oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Krajobrazy Mojej Duszy. Księga O Podróży Nocnej, Książka - papier
Woytas74
post 25.06.2013 - 21:35
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Niektórzy z Was pamiętają kolegę Ibn Baya - Jarek Bzoma.
Otóż miło mi poinformować, że pierwszy tom jego książki na papierze został właśnie wydany i jest dostępny na:

http://zaczytani.pl/ksiazka/krajobrazy_moj...rozy_nocnej,dru

Następne tomy pojawią się systematycznie w niedalekiej przyszłości. W tomie 2 na przykład, Jarek opisuje między innymi nasze wspólne - tzn. Jarka, moje i czasem mojej żony, podróże w strefę snów, oraz jest próbą podęcia dialogu z naszą duszą.
Jest to trochę inna i zarazem łatwiejsza podróż w POZA na wyższe focusy niż Astral.

Gorąco polecam.

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Deimond
post 05.07.2013 - 00:07
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

No dobra - skoro sam prosisz :) Dla mnie o kant doopy rozbić bo tak swobodne intepretacje na zadane pytania można wyprowadzać w każdej chwili. Umysł ma to do siebie że wiąże fakty w logiczną całość - bo w taki sposób pracuje - a jak do tego dodasz zadawanie pytania i określanie odpowiedzi pod tym kątem to wszystko staje się proste jak ta lala. A do tego dodaj sytuację którą się nakręcisz przed snem i wszycho gra. Cała filozofia poukładana w głowie od A-Z - i z czasem trzeba wprowadzić poprawki aby lepiej się kleiło- bo dla umysłu coś może być nielogiczne - a dąży do tego aby było.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park