Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Unikanie Wojska A Odpowiedzialność Karna ;/
silverek84
post 26.09.2007 - 09:34
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 68

Cześć.

Zwracam się do was z takim pytankiem. Czy nie orientujecie się co może mi zrobić wku, władza, sądownictwo itd za unikanie wojska. Już tłumaczę jak to u mnie wygląda. Jakiś czas temu odraczałem się od woja ze względu na mój stan zdrowia. Ale z czasem zaczęło męczyć mnie to potwornie i dałem sobie spokój. Nie chcę tu podawać powodów mojej rezygnacji z odroczenia bo nie w tym sens. Od jakiegoś roku olewam wku całkowicie. Dostałem już z 5 listów poleconych lecz ani jednego z nich nie odebrałem. Listonosz zawsze zostawia awizo. I teraz zasadnicze pytanie. Co w takim wypadku mogą mi zrobić za nieodbieranie poczty ? Słyszałem że żandarmeria może po mnie wpaść. Ok ale co potem ? Wpadną po mnie i siłą mnie wezmą ? Słyszałem też że za unikanie wojska mogą do pierdla wsadzić. Więc co za głupi nieodbieranie poczty do ciupy mnie wsadzą jak jakiegoś kryminalistę i zniszczą mi życie. O Pani negocjowalnego afektu co to się dzieje. Żeby człowiek nie miał wyboru ani prawa do wolności i spokoju we własnym kraju. Mówią niby że to obowiązek. A w d*** mam taki obowiązek. Nie jestem patriotą i za żadną cholerę nie poszedł bym walczyć za ten kraj a zwłaszcza za ludzi którzy nim sterują. Bardzo proszę o jakieś konkretne informacje na ten temat jeżeli ktoś takie posiada. I proszę powstrzymajcie się od głupich komentarzy. Życie przez to zasrane wojo mi się sypie.

Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post
3 Stron V   1 2 3 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 20)
Angello
post 26.09.2007 - 10:38
Post #2

Guests

Znajomy opowiadał mi o pewnym gościu co przez kilka/kilkanaście lat nie odbierał poczty z WKU. Kiedy przyjechała żandarmeria mówił, że go nie ma w domu. Oni przyjeżdżali po niego chyba co miesiąc. W końcu przestali, ale nie wiem co dalej się z nim stało. Sorry, że tak mało szczegółowo, ale to było już dość dawno temu.

Mój kuzyn wymeldował się z Polski, więc WKU nie ma nawet jak go dorwać.

Wiele osób zapisuje się do szkoły, ale o tym domyślam się, że wiesz.

Podstawy prawne do nałożenia kary na pewno mają. Jak często to robią jednak się nie orientuję. Za parę lat mają wprowadzić wojsko zawodowe. Pytanie tylko czy ludzie, którzy wcześniej mieli pobory się na to załapią, czy może będą musieli swoje "odsiedzieć".
+Quote Post
r_m
post 26.09.2007 - 11:02
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 11

Teraz bardziej ścigają niż kiedyś znam parę przypadków autentycznych gdy policja przychodziła do domu i żandarmeria. Jednego człowieka żandarmeria wzięła ze szkoły bo olał ich całkowicie i nie przynosił zaświadczenia. Też się kiedyś migałem ale przyszedł moment że postanowiłem odwalić ten zakichany obowiązek i nie żałuję mam święty spokój. Wojsko jak ktoś nie chce być zawodowym to zmarnowany czas ale też patrząc z drugiej strony i tu zależy też gdzie trafisz - nigdzie się tak nie uśmiałem jak tam, nigdy się tak nie wyspałem jak tam, opierdalanie się na całego, dentysta za darmo, żarcie za darmo, imprezy huczne itp. nie jest wcale tak strasznie jak to wszyscy straszą Samowolką ;]. Teraz tym bardziej bo służba trwa tylko 9 miesięcy albo aż 9miesięcy ale pobory się mieszają i swoich prawdziwych dziadków nie spotkasz nawet, fala to już przeszłość ja trafiłem na samą końcówkę fali bo byłem na 11 miesięcy. Teraz ścigają aż do 50 roku życia i powiem Ci z doświadczenia że im szybciej - młodziej pójdziesz tym lepiej to zniesiesz i szybciej będziesz miał spokój z tym syfem. Jak nie masz możliwości załatwienia sobie lewych papierów, nie chcesz studiów skończyć, chcesz zacząć normalne życie i pracować idź teraz bo potem będzie Ci gorzej.

Jak chcesz naprawdę wojować przeciwko armii to w żadnym wypadku nie podpisuj karty powołania jak Ciebie gdzieś żandarmeria zwinie. Jak ją podpiszesz to jesteś na 9 miesięcy w rękach państwa i nie ma zmiłuj się. Z kolei są paragrafy na to że się migasz o woja więc można trafić za kraty ale nie znam takiego przypadku ani nie słyszałem. Możesz też poprosić o służbę zastępczą z powodu przekonań musisz se opracować gadkę bo będziesz przed komisją odpowiadał na pytania. Dobrą drogą jest mówienie że brzydzisz się bronią i przemocą ale musisz uważać bo mogą Ciebie zagiąć pytaniami w stylu " A co zrobisz jak ktoś zaatakuje ciebie na ulicy ?". Służbę zastępczą poproś w WKU wcześniej a nie w momencie jak Ciebie z ulicy zwinął ;]. Jeszcze można z wojska wyjść szybciej przez izbę chorych ale trzeba coś ciekawego wykombinować mi się to nie udało ;] nie piszę tu o kaleczeniu siebie tylko o symulowaniu np. u psycholog. To tyle jak coś to pytaj ;].
Profile CardPM
+Quote Post
Aloha
post 26.09.2007 - 14:28
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 2007

Aloha:)
Skoro zamierzasz pozostac w przepieknej polskiej krainie proponuje:

Plan A: napisac list z prosba o sluzbe zastepcza.Napisz o swoich przekonaniach
pacyfistycznych!
Jak Cie wezwa przed komisje (bedzie jakis wazny wojak,pani psycholog i ktos trzeci) to opowiedz o swojej milosci do bliznich i niemoznosci spojrzenia na jakakolwiek bron.
Najlepiej jak zaczniesz opowiadac o swiatach rownoleglych,Niefizycznych Przyjacielach,astralnych sex-orgiach,Kuli Swiatla i Milosci(bo przeciez kazde miejsce jest dobre do szezenia OBE Rebelii o wszystkim czego doswaidczyles poza cialem i wszystko to czego bys sobie zyczyl doswiadczyc aaa koniecznie zacytuj Zbyszka!!!Opowiedz o cialkach,dymensjach i o wszystkim co Ci przyjdzie do glowy...

Ponadto proponuje sie czadowo ubrac(jakies rozance,sandalki z koziej palki i plaszcz mamy z czasow Gierka). Koniecznie badz przy tym rozluzniony i powazny!
Gwarantuje sluzbe zastepcza...lub skierowanie do psychiatry.

Plan B(rowniez przetestowany i skuteczny):wpadnij na komisje poborowa po kilku piwkach(moze z irokezem na glowie?) i zacznij krzyczec: Chce do Woja!!!...Dajcie mi BRON!!!

Wiem,wiem...metody radykalne ale skuteczne(przysiegam) Wszystko zalezy od Twojej determinacji...zupelnie jak w OBE:)

Pozdrawiam i zycze dobrej zabawy! AS11

PS. Gdzie konczy sie logika ...tam zaczyna sie wojsko;)
Profile CardPM
+Quote Post
Marcin181
post 26.09.2007 - 14:53
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1152

ehh a ja z checią pójde do wojska! tam zrobią z chłopaczka mężczyzne... ku chwale ojczyzny....
Profile CardPM
+Quote Post
silverek84
post 26.09.2007 - 14:56
Post #6

Dusza Towarzystwa

Przemyślałem sobie kilka spraw i spróbuję odrobić wojo w policji i ewentualnie potem starać się tam o pracę. Jak się nie uda to pokombinuje coś innego albo poudaję świra. Dzięki

PS Marcin181 tu nie chodzi czy się boję czy nie. Bo wcale się nie boję. Tylko cholernie szkoda mi tracić czas gdy wówczas można zrobić tyle pięknych rzeczy. W każdym bądź razie spróbuje z tą policją. Być może będę pierwszym obe-policjantem. :P

Pozdr :)
Profile CardPM
+Quote Post
Marcin181
post 26.09.2007 - 15:15
Post #7

Dusza Towarzystwa

rozumiem silverek84 a może nie do końca... dlaczego ludzie uciekają od wojska? nie wiem może ze strachu, może wolą siedzieć w domowym ciepełku a może mają inne plany... sam nie byłem jeszcze w wosku i nie wiem jak tam jest i co bede robić... wiec nie oceniam nikogo :) a tak naprawde to sam ide do pracy i chce popracować zarobić na siebie i musze uciekać od wojska... ale jak już bede musiał to z przyjemnością sie zgłosze bo tam napewno są też ciekawe rzeczy do zrobienia i do nauczenia!
Profile CardPM
+Quote Post
kamil
post 26.09.2007 - 15:28
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 144

ZA UNKANIE WOJA DWA LATA POZBAWIENIA WOLNOSCI SERIO , ZAŁATW SOBIE JAKIES PAPIERY WADA WZROKU CZY SŁUCHU ZAŁAMANIE PSYCHICZNE ITD WYBIERZ SOBIE COS ,CZYM WIECEJ PAPIEROW OD LEKARZY TYM LEPIEJ ,JEHOWYCH NIE BIORA ALBO DOSTAJA ZASTEPCZA NA 2 MIECHY WIEC ZOSTAN JEHOWYM OFICJALNIE A TAK NAPRAWDE BEDZIESZ MIAL ICH W DUPIE A POZNIEJ TO JEBNIESZ , NO JEST JESZCZE JEDNO WYJSCIE WYJAZD ZA GRANICE NA JAKIES DWA LATA A POZNIEJ POWINNI DAC CI SPOKOJ.
MNIE NIE WZIELI BO SPIEPRZYLEM Z KRAJU NA 5 LAT WYSZLO MI NA DOBRE BO ZAROBILEM KUPE KASY A PO POWROCIE ZALATWILEM PAPIERY NA WADE SLUCHU POPROSTU PRZY BADANIACH ZA POZNO PRZYCISKALEM GUZIK NO I TROCHE POSMAROWALEM U ZNAJOMYCH (DZISIAJ TO RYZYKOWNE ALE TAK NAPRAWDE KAZDY BIERZE) I MIALEM ZABEZPIECZENIE GDYBY COS .A TERAZ TO MI MOGA CO NAJWYZEJ LODZIKA ZROBIC

CHOCIAZ CZASAMI ZALUJE ZE NIE BYLEM W WOJU PODOBNO NIEZLA PRZYGODA
Profile CardPM
+Quote Post
Marcin181
post 29.10.2007 - 20:53
Post #9

Dusza Towarzystwa

LOL dzisiaj miałem badania specjalistyczne we Wrocławiu... o w morde... masakra by sie dostać do lekarza... trzeba czekać z pół godziny jak nie dłużej by wejść... lekarze sie opierdalają i 80% pacjentów to stare babcie... z nudów robią sobie badania...xD TUUUSSSSKKKK sprywatyzuj SZPITALEEEEE.....PLIZZZZZ

Dostałem powołanie do Brygady Reprezentacyjnej Polski w Warszawie... O KURWA... szkoda że nie do Komandosów...:)
Profile CardPM
+Quote Post
Raziel
post 29.10.2007 - 21:38
Post #10

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating
Nr użytkownika: 154

Silverek mam identyczny problem co ty, który wisi mi nad głową. Miałem B12 która już się skończyła. Myśle o tym czy by nie pójść i znowu jakies zaswiadczenie wziąć od specjalisty, tylko nie wiem czy teraz to poskutkuje. Jak tam przyjde to możliwe że doje*ią mi jakąś karę czy coś za niestawianie się ponad pół roku. Listy przychodziły ale nikt ich u mnie w domu nie odbierał (z 5 czy 6 przyszło) a ja w tym czasie byłem za granicą. Za niecały miesiąc znowu spadam z tego kraju, ale przedtem się wymelduję na czas określony. Po prostu przeczekam za granicą... Wkur*** mnie to wojsko, czuję że nie jestem wolny w tym kraju, NIE PóJDę TAM NIGDY. Nikt mnie nie będzie do tego zmuszał, to nie jest w moich planach...k*** 9 miesięcy wyjęte z życiorysu. eh...powinni wprowadzić ochotniczą służbę...
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 29.10.2007 - 22:09
Post #11

Guests

I dlatego się cieszę z mojej wiecznej kategorii E , hehehe
+Quote Post
Namaste
post 29.10.2007 - 22:21
Post #12

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 712

CYTAT(Marcin181 @ 29.10.2007 - 20:53) *
LOL dzisiaj miałem badania specjalistyczne we Wrocławiu... o w morde... masakra by sie dostać do lekarza... trzeba czekać z pół godziny jak nie dłużej by wejść... lekarze sie opierdalają i 80% pacjentów to stare babcie... z nudów robią sobie badania...xD TUUUSSSSKKKK sprywatyzuj SZPITALEEEEE.....PLIZZZZZ

Dostałem powołanie do Brygady Reprezentacyjnej Polski w Warszawie... O KURWA... szkoda że nie do Komandosów...:)

Trzeba było iść na ochotnika to byś się dostał do Komandosów ja tak zrobiłem odbębniłem 12 miesięcy i nie żałuje można potem zostać na stałe jak się chce jednak Marcin181 respekcik dla ciebie bo jak czytam wypowiedzi co poniektórych to mnie bierze nasi przodkowie się w grobach przewracają ciekawe za co walczyli ZA WOLNĄ NIEPODLEGŁĄ POLSKĘ z obywatelami co mają ten kraj w dupie gdyby tak każdy myślał o unikaniu wojska i w czasie zagrożenia dać nogi za pas to z pewnością kraj ten by nie istniał a Polacy lizali by dupy swoim panom Niemcom albo Rosjanom bo to nam szykowali trochę więcej posłuchajcie osób starszych co wojnę przeżyli to się dowiecie jak nas traktowali Niemcy(nie wszyscy) i Rosjanie(nie wszyscy) JESTEM PATRIOTĄ I JESTEM Z TEGO DUMNY!
Profile CardPM
+Quote Post
Raziel
post 29.10.2007 - 22:35
Post #13

Dusza Towarzystwa

Różni ludzie różne podejścia do sprawy. To już są inne czasy Namaste nie grozi nam wojna :D:D W każdym momencie gdyby jakas wojna wybuchła to przyjęli by każdego ochotnika. Teraz to pier*** nie ide do woja bo nie ma takiej potrzeby.
Profile CardPM
+Quote Post
Namaste
post 29.10.2007 - 22:44
Post #14

Członek Rodziny

Jak przyjdzie wojna będzie za późno nawet odbezpieczyć broni nie będą umieli w wojsku postrzelałem,porzucałem granatami(ćwiczebnymi na poligonie)także szybciutko się przemieszczało i ubierało maskę przeciwgazową aby umieć to robić na wypadek zagrożenia no i 2 razy skoczyło się na spadochronie a w czasie wojny nie będzie na to czasu od razu rzucą nieprzeszkolonych na front
Profile CardPM
+Quote Post
Raziel
post 29.10.2007 - 22:45
Post #15

Dusza Towarzystwa

No i ch*** zginę na froncie :D
Profile CardPM
+Quote Post
Lamat
post 29.10.2007 - 22:50
Post #16

Guests

ja bylem w wojsku z takim kolesiem..oczywiscie przywiezli go 2 tygodnie puzniej bo sie ukrywal...no dostal do placeniaza podwozke 1000 pln no i chyba dosluge..a i jeszcze swoja droga to za gandzoke i znecanie sie psychiczne dodatkowo nastepne kary..a wojsko bodajze wytacza ci sprawe to raz...i druga to sprawa w cywilu..x2!
+Quote Post
kater
post 30.10.2007 - 01:02
Post #17

OBE maniak 15
Nr użytkownika: 717

a nie mieli w planach zrobić nieobowiązkowej służby wojskowej??
A mój plan prosty jest tzn. Jest taka szkoła policealna Cossinus, są różne kierunki np. najłatwiejsze hotelarstwo. Idzie się tam na dwa lata czyli 4 semestry, tzn idzie się tylko na pierwsze i ostatnie zajęcia, w międzyczasie pokazuje się co jakiś czas dyrektorce/owi i się podlizuje lekko oddając banalne prace zaliczeniowe, przyjmują każdego, szkoła bezpłatna, w każdym większym mieście pow. 100tyś. na koniec każdego semestru są zaliczenia i oczywiście ściąga się idealnie i nawet nic nauczyciele nie powiedzą bo to taka szkoła. Na koniec zawsze zostaje mniej niz 10 osób więc lekki kłopot z egz. końcowym, ale to test wyboru jest tylko. Kończy się te 2 letnie i idzie się potem na rok na polibudę jakąkolwiek i robi się licencjat, po tym kosinusie przyjmą zawsze. Po licencjacie zdanym na dzień dzisiejszy do woja nie biorą. A oczywiście szkoła Cossinus daje zaświadczenie do wku na pół roku.

I druga opcja dla mniej zaawansowanych. Zmieniamy kierunek co pół roku i co pół roku na 1 semestr a potem co 2 lata zmieniamy miasto i tak mozna w nieskończoność bo niektórzy studenci i po 60 lat mają i co pół roku nowe zaświadczenie do wku się dostanie no i oczywiście bezpłatnie:) przyznaje hiciora:) polecam wypróbowane przez me:) lece własnie 4 semestr:D:D

a co mi zrobią jak po mnie przyjadą i nie odezwe się ani słowa i się nie będe ruszał ale kompletnie i to nie tylko do żw ale wszędzie gdzie mnie wniosą:) "zaniosą" mnie do więzienia?? no chyba wątpie. Nie ruszać się, zamknąć oczy i nic nie mówić ale tak 100% NIC 0 reakcji mięśniowych no ciekawy jestem, przyjeżdżają do domu ok nie chce iść to mnie siłą biorą do nyski i jadą na komisariat albo do gdzieś, każą wysiąść a ja 0 reakcji gadają napewno do mnie 0 reakcji ale typowe 0 jak zwłoki, biorą siłą na 48 czyli mnie wloką i wrzucają do celi jak mnie nie widzą to coś zjem i pije ale jak widzą to nie, napewno następnego dnia po ok 12 godzinach biorą na przesłuchanie tzn. wloką:) jak szmatę no jak nieboszczyczka i do auta ale nie wsiadam sam więc muszą wsadzić, nie zamkną drzwi bo mi nogi zwisają to je mi wkładają siłą i już wkurwienie masakryczne, jademy na przesłuchanie a ja zamkniete oczy, po schodach nie wejde to mnie wloką, ewentualnie się posikam w spodnie cóż itd. chciało by im się? czy mnie "zaniosą" do więzienia jak nic nie powiem? wątpie, ale polecam metodę 1 i 2 z opisanych a dla leniwych tą drugą bo to tylko 2 dni poświęcone w roku i woja nie ma:)
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 30.10.2007 - 01:40
Post #18

Guests

CYTAT(Namaste @ 29.10.2007 - 22:44) *
Jak przyjdzie wojna będzie za późno nawet odbezpieczyć broni nie będą umieli w wojsku postrzelałem,porzucałem granatami(ćwiczebnymi na poligonie)także szybciutko się przemieszczało i ubierało maskę przeciwgazową aby umieć to robić na wypadek zagrożenia no i 2 razy skoczyło się na spadochronie a w czasie wojny nie będzie na to czasu od razu rzucą nieprzeszkolonych na front

Można się zapisać zawsze na survival albo pooglądać trochę Discovery i będzie się lepiej przygotowanym niż po woju, hehehe ;)
+Quote Post
silverek84
post 30.10.2007 - 08:51
Post #19

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Raziel @ 29.10.2007 - 22:38) *
Silverek mam identyczny problem co ty, który wisi mi nad głową. Miałem B12 która już się skończyła. Myśle o tym czy by nie pójść i znowu jakies zaswiadczenie wziąć od specjalisty, tylko nie wiem czy teraz to poskutkuje. Jak tam przyjde to możliwe że dojebią mi jakąś karę czy coś za niestawianie się ponad pół roku. Listy przychodziły ale nikt ich u mnie w domu nie odbierał (z 5 czy 6 przyszło) a ja w tym czasie byłem za granicą. Za niecały miesiąc znowu spadam z tego kraju, ale przedtem się wymelduję na czas określony. Po prostu przeczekam za granicą... Wkurwia mnie to wojsko, czuję że nie jestem wolny w tym kraju, NIE PóJDę TAM NIGDY. Nikt mnie nie będzie do tego zmuszał, to nie jest w moich planach...kurwa 9 miesięcy wyjęte z życiorysu. eh...powinni wprowadzić ochotniczą służbę...

Wiesz Raziel jeżeli miałbyś znowu jakieś lekarskie papiery to prawdopodobnie dostał byś ponownie kategorie B. Miałem podobnie, zresztą nie tylko ja. Widziałem ludzi naprawdę niezdolnych do służby. Wiesz co mieli ? Oczywiście B. Tak można do usranej śmierci. Za nieodbieranie poleconych kierują sprawę do prokuratury czy jakoś tak. Ja też nie odbierałem listów przez jakieś pół roku. W końcu tam pojechałem to coś tam dupcyli no że jeszcze trochę i sprawa trafiła by do prokuratury. Kolega przez rok się nie stawił. To przyszedł do niego dzielnicowy i po prostu kazał mu się zgłosić wku. Jeżeli spadasz za granicę to wymelduj się. Po roku czy dwóch wku ponoć ciebie wykreśla z listy i masz spokój do końca życia. Zasrane wojo niestety komplikuje mi całe życie ale co zrobić. Żyjemy jak w średniowieczu. Życzę powodzenia. :)

CYTAT(Namaste @ 29.10.2007 - 23:21) *
Trzeba było iść na ochotnika to byś się dostał do Komandosów ja tak zrobiłem odbębniłem 12 miesięcy i nie żałuje można potem zostać na stałe jak się chce jednak Marcin181 respekcik dla ciebie bo jak czytam wypowiedzi co poniektórych to mnie bierze nasi przodkowie się w grobach przewracają ciekawe za co walczyli ZA WOLNĄ NIEPODLEGŁĄ POLSKĘ z obywatelami co mają ten kraj w dupie gdyby tak każdy myślał o unikaniu wojska i w czasie zagrożenia dać nogi za pas to z pewnością kraj ten by nie istniał a Polacy lizali by dupy swoim panom Niemcom albo Rosjanom bo to nam szykowali trochę więcej posłuchajcie osób starszych co wojnę przeżyli to się dowiecie jak nas traktowali Niemcy(nie wszyscy) i Rosjanie(nie wszyscy) JESTEM PATRIOTĄ I JESTEM Z TEGO DUMNY!

No i huj że walczyli. To że oni walczyli tzn że ja ma też walczyć ?. Ja mam w dupie wojsko, wojny i zagrożenie. Dlaczego mam narażać własne życie za błędy i ambicje polityczne ? Wojny powstają tylko i wyłącznie przez chorą politykę oraz pojebanych ludzi. Przecież to jest nam zupełnie niepotrzebne. Po huj nam wojsko, wojny, broń atomowa. Przecież przez to tylko cierpimy. Nie tylko my ludzie ale i cała planeta. A te debile wciąż się zbroją. Historia nie raz pokazała, baaa wciąż pokazuje jak wyniszczamy siebie nawzajem. Powiedz czy to jest nam potrzebne do życia ? Nieeee. Ludzie tego niestety nie rozumieją i zasłaniają się jakimś tam patriotyzmem. Żal.pl
Profile CardPM
+Quote Post
Namaste
post 30.10.2007 - 09:34
Post #20

Członek Rodziny

Żal to mi ciebie i naucz się poprawnie języka polskiego prawdziwy"Polaku" bo huj pisze się przez ch
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 30.10.2007 - 11:21
Post #21

Guests

będą się o wojo kłócić...

Dzisiaj to już nie ma się czym martwić, a wojsko powinno być normalne dla chętnych i płatne - wówczas zgłaszali by się dumni patrioci a nie łamagi, które mają wszystko w dupie.

W przypadku, gdyby nasze polityczne jakiekolwiek łamagi pragnęły jakiejś wojenki, to nie problem odstrzelić takiemu jednemu z drugim łeb nim powie coś czego nie powinien, tak się unika wojny, heheh.

A jak ktoś nie chce iść do woja, to trzeba kurna się kształcić a nie kombinować.
Można też sprzedać nerkę - nie dosyć, że będzie koło 15000pln w kieszeni, to do tego kategoria E,bo do wojska z jedną nerką nie biorą xD
+Quote Post

Go to the top of the page
3 Stron V   1 2 3 >
Start new topic