oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Spotkanie Z Osobą Która Wyszła Z Ciała Podczas Wychłodzenia Organizmu...
Foks
post 01.07.2013 - 10:02
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam wszystkich bardzo serdecznie!! Chciał bym wam przedstawić film z osobą która opowiedziała mi dawno temu o tym jak podczas zimy wpadła do jakiegoś zbiornika wodnego...
Widział podobno postacie którą nazwał : ,,śmiertką'' swoich martwych kuzynów itp...

Posłuchajcie sami, sam film chcieliśmy żeby nie był nadzbyt zamulający stąd żarty które dla niektórych mogą być nieśmieszne....

Dla tych którzy nie chcą oglądac całości proszę włączyć moment filmu na 4-ech minutach....

http://youtu.be/zs8qBsr8hmw

O Panu Józku wspominałem, jest to ta osoba oszukana która pozdrawiała was na wczesniejszym filmie...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Saiko
post 01.07.2013 - 11:36
Post #2

Członek Rodziny

Notatnik

Fajny materiał ale szkoda chłopa za to co mu się stało.
Mogłeś jeszcze dodać napisy do tego co mówi bo ciężko zrozumieć niektóre słowa, zapewne żeście go obudzili bo ciągle ziewa :)

+Quote Post
Foks
post 01.07.2013 - 17:36
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Saiko @ 01.07.2013 - 12:36) *
Fajny materiał ale szkoda chłopa za to co mu się stało.
Mogłeś jeszcze dodać napisy do tego co mówi bo ciężko zrozumieć niektóre słowa, zapewne żeście go obudzili bo ciągle ziewa :)

On cały czas śpi, tak już ma raz jak byłem u niego w odwiedziny usnął na pół godziny i gadał ze go dzik gonił hehehe no akurat spał jak przyszliśmy , obok jakis ćpunek już raz ich wyrzuciłem ale nie chce sie meiszać poza tym później mi jest żal jak komuś miche sklepie :)

Józek ma zawsze drzwi otwarte...;-)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park