|
|
12.01.2017 - 15:25
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witajcie mam na imie Mariusz mam 31 lat.Dzisiejszej nocy po raz pierwszy chociaż chyba świadomie po raz pierwszy doświadczyłem oobe.Wczorajszego dnia który spędziłem na czytaniu i ogladaniu filmów o oobe o technikach itd itp położyłem się spać z żoną nie myślałem że będę coś próbował zrobić,poprostu obudziłem się o godz. 3 w nocy obróciłem się na drugi bok zamknąłem oczy i pomyślałem sobie o technice 4+1 ale tylko przez to że krótko spałem i naczytałem się o tym wczoraj.I teraz tak pobódka 3godzina obracam sie na bok zamykam oczy patrze na powieki a tu nagle dosłownie nagle (zaznaczam że się nie rozbudzałem specjalnie) świst w uszach przed zamkniętymi oczyma dwa okręgi srebrne w oczach i coś prąd przechodzący przez plecy i jednocześnie uczucie ale tylko na plecach że mnie coś ciągnie że plecy są poza ciałem.Przestraszyłem się chciałem sie ruszyć nie mogłem chciałem krzyczeć też nie mogłem tzn krzyczałem aaaaaa aaa aga bo tak ma na imie moja żona i się ocknąłem żona nie słyszała krzyku a ja wiedziałem że nie krzyczałem w swoim ciele.OK trwało to może z 10s wracam do siebie nie moge zasnąć myślę o tym co sie wydarzyło boje się sam nie wiem czego po jakiejś godzinie może półtorej zasypiam obrócony w stronę żony i bach znowu jazda znowu krzyk wywołujący imie mojej żony łapie ja za rękę ale nie swoją fizyczną moją widzę na łóżku w bezruchu po 4 próbie krzyku dopiero mogę ruszyć się i żona usłyszała mój krzyk 3 razy tak mi się wydaje że krzyczałem nie ze swojego ciała tzn dzwięk nie wychodził na zewnątrz.Proszę powiedzcie mi moi drodzy czy to oobe czy jakaś schiza bo się naczytałem zpanikowałem nie wiem co mi dzisiejsza noc przyniesie ps jestem zdrowym psychicznie człowiekiem bez lęków i fobii.Pozdrawiam dziekuje za odpowiedzi przepraszam za błędy.
|
|
|
|
![]() |
12.01.2017 - 17:20
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Na moje raczej tak. Trza było wstać i pochodzić chociaż wokół łóżka.
I nie krzycz tak ;) . |
|
|
|
12.01.2017 - 17:38
|
|
|
Na moje raczej tak. Trza było wstać i pochodzić chociaż wokół łóżka. I nie krzycz tak ;) . Kurcze bałem się bo to wychodzenie pleców było mimo woli i panika że tak szybko to wszystko zaczeło się dziać.ps kiedyś śniła mi się tzn odczucie takie samo jak dzisiejszej nocy i widziałem zbliżającą sie Matke Boską i też tak krzyczałem masakra jakaś.I czy jak takie coś sie zdarzy mam się poddać ?jak? Jak pokonać ten strach |
|
|
|
12.01.2017 - 21:40
|
|
|
Cz moze ktoś się podzielić jescze swoja opinia?
|
|
|
|
12.01.2017 - 22:04
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Cz moze ktoś się podzielić jescze swoja opinia? bądz czujny czas pokaże, jeżeli to się bendzie powtarzać częściej a szczególnie koszmary bendą cie wybudzać o 3.00 a potem bendą przychodzić wibracje mimo woli, to jest problem, nie daj się wyciągnąć z ciała mi to wygląda że jakiś byt próbował cię wyciągać z ciała, bo twój krzyk oznaczał Nie, a wibracje dalej trwały po prostu, zachowaj czujność, najlepiej prowadz sobie zeszyt są dwa typy obe, swoje własne i zewnętrzne, gdzie inne byty wywołują obe, ty sam jedynie rozróżnisz czy obe ty wywołałeś, czy coś ku tobie przylazło po prostu bądz czujny, skup się na tym jak zachowuje się twoje ciało astralne, jeżeli je coś ciągnie, jak to opisujesz, to lepiej uciekaj do ciała, bo jak za długo zaczekasz, to ten byt wrzuci cię do pentli z której bendziesz ciągle się budził i zasypiał, jeszcze śpiąc, stracisz poczucie rzeczywistości na książki uwarzaj, jakie czytasz, bo większość autorów tych książek albo jest masonami albo satanistami obe to nie zabawa, jak się przyklei do ciebie jakiś byt, to zapomnisz co to znaczy spokojny sen, pamiętam moją historie, pragnołem spokojnego snu, kładłem sie spać, a to coś już siedziało na moim łóżku i czekało aż zamknę tylko oczy, nie szło spać, to coś siadało mi na plecach i wibracjami wbijało mi głowe, w poduszke, ale przynajmniej te doświadczenia nauczyły mnie spać na plecach, teras już ataków nie mam, te doświadczenia durzo mnie nauczyły tak więc jak stracisz kontrole, to wiesz do kogo możesz napisać ;) |
|
|
|
12.01.2017 - 23:04
|
|
|
Teraz kolega hyper85 będzie spał na krześle .
Myślę a nawet jestem przekonany, że @Rafael troche się zagalopowal i przedstawia swoje subiektywne odczucia jako obiektywną prawdę. Masz Rafael fobie własne i obe w OBE wychodzą i Cię atakują. Wystarczy się od tego odciąć, jakaś afirmacja no i przede wszystkim zmienić sposób myślenia. Pisałem już kilka razy i zresztą nie tylko ja, że energia podąża za uwagą i tworzy to wszystko o czym myślisz. Zmień myślenie s otaczający Cię świat też się zmieni. Wystarczy spróbować. |
|
|
|
13.01.2017 - 05:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Teraz kolega hyper85 będzie spał na krześle . Myślę a nawet jestem przekonany, że @Rafael troche się zagalopowal i przedstawia swoje subiektywne odczucia jako obiektywną prawdę. Masz Rafael fobie własne i obe w OBE wychodzą i Cię atakują. Wystarczy się od tego odciąć, jakaś afirmacja no i przede wszystkim zmienić sposób myślenia. Pisałem już kilka razy i zresztą nie tylko ja, że energia podąża za uwagą i tworzy to wszystko o czym myślisz. Zmień myślenie s otaczający Cię świat też się zmieni. Wystarczy spróbować. oni chcą byśmy tak myśleli, to jak stado wilków które oblatuje całe stado wybierając swoją ofiare jedno wiem to nie jest fobia, patrzyłem szarakowi w oczy, miałem jego palec na twarzy, to nie jest fobia, a jezeli tak to jest jak najbardziej fizyczna, potrafią sie zmaterializować w pokoju, nie muszą wchodzić przez drzwi chce byście tylko wiedzieli że szaracy są demonicznie zli, jak zobaczycie szaraka to walcie ze wszystkiego ;) |
|
|
|
13.01.2017 - 06:09
|
|
|
Pobodka o 3 mimo woli mysl o oobe i znowu chwila i opuszczam cialo juz spokojniej bo przerobilem to zeszlej nocy ale odpuszczam w polowie i mowie sobie ze wystarczy i wracam do ciala,pozniej probujac zasnac odczuwam strach i mam dziwne sny bardzo dziwne .Budze sie o 6 wchodze na forum a tu taki tekst kolegi ze 3godzina itd i teraz sie zaczynam obawiac.Tyle ze tym razem wychodzilem sam.Nie chce tego praktykowac za 1 razem przypomnialo mi sie bo sie naczytalem tej nocy w sumie tez ale mowie bylo spokojnie bez nerwow martwie sie ze noe bede mogl spac normalnie0
|
|
|
|
13.01.2017 - 13:08
|
|
|
Co zrobić zeby oobe sie nie powtarzalo zeby przespac noc?
|
|
|
|
13.01.2017 - 13:20
|
|
|
Przespać.
Przeczytaj sobie "podróże poza ciałem "R. Monroe. Niektórzy tak już mają i tyle. A czym więcej będziesz o tym myślał i się zadreczal tym więcej i częściej będzie wyjście. |
|
|
|
13.01.2017 - 13:45
|
|
|
Przespać. Przeczytaj sobie "podróże poza ciałem "R. Monroe. Niektórzy tak już mają i tyle. A czym więcej będziesz o tym myślał i się zadreczal tym więcej i częściej będzie wyjście. Postaram sie i zaznaczam ze nie mialem wyjsc do konca nigdy tylko te 2 noce i fakt mysle o tym caly czas i zle mi z tym |
|
|
|
13.01.2017 - 14:30
|
|
|
A tę książkę polecam, chociaż wstęp przeczytaj. Podobne to do Twojego przypadku i wiele tobie wyjaśni i rozjaśni
|
|
|
|
13.01.2017 - 15:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witajcie mam na imie Mariusz mam 31 lat.Dzisiejszej nocy po raz pierwszy chociaż chyba świadomie po raz pierwszy doświadczyłem oobe.Wczorajszego dnia który spędziłem na czytaniu i ogladaniu filmów o oobe o technikach itd itp położyłem się spać z żoną nie myślałem że będę coś próbował zrobić,poprostu obudziłem się o godz. 3 w nocy obróciłem się na drugi bok zamknąłem oczy i pomyślałem sobie o technice 4+1 ale tylko przez to że krótko spałem i naczytałem się o tym wczoraj.I teraz tak pobódka 3godzina obracam sie na bok zamykam oczy patrze na powieki a tu nagle dosłownie nagle (zaznaczam że się nie rozbudzałem specjalnie) świst w uszach przed zamkniętymi oczyma dwa okręgi srebrne w oczach i coś prąd przechodzący przez plecy i jednocześnie uczucie ale tylko na plecach że mnie coś ciągnie że plecy są poza ciałem.Przestraszyłem się chciałem sie ruszyć nie mogłem chciałem krzyczeć też nie mogłem tzn krzyczałem aaaaaa aaa aga bo tak ma na imie moja żona i się ocknąłem żona nie słyszała krzyku a ja wiedziałem że nie krzyczałem w swoim ciele.OK trwało to może z 10s wracam do siebie nie moge zasnąć myślę o tym co sie wydarzyło boje się sam nie wiem czego po jakiejś godzinie może półtorej zasypiam obrócony w stronę żony i bach znowu jazda znowu krzyk wywołujący imie mojej żony łapie ja za rękę ale nie swoją fizyczną moją widzę na http://www.oobe.pl/park/index.php?act=post...6&st=0łóżku w bezruchu po 4 próbie krzyku dopiero mogę ruszyć się i żona usłyszała mój krzyk 3 razy tak mi się wydaje że krzyczałem nie ze swojego ciała tzn dzwięk nie wychodził na zewnątrz.Proszę powiedzcie mi moi drodzy czy to oobe czy jakaś schiza bo się naczytałem zpanikowałem nie wiem co mi dzisiejsza noc przyniesie ps jestem zdrowym psychicznie człowiekiem bez lęków i fobii.Pozdrawiam dziekuje za odpowiedzi przepraszam za błędy. Miałem podobne akcje do twoich, dosłownie z niemożnością poruszania ani nawet krzyku. To niska faza, przy cielesna często lekowa, otoczona ciemnością a niemożność poruszania nadaje temu jeszcze pikanterii:) Miałeś już świadomość przeniesioną po za ciało fizyczne które było w tak zwanym paraliżu nie mogłeś nim poruszyć i to naturalne, świadomość jednak nie była do końca przelana do ciała niefizycznego, mówią na to nie dostrojona z ciałem niefizycznym. Panika i twoje zachowanie są całkiem naturalne to dość stresująca sytuacja Ja nazwałbym to OOBE jak Ci zależy, choć nawet przecież nie oddzieliłeś się od ciała:), konkretnie było to płytkie OP. |
|
|
|
13.01.2017 - 15:21
|
|
|
Miałem podobne akcje do twoich, dosłownie z niemożnością poruszania ani nawet krzyku. To niska faza, przy cielesna często lekowa, otoczona ciemnością a niemożność poruszania nadaje temu jeszcze pikanterii:) Miałeś już świadomość przeniesioną po za ciało fizyczne które było w tak zwanym paraliżu nie mogłeś nim poruszyć i to naturalne, świadomość jednak nie była do końca przelana do ciała niefizycznego, mówią na to nie dostrojona z ciałem niefizycznym. Panika i twoje zachowanie są całkiem naturalne to dość stresująca sytuacja Ja nazwałbym to OOBE jak Ci zależy, choć nawet przecież nie oddzieliłeś się od ciała:), konkretnie było to płytkie OP. A co to jest op dzieki za odpowiedzi bo nie ukrywam jestem troszke przerazony |
|
|
|
13.01.2017 - 15:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A co to jest op dzieki za odpowiedzi bo nie ukrywam jestem troszke przerazony OP: Obszar Przycielesny; miejsce znajdujące się na skraju czasoprzestrzeni; Płytki - gdy unieruchomienie w ciele jest znaczne, dostrojenie niepełne, percepcja niefizyczna zawężona, a przez to kontakt z Odmiennymi Systemami Energii niemożliwy lub silnie ograniczony; Głęboki - kiedy katalepsja nie występuje, zmysły niefizyczne w pełni ukształtowane, wyostrzone i otwarte na Inne Rzeczywistości. http://www.oobe.pl/Nauka_dostrajania_Slownik_OOBE.htm |
|
|
|
13.01.2017 - 15:34
|
|
|
OP: Obszar Przycielesny; miejsce znajdujące się na skraju czasoprzestrzeni; Płytki - gdy unieruchomienie w ciele jest znaczne, dostrojenie niepełne, percepcja niefizyczna zawężona, a przez to kontakt z Odmiennymi Systemami Energii niemożliwy lub silnie ograniczony; Głęboki - kiedy katalepsja nie występuje, zmysły niefizyczne w pełni ukształtowane, wyostrzone i otwarte na Inne Rzeczywistości. http://www.oobe.pl/Nauka_dostrajania_Slownik_OOBE.htm Rozumiem dziekuje dzisiaj mam nadziej ze przespie noc spokojnie |
|
|
|
13.01.2017 - 15:38
|
|
|
Lub nie :D
|
|
|
|
13.01.2017 - 15:38
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wczoraj była pełnia a wtedy łatwiej o oobe. Dzisiaj już po pełni zatem spokojnych snów:)
|
|
|
|
13.01.2017 - 15:42
|
|
|
|
|
|
|
13.01.2017 - 15:49
|
|
|
Rozumiem dziekuje dzisiaj mam nadziej ze przespie noc spokojnie Postaraj się nie panikować, zachować spokój, wzbudzić w sobie pozytywne emocje choć na niskiej fazie może okazać się trudne ale może okazać się też i łatwe i sama afirmacja mówiona z wiarą może Ci pomóc . Na pewno sobie nic nie wkręcaj bo możesz tego doświadczyć, nie sugeruj się negatywnymi przekazami, wzbudzaj w sobie pozytywne nastawienie a nie lęk bo emocje które będziesz posiadał w poza będą spotęgowane jak już zauważyłeś:) |
|
|
|
13.01.2017 - 15:58
|
|
|
Postaraj się nie panikować, zachować spokój, wzbudzić w sobie pozytywne emocje choć na niskiej fazie może okazać się trudne ale może okazać się też i łatwe i sama afirmacja mówiona z wiarą może Ci pomóc . Na pewno sobie nic nie wkręcaj bo możesz tego doświadczyć, nie sugeruj się negatywnymi przekazami, wzbudzaj w sobie pozytywne nastawienie a nie lęk bo emocje które będziesz posiadał w poza będą spotęgowane jak już zauważyłeś:) Zauwazylem ale ja nie chce wychodzic i byc w poza. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |