatyniach Sziwy i Kali. To chyba juz po mnie :(Ale wtedy o tym nie wiedzialam.

Prawdziwy Polak- katolik powie ze to bajdy i i tak nie uwierzy, predzej wysmieje i wyszydzi.

to zależy od interpretacji, każda rzecz ma dwie strony medalu dobrom i złom, ja w tej drugiej odnalazłbym informacje i porównał je ze wszystkimi wierzeniami, a na końcu wyciągnąłbym wiosek ogólny
religia hinduska jest tak samo skrzywiona jak katolicka, to tak jakby hindus oceniał katolicyzm nie poznając chrześcijaństwa
ja porównuje buddę do Chrystusa, i tak samo skrzywili jego nauki jak chrystusowe, ale gdy uczysz się ze samego rdzenia, to jesteś poza systemem kontroli
często sobie wyobrażam jakby to Chrystus spotkał sie z buddom na piwie, mieli by ten sam język :)

+Quote Post
Rafael198
post 10.11.2016 - 22:00
Post #12

Dusza Towarzystwa

wielokrotnie byłem atakowany przez demony, szaraków jakieś byty wibracyjne i jak już byłem bez szans i zacząłem się modlić do ojca, pełni, te byty zaciskały mi umysł aby moje myśli nie wychodziły poza obszar przez nich kontrolowany, każde słowo myślowe wiązało się ogromną siłom, bo ich siła jest ogromna, potrafią mocno zblokować umysł atakami wibracyjnymi
Ale nie sprawiedliwym by było gdybym nie napisał o reptylianach, gadzich istotach, wydają się oni być ponad szarakami, bo kilka razy weszli mi do snu, ale nie atakowali mnie, bardziej zgrywali zbyt ważnych, typowych władców,
pamiętam sen, zostałem przeniesiony w podziemia, tam była ogromna pustka a wewnątrz niej piramida, ogromna taka jak w Egipcie, z tym że miała schody, a na czubku piramidy był tron, A na tym tronie siedział reptylianin, w metalowym Chełmie, on kontrolował mój sen, przeniósł mnie na czubek tej piramidy, byłem zaraz obok niego, widziałem jego żółte oczy, ale najbardziej mi zostały w pamięci jego zęby, miałem wtedy myśl, jak z czymś takim walczyć, on to wyłapał i powiedział
że nie zwykle podziwiają i szanują ludzi honorowych, którzy walczą mimo tego że nie widzą sensu i nadziei, zaś gardzą ludźmi którzy się im sprzedawajom, ruchem ręki odesłał mnie do ciała
reptylianie są przeciwnikami, ale z tego co zauważyłem wyznają pewne zasady honorowe, jak samuraje
ale szarki, i różne byty wibracyjne oni nie mają honoru, najgorsze były początki, gdy dopiero się uczyłem, zamykałem oczy i 4 szaraków mnie trzymało każdy za ręce i za nogi a piąty, trzymał ręka na moim czole, teras mnie atakują bardzo rzadko a gdy już to robią to się modle i odchodzą z krzykiem, potrafię wyczuć jak czekają aż zasnę, wtedy odnawiam połączenie z pełnią, wtedy współczuje bo prawdziwa moc tkwi w umiejętności współczucia, nie jesteśmy sami, nasz mózg jest jak planeta, na której wylądowaliśmy, inkarnując straciliśmy poczucie jedności, przez te mięso w którym tymczasowo mieszkamy i które interpretuje to co postrzegamy
wiecie czym jest moc cyfry 3?
3 doświadczalne formy egzystencjonalne
Dziecko, młodzieniec, starzec= ja doświadczam
3 rodzaje miłości napędzające nasze ciała
Syn, oblubieniec, ojciec
Córka, oblubienica, mata
3 typy postrzegania
Ciało, umysł, duch

Generalnie zielarzu to świetny temat, dzięki tobie nie muszę tworzyć nowego, bo zamierzałem zrobić temat o symbolice satanistycznej w kościele rzymsko -katolickim

+Quote Post
Rokinon
post 10.11.2016 - 23:27
Post #13

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Rafael198 @ 10.11.2016 - 21:49) *
tego sie nie uczy na pamięć, nie wiesz pamięci bo pamięć nie należy do ciebie, nie jest twoja tylko ich
tego sie pragnie, tak bardzo jak świeżego powietrza, w gorącym zadusznym pokoju, w sezonie zimowym :)
jak to mawiają mnisi zen, nie przywiązuj się do własnych myśli, a obserwuj je tak jak obserwuje się chmury
mózg, mięso ogranicza nasz potencjał, poza umysłem mamy dostęp do nieskończoności
a kto nie wierzy, to wystarczy pękniecie czaszki żeby nie wiedzieć kim się jest, gdy zasypiamy też tracimy pamięć, pewien mnich katolicki powiedział że przeciętny człowiek umiera każdego dnia i rodzi się na nowo rano ;)

No widzisz kolego, ktoś mi tu zarzucał ,że lobbuję za Zen a my przecież "pochodzimy z innej kultury".

Osoba która założyła ten wątek, zatytułowała go : religia - kontrola. Z tej tezy wynika dalej: jeśli wyzwolisz się od religii staniesz się wolny. Zabawne. Komunistyczny Zachód wyzwolił się od religii i co zyskał?

Co to jest? To jest love mobil.

(IMG:http://lokalo24.de/news/files/2015/08/lola_ar267727.jpg)

(IMG:http://lokalo24.de/news/files/2015/09/org_mb167282-236x300.jpg)

Patologia seksualna w Kassel i w Niemczech objawia się min. popytem na młode kobiety o drobnej budowie ciała z fizjonomią małolatek, co świadczy o ciągotach pedofilskich w sporej części męskiej społeczności niemieckiej. Patologia seksualna objawia się też gęstą siecią burdeli i lokali z oferowaną prostytucją w stosunku do ilości mieszkańców: 400 prostytutek, 20 burdeli, 80 mieszkań meliniarskich i prostytucja uliczna na 192 tys. mieszkańców (30% mieszkańców to imigranci, 10% to wypędzeni). Statystycznie rzecz biorąc te 400 prostytutek przypada na mniej niż 100 tys.osób - tyle liczy męska społeczność miasta, z tego należy odliczyć dzieci i osoby starsze. Jedna prostytutka przypada zatem na mniej niż 200 mężczyzn. Rezulatatem tego jest fluktuacja "kadr" w burdelach z powodu ciągłego zapotrzebowania na "świeży towar". Kobiety-prostytutki są zmuszane do zmiany miast i krajów, to taki nowoczesny handel ludźmi rozpoczęty ustawą o prostytucji uchwalonej w 2001 roku przez Bundestag pod egidą rządzącej wówczas SPD z Zielonymi. Potem powstały w Niemczech liczne tzw. kluby w których kobiety są tylko wymiennym tanim towarem, a w rzeczywistości obrót lokali pochodzi z wyszynku alkoholu. W takich lokalach jak np. Big Spender w Kassel, z ładną prezentacją internetową, kobieta kosztuje 70 euro, ale wstęp do lokalu i dwa drinki 20 euro.
Na przykładzie prostytucji widać jak funkcjonuje multi-kulti w patologicznym społeczeństwie niemieckim, społeczeństwie w dużej mierze determinowanym przez politykę SPD i Zielonych.
Dumpingowe ceny i łatwość dostępu do szybkiego płatnego seksu powoduje u mężczyzn niemieckich dewiacje seksualne i faktycznie uniemożliwia im późniejsze zakładanie rodzin.
Dewiacje to jest załatwianie potrzeb seksualnych w miejscach publicznych, pod wpływem narkotyków i alkoholu, w grupie lub jako kolejny klient bez jakiejkolwiek higieny.

Ok. Teraz najważniejsze. Czy religia to kontrola? Tak. To jest jej najważniejsza i najbardziej pożyteczna funkcja. W skali społecznej ma za zadanie kontrolować "zwierzę" w człowieku. Dzięki tej kontroli mogła powstać kultura i nauka a w ostateczności , nasza cywilizacja. Zadaniem religii jest stworzyć normalne warunki dla istnienia człowieka. Wy na serio myśleliście, że cywilizacja była tu "od zawsze"? Trochę opamiętania. Spójrzcie na forum OBEE. Brak moderacji można uznać tutaj za brak religii. Ja się pytam, do czego prowadzi "nieograniczona wolność" na forum OOBE?

Do burdelu!

Wolność jest dla oświeconych, reszta musi trzymać się pewnych zasad albo skończy w love - mobil.

+Quote Post
Rafael198
post 10.11.2016 - 23:58
Post #14

Dusza Towarzystwa

CYTAT(astrologos @ 10.11.2016 - 23:27) *
No widzisz kolego, ktoś mi tu zarzucał ,że lobbuję za Zen a my przecież "pochodzimy z innej kultury".

Osoba która założyła ten wątek, zatytułowała go : religia - kontrola. Z tej tezy wynika dalej: jeśli wyzwolisz się od religii staniesz się wolny. Zabawne. Komunistyczny Zachód wyzwolił się od religii i co zyskał?

Co to jest? To jest love mobil.

(IMG:http://lokalo24.de/news/files/2015/08/lola_ar267727.jpg)

(IMG:http://lokalo24.de/news/files/2015/09/org_mb167282-236x300.jpg)

Patologia seksualna w Kassel i w Niemczech objawia się min. popytem na młode kobiety o drobnej budowie ciała z fizjonomią małolatek, co świadczy o ciągotach pedofilskich w sporej części męskiej społeczności niemieckiej. Patologia seksualna objawia się też gęstą siecią burdeli i lokali z oferowaną prostytucją w stosunku do ilości mieszkańców: 400 prostytutek, 20 burdeli, 80 mieszkań meliniarskich i prostytucja uliczna na 192 tys. mieszkańców (30% mieszkańców to imigranci, 10% to wypędzeni). Statystycznie rzecz biorąc te 400 prostytutek przypada na mniej niż 100 tys.osób - tyle liczy męska społeczność miasta, z tego należy odliczyć dzieci i osoby starsze. Jedna prostytutka przypada zatem na mniej niż 200 mężczyzn. Rezulatatem tego jest fluktuacja "kadr" w burdelach z powodu ciągłego zapotrzebowania na "świeży towar". Kobiety-prostytutki są zmuszane do zmiany miast i krajów, to taki nowoczesny handel ludźmi rozpoczęty ustawą o prostytucji uchwalonej w 2001 roku przez Bundestag pod egidą rządzącej wówczas SPD z Zielonymi. Potem powstały w Niemczech liczne tzw. kluby w których kobiety są tylko wymiennym tanim towarem, a w rzeczywistości obrót lokali pochodzi z wyszynku alkoholu. W takich lokalach jak np. Big Spender w Kassel, z ładną prezentacją internetową, kobieta kosztuje 70 euro, ale wstęp do lokalu i dwa drinki 20 euro.
Na przykładzie prostytucji widać jak funkcjonuje multi-kulti w patologicznym społeczeństwie niemieckim, społeczeństwie w dużej mierze determinowanym przez politykę SPD i Zielonych.
Dumpingowe ceny i łatwość dostępu do szybkiego płatnego seksu powoduje u mężczyzn niemieckich dewiacje seksualne i faktycznie uniemożliwia im późniejsze zakładanie rodzin.
Dewiacje to jest załatwianie potrzeb seksualnych w miejscach publicznych, pod wpływem narkotyków i alkoholu, w grupie lub jako kolejny klient bez jakiejkolwiek higieny.

Ok. Teraz najważniejsze. Czy religia to kontrola? Tak. To jest jej najważniejsza i najbardziej pożyteczna funkcja. W skali społecznej ma za zadanie kontrolować "zwierzę" w człowieku. Dzięki tej kontroli mogła powstać kultura i nauka a w ostateczności , nasza cywilizacja. Zadaniem religii jest stworzyć normalne warunki dla istnienia człowieka. Wy na serio myśleliście, że cywilizacja była tu "od zawsze"? Trochę opamiętania. Spójrzcie na forum OBEE. Brak moderacji można uznać tutaj za brak religii. Ja się pytam, do czego prowadzi "nieograniczona wolność" na forum OOBE?

Do burdelu!

Wolność jest dla oświeconych, reszta musi trzymać się pewnych zasad albo skończy w love - mobil.

jest jeszcze wersja druga nikt nie karze nam żyć na siłe
doświadczenie pokazuje że najbardziej cierpią ci co najmocniej trzymają sie życia, ja i moi koledzy zapijamy się w trupa i nie myślimy o love mobilu hehe, ale o tym że pewnego dnia zapijemy sie na śmierć a archonci mogą nas wtedy cmoknąć :) po co żyć? żeby napędzać ich system własną walką o przetrwanie ciała które oni nam dali, niech sami o nie dbają :) żyje tutaj 26 lat i nie moge tego obczaić
wiesz jakie są fale ochotników co tutaj inkarnowali? aktualnie jest już 3 fala, ale w działaniu funkcjonuje 2 fala, której członkowie pewnie teras czytają to forum, nam nie zależy na życiu ani troche śmiejemy się z tego, a wy z nas bo wystarczy ze położymy sie pod sklepem z dobrym zapleczem alkocholowym i odlatujemy do siebie, my czekamy na śmierć wy się na siłe trzymacie tego co nie jest wasze
dla nas każdy nowy dzień to nowa bitwa, dla was każdy nowy dzień to zarabiane pieniądze, tym sie różnimy :) pragnieniami :)
cała ludzkość dzieli się na dwa typy wojownik i ofiara
ofiarami się rodzimy, ale wojownikami się stajemy z własnej inicjatywy, wojownik nigdy się nie sprzeda prędzej zginie i tak pragnie odejść każdy wojownik, w obronie zasad dla których żył, wojownik umierając nie czuje bólu, wojownika masoni nie zagonią do fabryki za 8zł/h tylko temu że nie ma co jeść hehe :)
A na forum oobe nie ma wolności, jest wolność dla spamerów, oni grają role policjantów, ty jesteś sędziom
dobre ale i tak to wy tworzycie tą tak zwaną iluzje wolnego słowa, dla wybranych :)
ok a teras do setna, dalej nie czaje, przeczytałem już 4 razy twój post i co ma piernik do wiatraka? dlaczego odpisałeś na mojego posta? przecież piszesz na inny temat, coś tam powklejałeś o love mobilu, ale dalej nie czaje,
mogłeś normalnie napisać pod tematem, nie musiałbym tego 4 razy czytać :)
ale porównując brak moderacji do braku religii to bym ci odpowiedział tak, na forum wchodzimy bo tego chcemy ale rodzimy się bo musimy, żyjemy bo musimy i umieramy z przymusu gdy już zdążymy się przyzwyczaić do życia,
życie to klatka, a religa powstała tylko dlatego żeby ludzie sie nie zabijali bo bóg który stworzył tom klatkę i te zintegrowane ciała z tom klatką nam tego zakazuje
gdyby nie religia to samobójstwa byłby na topie, a brak moderacji na forum skutkuje jego opuszczeniem, tak samo w życiu ;)

+Quote Post
Zielarz Gejawy
post 11.11.2016 - 02:09
Post #15

Dupa Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 10.11.2016 - 16:21) *

(IMG:http://oi66.tinypic.com/141npya.jpg)

Znalas sie muj dyplom z ASP ze zdjenciem.

Wydział religioznastwo i filozofia.

+Quote Post
Tulsi
post 11.11.2016 - 08:16
Post #16

Dusza Towarzystwa

Ojej, ten pasozyt gejawy to cpun uzalezniony od postow Zielarza i troche moich :) Zywi sie energia tych postow, nie ma wlasnego zycia, zyje tylko tym co my napiszemy. Jak widac sa rozne zboczenia i patologie :)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 11.11.2016 - 11:03
Post #17

Dupa Towarzystwa

Tu nikt nikomu z ręki nie je i każdy myśli po swojemu.

Księża kontrolują wiernych, którzy jedzą im z ręki...bardzo często grzesznej ręki.

Komunistyczny Zachód wyzwolił się od religii i co zyskał?

Wolność, którą księża chcielibyście kontrolować.

(IMG:http://bi.gazeta.pl/im/2/10476/z10476552Q,Krakow--Marsz-ateistow-i-agnostykow.jpg)

+Quote Post
Lisk
post 11.11.2016 - 16:18
Post #18

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Rafael198 @ 10.11.2016 - 21:12) *
bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi;- wiadomo, kontrola Matrixa

Nom, coś w tym jest :P
I zwróć uwagę na to, że założyciel tego tematu powtarza jak mantrę pewną sentencję, w której jest zawarty ten sam przekaz:
"Niech się dzieje wola Nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba"

Przypadek?

+Quote Post
Rokinon
post 11.11.2016 - 21:54
Post #19

Dusza Towarzystwa

Sprawę trzeba postawić po męsku: albo wolność albo brak wolności. Dziś jestem pijany i brak mi koordynacji ale nie tracę świadomości: myślenie = cierpienie = matrix.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 11.11.2016 - 22:11
Post #20

Dupa Towarzystwa

Rozmawiając wczoraj z kumplem co był kiedyś ministrantem i ma sporą wiedzę historyczną uświadomił mi, że znak krzyża jaki dzisiaj katolicy kreślą jest ŹLE wykonywany. Prawidłowo jest tak:

(IMG:https://i1.wp.com/hramsergiy74.ru/wp-content/uploads/2015/11/krestnoe-znamenie3.jpg)

Trochę o tym myślałem i wg mnie sprawa wygląda tak, że u podstaw wszystko jest w porządku. Niestety w wyniku pewnych czynników dzisiejsi katolicy nieświadomie kreślą odwrócony krzyż a tym samym ta religia stała się szatańska. Instytucja skupiona na kasie itd.

+Quote Post
Rokinon
post 11.11.2016 - 22:12
Post #21

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Lisk @ 11.11.2016 - 16:18) *
Nom, coś w tym jest :P
I zwróć uwagę na to, że założyciel tego tematu powtarza jak mantrę pewną sentencję, w której jest zawarty ten sam przekaz:
"Niech się dzieje wola Nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba"

Przypadek?

Wolna wola to fikcja.

+Quote Post

5 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park