Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Chyba Miałam Oobe....
yassoo
post 29.09.2007 - 15:26
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2001

To zdarzyło się kilka tygodni temu, kiedy byłam chora. Spałam i miałam sen, ale jednocześnie czułam, że wiercę się w łózku. Wtedy zdałam sobie sprawę, że śnię i zaczęłam tym snem kierować. Robiłam rożne rzeczy: latalam, rozmawiałam z rożnymi ludźmi. Potem mi się znudziło. Przypomniało mi, że jest taktyka osiągnięcia oobe w trakcie ld. Tylko o tym pomyślałam i już usłyszałam pisk w czubku głowy. Całe ciało mi zdrętwiało, pociemniało mi przed oczyma. Znalazłam się na środku pokoju. Unosiłam się nad dywanem, nie miałam ciała: po prostu byłam. Wolno odwróciłam się w stronę łóżka. Widziałam swoje uśpione ciało w pościeli, ale bałam się spojrzeć na twarz. Wtedy ogarnął mnie strach. Pomyślałam, że mogę spotkać demony, że umrę, że coś mi się stanie... Chciałam wrócić - wróciłam. Powoli otworzyłam oczy. Do rana nie moglam usnąć.

Czy to mogło być oobe?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
SKN
post 29.09.2007 - 17:47
Post #2

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 2013

prawdopodobnie nalezysz do grupy szczeciazy ktorzy osiagneli oobe moim zdaniem. Ale ciekawe co na to eksperci tego forum.... xD
Profile CardPM
+Quote Post
ptasiek
post 29.09.2007 - 17:49
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1735

Tak, według mnie miałaś oobe. W moim wypadku, gdy miałem LD, wystarczyła tylko przypadkowa myśl o tym, że chcę OOBE, i obudziłem się na łóżku z wibracjami (więc byłem o włos od wyjścia... :) Po prostu, najzwyczajniej w świecie przeszłaś z LD do OOBE, więc powinnaś się cieszyć :)
Profile CardPM
+Quote Post
Sanctuary
post 29.09.2007 - 18:37
Post #4

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 2152

ja powiem ze to bylo OOBE.....ale o swoim nie wiem
pozwolisz droga ze tu spytam?dziekuje :)

otoz ja lezalem wieczorkiem....spac mi sie niby chcialo.....nagle trzask....piski ciagle piski......chcialem zlapac sie za glowe...nie moglem sie ruszyc.Nastepnie poczulem sie czyms.....po prostu czyms....widzialem wiele czegos ...jakby mgielek energii wygladajacych jak plomyki....bylem jednym z nich.....wsrod przepelniajacej ten swiat BIELI =.= .......pamietam duzo drgan....trzaslem sie....bardzo....nawet nie wiedzialem czy tak moge...
czy to bylo oobe? ;/
Profile CardPM
+Quote Post
Dusza
post 29.09.2007 - 18:37
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1974

Albo LD albo Obe ! Nic innego nie moglo byc.
I nastepnym razem poszukaj na forum , takich tematow jest masa !

I nie ma zadnych demonow , za duzo TV ogladalas
Profile CardPM
+Quote Post
Sanctuary
post 29.09.2007 - 18:49
Post #6

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 2152

a ja powiem ze sa demony....tzn zle byty astralne......
uwierz mi......moge ci dac dowod....no moze niekoniecznie ''dac'' ale nie wiedzialem co sie dzialo ze mna przez pol roku i sie dowiedzialem.I sie tego ''czegos'' pozbylem...poczytalem poczytalem i zauwazylem nazwe DEMON....i tak mi zostalo...
ale w oobe conajwyzej jakies gow.o mzoe sie przyczepic nic wielkiego.....przynajmniej w oobe mi sie ngidy nic zlego nie stalo XD
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic