oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ważne Pytanie
Xevik
post 19.11.2016 - 22:41
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Pewnie większość w was mnie wyśmieje, ale swego czasu oglądałem Darka Sugiera.
I w jednym filmie on wspomniał, że można w astralu uzdrowić człowieka..

W sumie zapłaciłem za to forum tylko, po to żeby się tego dowiedzieć.
Babcia ma problemy ze zdrowiem...

Jestem wypity i pewnie wierze w cud, ale dajcie mi znać czy jest taka możliwość ;).
Na forum oczywiście zostanę.

Co do OOBE, to nie trudno mi to osiągnąć, ale zawsze rezygnowałem. Jednak teraz, to jest co innego..
Nie śmiejcie się.. po prostu od razu pomyślałem o OOBE.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 11)
Foks
post 19.11.2016 - 23:00
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Xevik @ 19.11.2016 - 22:41) *
Pewnie większość w was mnie wyśmieje, ale swego czasu oglądałem Darka Sugiera.
I w jednym filmie on wspomniał, że można w astralu uzdrowić człowieka..

W sumie zapłaciłem za to forum tylko, po to żeby się tego dowiedzieć.
Babcia ma problemy ze zdrowiem...

Jestem wypity i pewnie wierze w cud, ale dajcie mi znać czy jest taka możliwość ;).
Na forum oczywiście zostanę.

Co do OOBE, to nie trudno mi to osiągnąć, ale zawsze rezygnowałem. Jednak teraz, to jest co innego..
Nie śmiejcie się.. po prostu od razu pomyślałem o OOBE.

Masz własną wole możesz wszystko.A wszystko przemija.Jakby tak się udalo to co drugi niezniszczalnym by byl. Bardzo mi przykro.

+Quote Post
Xevik
post 19.11.2016 - 23:01
Post #3

Gość Rodziny
*

No nic nie ważne..
Mam silną depresje i nerwice..
Chciałem jej pomóc.. być może mi odpierdzieliło dzisiaj ;).
W co ja w ogóle uwierzyłem..

+Quote Post
Xevik
post 19.11.2016 - 23:02
Post #4

Gość Rodziny
*

CYTAT(Foks @ 19.11.2016 - 23:00) *
Masz własną wole możesz wszystko.A wszystko przemija.Jakby tak się udalo to co drugi niezniszczalnym by byl. Bardzo mi przykro.

Rozumiem :).

@edit można zamknąć.. Chyba mnie trochę poniosło :P, ale w sumie to normalne.. chciałem kogoś ratować ;).

+Quote Post
Stam
post 19.11.2016 - 23:25
Post #5

Członek Rodziny

A ja myślę, a nawet wiem, że można uzdrowić jak się tego bardzo chce . Można wszystko tylko trzeba w to uwierzyć.
Pzdr.

+Quote Post
Lisk
post 20.11.2016 - 02:23
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Xevik @ 19.11.2016 - 23:01) *

CYTAT(Stam @ 19.11.2016 - 23:25) *
A ja myślę, a nawet wiem, że można uzdrowić jak się tego bardzo chce . Można wszystko tylko trzeba w to uwierzyć.
Pzdr.

No jasne że można, ale osoba którą chce się wyleczyć też musi wierzyć w to, że zostanie uzdrowiona.

Albo czym jest efekt placebo (olewany przez medycynę akademicką), jak nie samouleczeniem.

+Quote Post
Lisk
post 20.11.2016 - 02:24
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Foks @ 19.11.2016 - 23:00) *
Jakby tak się udalo to co drugi niezniszczalnym by byl. Bardzo mi przykro.

Wiesz co jest przykre?
To że co drugi myśli, że szklanka jest do połowy pusta i jeszcze wkręca to innym... I właśnie dlatego jest tak jak jest.

Psychologiczne wyparcie, to zabijać w drugim to, co w nas już martwe jest

+Quote Post
Krukos
post 20.11.2016 - 04:50
Post #8

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

z przeznaczeniem nie wygrasz.
tylko zielarz wygra w tym życiu z przeznaczeniem, relaksacja Skłodowskich to nie przelewki

+Quote Post
Rafael198
post 20.11.2016 - 08:00
Post #9

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Xevik @ 19.11.2016 - 23:01) *
No nic nie ważne..
Mam silną depresje i nerwice..
Chciałem jej pomóc.. być może mi odpierdzieliło dzisiaj ;).

Nie odwaliło ci, ja mam to samo co ty, ale coś więcej ci napisze, poznałem jeszcze kilku gości takich jak ja, wszyscy mamy podobne zdolności, od tworzenia barier ochronnych, np. gdy w momencie ostatecznym widzisz ze samochud uderza w człowieka lub w zwierze, czas ci się jakby zatrzymuje, postrzegasz każdy ułamek sekundy, wokół tamtej osoby powstaje bariera energetyczna, która absorbuje całe uderzenie mechaniczne, dla ofiary powstaje typowy odrzut, efekt jest taki ze ofiara realnie zalicza mocne uderzenie samochodu, zderzak jest wgięty, ale ofiara nie ma nawet siniaka, tylko jest w silnym szoku- to jest dar drugiej fali ochotników, jesteśmy pośród ludzi tylko po to zeby być, mamy poblokowane zdolnosci, ale w nagłych wypadkach te zdolności są uwalniane jakby z automatu
kolejny przykład tych zdolnosci to osobiste bariery ochronne, czyli updasz, lub masz wypadek na motocyklu, bariera tak samo sie wytwarza, tobie zatrzymuje sie czas, wtym zatrzymaniu czasu tworzy sie bariera energetyczna, upadasz uderzasz i nie masz nawet zadrapania, ten sam dar posiadał robert Monroe pozwole sobie zacytować coś z jego drugiej ksiażki, dalekie podróże, rozdział pierwszy

-"Pewnego ranka, mając w rękach pełno książek i czasopism, przechodziłem przez drzwi
prowadzące na werandę. Gdy je mijałem, potknąłem się. Lewa stopa zawadziła o prawą i runąłem
głową naprzód w kierunku kamiennej posadzki. Padając, nie byłem w stanie wyciągnąć rąk przed
siebie. Pamiętam, jak wówczas pomyślałem: -Nie ma co, skończy się to pęknięciem czaszki i
złamaniem karku".
Około piętnastu centymetrów od werandy mój upadek został raptownie zatrzymany i
wylądowałem bardzo miękko. Najpierw kamiennej posadzki dotknęła moja głowa i ramiona, a za nimi
lekko jak piórko opadła reszta ciała. Leżałem tak przez chwilę, zdumiony tym, co się wydarzyło.
Obmacałem głowę i ramiona - nie poczułem bólu, nie zauważyłem najmniejszych oznak stłuczenia,
żadnego śladu. Wstałem, pozbierałem książki i czasopisma, spojrzałem na miejsce, z którego
spadłem, próbując znaleźć jakieś wytłumaczenie. Coś zamortyzowało mój upadek, lecz nie miałem
pojęcia, co to było.
Kilka miesięcy później, w środku zimy, wydarzyło się coś podobnego. Gdy schodziłem
frontowymi schodami oczyszczonymi ze śniegu, pośliznąłem się i zacząłem spadać. Ale tym razem
nie byłem tak bardzo zdziwiony, gdy wylądowałem łagodnie. Tylko dwa razy przytrafiło mi się coś
takiego i sądzę, że raczej nie będę eksperymentował w tej dziedzinie. Opisany tu wypadek należy do
serii na razie nie wyjaśnionych. "

ok a więc to są te bariery ochronne, kolejny dar to zdolność samoleczenia i leczenia innych, przestałem się tym zajmować od kiedy straciłem sens życia, ale był etap w moim zyciu ok 20 roku zycia ze potrafilem mojemu psu zregenerować kręgosłup w 2 noce, bo ktoś mu przywalił w kręgosłup tak mocno że ciągną za sobą dwie nogi, po pierwszej nocy mugł nimi jusz ruszać, po drugiej zaczął jusz chodzić, a na 3 dzień latał tak jakby nigdy nic sie nie stało, nagadałem rodzicom w tedy ze go maściom specjalnom posmarowałem i samo mu przeszło żeby nie wyjść na nawiedzonego i uwierzyli, miałem wiele takich przypadków, ale dziś to jest już bez znaczenia, bo zycie ludzkie jest sztuczne, ciała fizyczne są klatką dla naszych duchów, więc po co to leczyć i ratować? śmierć to wyzwolenie
czemu ludzie wymagają na siłe od innych by musieli dla nich żyć? znałem ludzi młodych co popełnili samobójstwo wieku 24 lat, znam ludzi którzy zapijają sie w depresji i nie chcą żyć, ratowanie zycia ludzkiego kiedyś miało dla mnie sens, bawiłem sie w uzdrawianie i tworzenie barier ochronnych, dziś sie to zmieniło bo poznałem ile jest warte życie ludzkie, nie zależy mi na swoim życiu a co dopiero na cudzym i tak samo myslą ci co maja podobne zdolności, śmierć to wyzwolenie a nie kara, życie jest piekłem nie śmierć
całe piekło ludzi idzie ze strachu przed śmierciom gdyby ludzie akceptowali własną śmierć, nie byłoby wyzysku i niewolnictwa, ofiar i cierpienia
bo wez najwiekszego zbrodniarza i okupanta i zostaw go na planecie pozbawionej zycia, jak on bendzie zył, kim bendzie sie karmił? kogo bendzie wyzyskiwał? facet oszaleje
obecnie jest 6mld ludzi na świecie, fale ochtników są po to zeby wydostać ztąd uwięzione dusze, bo władza zredukuje populacje do 200 mln i te dusze które tutaj zostaną, bendzie im sie żyło jak wpiekle, żyj tak żebyś jusz więcej nie musiał sie rodzić, a by te życie było twoim ostatnim,
osoba która twierdzi że ten swiat i zycie jest piękne, jak nic skończy w kolejnej inkarnacji, ale bardziej popapranej, tak że przestanie postrzegać zycie jako piękne, to jak postrzegasz świat zalezy od tego gdzie i w jakim ciele sie rodzisz
polecam dwa filmy, wczujcie sie w tamte osoby
nr1.
MASKA 1985
http://www.cda.pl/video/65691226
nr2
Slumdog Milioner z ulicy
http://www.cda.pl/video/8112630

jezus chodził upominał, chciał ratować ludzi, a oni byli ślepi i głusi i przybili go do krzyża i jak tutaj sie litować nad nimi, nie bendzie jusz pomocy, ten wiek jest tak ważny bo to są ostatnie fale, czwartej fali jusz nie bendzie, wszystkie wspułczujące duchy wypinają sie tyłem na ludzką ignorancje
życie nie jest piękne, życie oznacza cierpienie
piekne rośliny są zjadane przez piękne zwierzęta, a te piękne zwierzeta są zjadane przez inne piękne zwierzęta, które tesz są zjadane przez zwierzęta na dwuch nogach, tamte czuja sie bardziej duchowe, a więc tak samo są zjadane duchowo, przez inne duchy, ludzie bezduszni boją sie śmierci bo wyczuwają zagrożenie po drugiej stronie, nie chcą być zjadani i z powrotem wrzucani w ciało

+Quote Post
Xevik
post 20.11.2016 - 16:42
Post #10

Gość Rodziny
*

[quote name='Rafael198' date='20.11.2016 - 08:00' post='1042267']
Przeczytam na trzeźwo ;).
Już o nic nie chodzi, ale przeczytam dla zasady, ale jeżeli napisałeś to sam dla tego tematu, to pokłon w twoją stronę :).
Nie wiem czy wkleiłeś, to z innej rozmowy, ale to w sumie nie ważne ;).
Co do innych osób dziękuje z odpowiedź..

Wiem założyłem konto pijany, ale zostanę tu z wami :).

W sumie bardzo mnie zaintrygowałeś słowem takim jak ja :).

+Quote Post
diaboliq
post 12.12.2016 - 13:48
Post #11

Dusza Towarzystwa

To prawda Darek Sugier uzdrowił swoją mamę ale tak naprawdę dokonał tego z pomocą Boga. Można o tym przeczytać w jego książce "Reportaże Św. Piotra". Wydaje mi się że jeśli ktoś czegoś naprawdę chcę i wierzy że mu się uda to osiągnie zamierzony cel.

+Quote Post
masa
post 12.12.2016 - 14:15
Post #12

Dusza Towarzystwa

Notatnik

http://dareksugier.pl/carcinoma-non-grata/

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park