|
|
02.07.2013 - 09:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Weszłem ostatnio w OOBE, wsztstkie etapy przeszły płynnie bez najmniejszych komplikacji. Gdy chciałem wrócić do ciała, zaczeły dziać śie dziwne rzeczy np, paraliz astralnego ciała, chwilowe zaburzenia w pamięci (nie wiedziłem co się z mną dzieje), a po chwili wszystko wróciło do normy. Gdy się obudziłem byłem cały gorący jakbym miał gorączke. Czy komuś przydarzyło coś takiego?
|
|
|
|
![]() |
07.07.2013 - 16:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Weszłem ostatnio w OOBE, wsztstkie etapy przeszły płynnie bez najmniejszych komplikacji. Gdy chciałem wrócić do ciała, zaczeły dziać śie dziwne rzeczy np, paraliz astralnego ciała, chwilowe zaburzenia w pamięci (nie wiedziłem co się z mną dzieje), a po chwili wszystko wróciło do normy. Gdy się obudziłem byłem cały gorący jakbym miał gorączke. Czy komuś przydarzyło coś takiego? rafał13-50 wygląda na to, że masz duży bałagan w swojej podświadomości. To może skutkować różnymi nieharmonijnymi stanami, które będą się objawiać właśnie takimi rzeczami. Jaka jest na to rada? Medytacje, praca z podświadomością, albo przyzwyczaić się. ;) |
|
|
|
07.07.2013 - 17:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
rafał13-50 wygląda na to, że masz duży bałagan w swojej podświadomości. To może skutkować różnymi nieharmonijnymi stanami, które będą się objawiać właśnie takimi rzeczami. Jaka jest na to rada? Medytacje, praca z podświadomością, albo przyzwyczaić się. ;) Umiem wejść w LD w OOBE. Ale wejść typowo do poświadomości nie umiem. Kiedyś próbowałem metody z schodami ale nic się nie działo. Chaos w moim umysle jest, ale jak dotychczas się nie objawiał. jak się temu zapobiegać? - medytacja i co jeszcze ??? |
|
|
|
rafal13-50 Paraliz Astralnego Ciała 02.07.2013 - 09:49
Negai1 Też mi się przydarzyło coś podobnego za pierws... 05.07.2013 - 12:24
B.Soul ja juz nie raz cos takiego miałam. po powrocie do... 05.07.2013 - 20:54![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |