oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Paraliz Astralnego Ciała
rafal13-50
post 02.07.2013 - 09:49
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Weszłem ostatnio w OOBE, wsztstkie etapy przeszły płynnie bez najmniejszych komplikacji. Gdy chciałem wrócić do ciała, zaczeły dziać śie dziwne rzeczy np, paraliz astralnego ciała, chwilowe zaburzenia w pamięci (nie wiedziłem co się z mną dzieje), a po chwili wszystko wróciło do normy. Gdy się obudziłem byłem cały gorący jakbym miał gorączke. Czy komuś przydarzyło coś takiego?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Negai1
post 05.07.2013 - 12:24
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Też mi się przydarzyło coś podobnego za pierwszą moją próbą OOBE.
To było tak, chce wyjść z ciała, podnoszę ciało astralne ale nie całe, bo było trochę ciężkie i nie mogłam (lub nie chciałam) oderwać nóg. Potem mnie wróciło, miałam kilka hipnagogów, czas jakby nagle się przerwał bo obudziłam się rano dosłownie po sekundzie, a jestem niemalże pewna że wyjście było koło godziny 3 (bo przed snem z którego wychodziłam spr. godzine). Budzę się a tu 8. Ale to było dosłownie po sekundzie. Trochę mnie to przeraziło, miałam temperaturę i skoczyło mi ciśnienie.

Nie wiem od czego to, ale tak to czasem jest. Na szczęście to raczej nic niepokojącego bo od tego nieudanego wyjścia potem jeszcze wychodziłam nie raz i żyję :P
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park