CYTAT(Vesanya @ 28.06.2013 - 12:25)

A możesz przedstawić ich sny ? Ciekawi mnie to, jaka w nich przyszła odpowiedź na to pytanie.
W sumie chyba mogę. Oboje mieli, krótkie sny w przeciwieństwie do mojego, ale to jest różnie i często się zmienia:
Sen Jarka:
CYTAT
Jedyne co udało mi się zapamiętać to dziwny(!) fakt pójścia do fryzjera. Miałem pewien dyskomfort bo strzyżeniem moich włosów do tej pory zawsze zajmowała się żona a tu tymczasem wiedziony wewnętrznym imperatywem udałem się do fryzjera profesjonalnego. Czuję że to jakaś zagadkowa nielojalność wobec żony ;)
Czyżby oznaczało to że ta jedna trzecia świadomości która tkwi w Świadomości źródlanej to właśnie przywiązanie do świata przejawionego ?
Sen Joanny
CYTAT
Pamiętam jeden sen..
Wojtek mył kolegę..lol.a ja się patrzyłam z boku..i nie wiem przypadkiem czy tego nie filmowałam.. teraz nie jestem pewna, że on siedział w wannie, a Wojtek mył mu głowę... wiem, że tez ja ogolił na łyso :P
Jeszcze mi się coś przypomniało jak popatrzyłam na naszego współlokatora Włocha..
pamiętam, że on kupił ogromne opakowanie papieru toaletowego bo się ostatnio na niego wkurzam bo nam podkrada :P takie wielkie to opakowanie było- chyba z 50 rolek,ze nie mógł tego udźwignąć:P
Dziś prosiliśmy o wyjaśnienie czym jest ta wystająca część (to wynika z poprzednich snów - wystająca część góry lodowej (świadomości)) oraz głowa którą nam strzygli.
Ja akurat dziś nie miałem snu, ale miałem spontaniczne OOBE/sen trudno mi to właściwie określić - jednak działo się nieźle ;)
Zawsze dopiero po takiej sesji wielu snów potrafimy wyciągnąć często odpowiednie wnioski. Poza tym warto też wracać w przyszłości do tych samych pytań, gdyż można zobaczyć coś z nowej perspektywy.