Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Paraliz Astralnego Ciała
rafal13-50
post 02.07.2013 - 09:49
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9121

Weszłem ostatnio w OOBE, wsztstkie etapy przeszły płynnie bez najmniejszych komplikacji. Gdy chciałem wrócić do ciała, zaczeły dziać śie dziwne rzeczy np, paraliz astralnego ciała, chwilowe zaburzenia w pamięci (nie wiedziłem co się z mną dzieje), a po chwili wszystko wróciło do normy. Gdy się obudziłem byłem cały gorący jakbym miał gorączke. Czy komuś przydarzyło coś takiego?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ryniek
post 07.07.2013 - 16:20
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9405

CYTAT(rafal13-50 @ 02.07.2013 - 10:49) *
Weszłem ostatnio w OOBE, wsztstkie etapy przeszły płynnie bez najmniejszych komplikacji. Gdy chciałem wrócić do ciała, zaczeły dziać śie dziwne rzeczy np, paraliz astralnego ciała, chwilowe zaburzenia w pamięci (nie wiedziłem co się z mną dzieje), a po chwili wszystko wróciło do normy. Gdy się obudziłem byłem cały gorący jakbym miał gorączke. Czy komuś przydarzyło coś takiego?

rafał13-50 wygląda na to, że masz duży bałagan w swojej podświadomości. To może skutkować różnymi nieharmonijnymi stanami, które będą się objawiać właśnie takimi rzeczami. Jaka jest na to rada? Medytacje, praca z podświadomością, albo przyzwyczaić się. ;)

Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic